Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χαλινος πεους

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!!

Ο Δημήτρης είναι 2 ετών και 9 μηνών! Χθές κόψαμε τον χαλινό στο πεος γιατί δεν επέτρεπε ολοκληρωτική αποκάλυψη της βαλάνου! Το ίδιο πρόβλημα έχει και ο μικρός μου αλλά θα υποβληθεί στην ίδια διαδικασία όταν γίνει κι αυτός 2 1/2! όλα ήταν πολύ εύκολα, δεν έκλαψε καθόλου τόσο πριν (λόγω ξυλοκαίνης) όσο και μετά (λίγο μόνο στο κατούρημα αλλά κι αυτό μέχρι χθες βράδυ)! Αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα, μην το σκέφτεστε καθόλου, κάντε το όσο πιο νωρίς γίνεται!

Ευχαριστώ πολύ τον γιατρό, κ. Ε. Λάππα.

ninakia

Διαφημίσεις

ο χαλινος για εμενα ειναι μια πονεμενη ιστορια ο πρωτος μου γιος ειχε κοντο χαλινο πηγαιναμε σε γιατρους το κατεβαζαμε και αυτο ξανακλεινε ομως γυρω στα τρια του χρ. εμαθε να το κατεβαζει στο μπανιο μονος του και τωρα δεν εχει κανενα προβλημα ειναι 16χρ.το ιδιο ακριβως εχει και ο μικρος μου γιος ειναι2χρ. και καταληξαμε με ουρολιμοξη οταν ηταν 5μιση μηνων με 11 μερες στο ιπποκρατειο τα ειδα ολα απο τις εξετασεις που επρεπε να υποστει το μωρο μου,και αυτο γιατι μπηκε απο την ουριθρα το μκροβιο ecoll -ετσι λεγετε αλλα δεν ξερω πως γραφετε-.οταν ομως μιλησα με μια αθιγκανη για το εαν τα παιδια τους παθαινουν συχνα ουρολ.μου ειπε οτι δεν παθαινουν γιατι μολις γεννιουνται τα μικρα αγορια τα κατεβαζουν το πετσακι απο τις πρωτες μερες το οποιο μου το επιβεβαιωσε νοσιλευτρια που ρωτησα εκει που ημασταν.νομιζω οτι δεν πρεπει να κανετε επεμβαση στο μικρο προσπαθηστε με λιγο ξυλοκαϊνη συχνα και θα κατεβει το πεστακι ειμαι σιγουρη τα εχω περασει

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif