Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα,

σήμερα παρήγγειλα αυτό http://www.mybabycenter.gr/index.php?target=products&product_id=29781 μου φάνηκε πολύ όμορφο, βέβαια το παρήγγειλα απο το www.cuski.co.uk μου κόστισε 3 ευρώ λιγότερο απ' ότι αν θα το έπαιρνα εδώ (η διαφορά δεν είναι μεγάλη φυσικά).

Το έχει αγοράσει καμμία σας; Σας βόλεψε, άρεσε στο μωρό σας; Το αγόρασα επειδή σε 10 ημέρες επιστρέφω στη δουλειά κ θα ήθελα να με νιώθει κοντά της όσο λείπω

Διαφημίσεις

η δικια μου που ειναι κολλημενη με παρομοιο αρκουδακι και συγκεκριμενο μαλιστα , το θελησε σε πολυ μικρη ηλικια (2 μηνων) Σε αυτη την ηλικια που ειναι το δικο σου παιδακι μου φαινεται λιγο δυσκολο να την βολεψει. Παντως θα ήθελα να μαθω οταν το παραλαβεις αν τελικα την βολεψε.

κοριτσακια μου!

Εχουμε το αντιστοιχο του Jumbo (δεν ξερω αν εχουν καποια διαφορα στην ποιοτητα αλλα για το παιδι μου ειναι αναντικαταστατο). Δεν κοιμαται χωρις αυτο (εκτος αν ειναι στην αγκαλια μας).

ΥΓ . Η τιμη με σοκαρε.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Εχουμε το αντιστοιχο του Jumbo (δεν ξερω αν εχουν καποια διαφορα στην ποιοτητα αλλα για το παιδι μου ειναι αναντικαταστατο). Δεν κοιμαται χωρις αυτο (εκτος αν ειναι στην αγκαλια μας).

ΥΓ . Η τιμη με σοκαρε.

Αυτό του jumbo το κρατησες λίγες μέρες κοντά σου γι ανα πάρει την μυρωδιά σου γιατί το συγκεκριμένο που αγόρασα λειτουργεί έτσι

η δικια μου που ειναι κολλημενη με παρομοιο αρκουδακι και συγκεκριμενο μαλιστα , το θελησε σε πολυ μικρη ηλικια (2 μηνων) Σε αυτη την ηλικια που ειναι το δικο σου παιδακι μου φαινεται λιγο δυσκολο να την βολεψει. Παντως θα ήθελα να μαθω οταν το παραλαβεις αν τελικα την βολεψε.

Διάβασα στο αγγλικό site το παρακάτω Research has shown that babies with comforters are much happier and more secure as they progress through certain milestones in their lives. Babies at about nine months old often become very clingy to mum as they realise they are individuals and not part of their mothers. A comforter seems to help with this transition.

Επειδή θα είναι κοντά σε αυτη την ηλικία πιστεύω να λειτουργήσει θετικά. Θα σε κρατήσω ενήμερη όμως αφού έχω κι εγώ μεγάλη περιέργεια

Διαφημίσεις

Αυτό του jumbo το κρατησες λίγες μέρες κοντά σου γι ανα πάρει την μυρωδιά σου γιατί το συγκεκριμένο που αγόρασα λειτουργεί έτσι

Aπλα οταν τον κοιμηζα αγκαλιτσα το ειχαμε και εκεινο παρεα. :D

Νομιζω οτι σε ολα τα βοηθηματα αγκαλιας ο σκοπος ειναι να μυριζει μαμα-μπαμπα.

Στο Βασιλη πχ το σπορ το ειχαμε ξεκινησει με την μπλουζα του μπαμπα :lol::lol::lol:. Εκει πηραμε χαμπαρι τι παιζει.

η δικια μου που ειναι κολλημενη με παρομοιο αρκουδακι και συγκεκριμενο μαλιστα , το θελησε σε πολυ μικρη ηλικια (2 μηνων)

Εμας το εχει απο μωρο ακομα και τωρα ομως ειναι απο τα απαραιτητα συνοδευτικα υπνου (ηταν μεγαλο πλιγμα το οτι δεν το δεχονται στον παιδικο λογω της γριπης) . Ο Βασιλης ειχε μια απλη κουβερτουλα μικρη την οποια εκανε πολυ καιρο να αποχωριστεί.

Πηρα 5-6 ιδια ακριβως γιατι επρεπε καποτε να πλυθει :mrgreen: Σε ολα κατα την διαρκεια νανουρισματος ή ταισματος ειναι κι αυτο παρεα να ξαναπαρει αρωμα :lol:. Δοκιμασα με αλλο επειδη δεν προλαβαινα να παω jumbo την μερα που δεν ειχε στεγνωσει (αυτο της orchestra που ειναι παρομοιο αλλα μικροτερο). Απετυχε παταγωδώς και το εξσφενδωνισε .

Aπλα οταν τον κοιμηζα αγκαλιτσα το ειχαμε και εκεινο παρεα. :D

Νομιζω οτι σε ολα τα βοηθηματα αγκαλιας ο σκοπος ειναι να μυριζει μαμα-μπαμπα.

Στο Βασιλη πχ το σπορ το ειχαμε ξεκινησει με την μπλουζα του μπαμπα :lol::lol::lol:. Εκει πηραμε χαμπαρι τι παιζει.

:) κατάλαβα!! Στο γιό του είχε φέρει ο αντρας μου ένα σκυλάκι πολύ μαλακό όταν ήταν 3μηνών κ ακόμα κ τωρα ειναι το αγαπημένο του, βέβαια θεωρώ οτι επειδή ειναι πολύ ομορφο κ απαλό σκυλάκι θεωρούσα ότι γι'αυτό το κρατά πάντα μαζί του οταν κοιμάται κ όχι επειδή έχει την μυρωδιά μας. Ειμαι πολύ περίεργη με αυτό που αγόρασα.

:D

Εμας το εχει απο μωρο ακομα και τωρα ομως ειναι απο τα απαραιτητα.

Αφου πηρα 5-6 ιδια ακριβως γιατι επρεπε καποτε να πλυθει :mrgreen: Σε ολα κατα την διαρκεια νανουρισματος ή ταισματος ειναι κι αυτο παρεα να ξαναπαρει αρωμα :lol:

Τα παιδάκια μας έχουν περίπου την ίδια ηλικία ΧιΧι

"Δώστε στο παιδί ένα «μεταβατικό» αντικείμενο. Αυτό το αντικείμενο, αρκουδάκι, χνουδωτό ζωάκι, μια κουβερτούλα κτλ., λειτουργεί ως δικλίδα ασφαλείας και αποκτά κατευναστικές ιδιότητες. Σημαντικό είναι να κρατήσει η μητέρα το συγκεκριμένο αντικείμενο κοντά της, ώστε να αποκτήσει την ιδιαίτερη μυρωδιά της και έτσι να συνδεθεί στην οσφρητική μνήμη του μωρού με την παρουσία της. Τα μωρά έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση της όσφρησης και όταν ξυπνούν τρομαγμένα, ιδίως μέσα στη νύχτα, η μυρωδιά της μητέρας δίπλα τους μπορεί να είναι ιδιαίτερα καθησυχαστική και να τα βοηθήσει να ξανακοιμηθούν."

http://babades.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω τι διαφορα έχει αυτό από ένα οποιοδήποτε μεταβατικό αντικείμενο ? Ο δικός μου δεν παίρνει πιπίλα και είχα σκεφτεί να του δώσω ένα κουκλάκι-"κουβερτακι" για να τον ηρεμεί τα βραδια. Το κράτησα πάνω μου για κάποιες ώρες και μετά του το έδωσα. Καμια τύχη. E, το παίρνει και το πετάει με αναίδεια και οποτε του το δινω στο κρεβάτι το εκσφενδονίζει έξω. Λέτε το Cuskiboo να είναι διαφορετικό ?

Να ρωτήσω τι διαφορα έχει αυτό από ένα οποιοδήποτε μεταβατικό αντικείμενο ? Ο δικός μου δεν παίρνει πιπίλα και είχα σκεφτεί να του δώσω ένα κουκλάκι-"κουβερτακι" για να τον ηρεμεί τα βραδια. Το κράτησα πάνω μου για κάποιες ώρες και μετά του το έδωσα. Καμια τύχη. E, το παίρνει και το πετάει με αναίδεια και οποτε του το δινω στο κρεβάτι το εκσφενδονίζει έξω. Λέτε το Cuskiboo να είναι διαφορετικό ?

Νομίζω ότι όλα εξαρτώνται απ'το παιδί... Έχω την εντύπωση ότι αν το παιδάκι δεν θέλει να έχει μεταβατικό, που να κοπανιόμαστε κάτω δεν θα πάρει. Του δικού μου του είχα διάφορα ωραιότατα κουκλάκια κι εκείνος κάποια στιγμή, δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς ήταν, διάλεξε ένα χαζοκουνελο απ'τα ικέα... από τότε είναι αδύνατον να κάνουμε ρούπι χωρίς το κουνέλι! Για να το πλύνουμε γίνεται ολόκληρη επιχείρηση και μετά το στεγνώνουμε στον αέρα στο φούρνο για να του επιστραφεί το γρηγορότερο δυνατό :rolleyes:

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Λοιπόν κορίτσια,διαβάζοντας το συγκεκριμένο θέμα χθες είπα κι εγώ να προσπαθήσω να βρω ένα μεταβατικό αντικείμενο μπας και καταφέρω να τον κάνω να κοιμάται τα μεσοδιαστήματα των βραδυνών θηλασμών στο κρεβατάκι του.Έτσι πήρα την ώρα του θηλασμού των 9 μμ στο κρεβάτι μαζί μας ένα κουκλάκι-αγκαλίτσα με κορδόνι που το τραβάς και παίζει νανουρίσματα....Μέγα λάθος!!!Ασχολήθηκε πάνω από 30' με το συγκεκριμένο κουκλάκι(σε άλλες φάσεις ούτε να το φτύσει)και αφού βαρέθηκε το τοποθέτησε επιμελώς δίπλα του.Οσες φορές προσπάθησα να το πάρω αγκαλιά για να πάρει τη μυρωδιά μου,άφηνε το στήθος και έκανε ακριβώς την ίδια κίνηση...το έπαιρνε με ευλάβεια και το έβαζε δίπλα του σα να οριοθετούσε την περιοχή του στην οποία δεν είχε θέση το κουκλί!Α,επίσης με κοιτούσε με βλέμμα όλο νόημα τύπου...μη μου χώνεσαι και πολύ γιατί α!!!!!Μήπως παρανόησα τα λεγόμενά σας όσον αφορά στην έννοια του μεταβατικού αντικειμένου και το έκανα λάθος;

url]

url]

Λοιπόν κορίτσια,διαβάζοντας το συγκεκριμένο θέμα χθες είπα κι εγώ να προσπαθήσω να βρω ένα μεταβατικό αντικείμενο μπας και καταφέρω να τον κάνω να κοιμάται τα μεσοδιαστήματα των βραδυνών θηλασμών στο κρεβατάκι του.Έτσι πήρα την ώρα του θηλασμού των 9 μμ στο κρεβάτι μαζί μας ένα κουκλάκι-αγκαλίτσα με κορδόνι που το τραβάς και παίζει νανουρίσματα....Μέγα λάθος!!!Ασχολήθηκε πάνω από 30' με το συγκεκριμένο κουκλάκι(σε άλλες φάσεις ούτε να το φτύσει)και αφού βαρέθηκε το τοποθέτησε επιμελώς δίπλα του.Οσες φορές προσπάθησα να το πάρω αγκαλιά για να πάρει τη μυρωδιά μου,άφηνε το στήθος και έκανε ακριβώς την ίδια κίνηση...το έπαιρνε με ευλάβεια και το έβαζε δίπλα του σα να οριοθετούσε την περιοχή του στην οποία δεν είχε θέση το κουκλί!Α,επίσης με κοιτούσε με βλέμμα όλο νόημα τύπου...μη μου χώνεσαι και πολύ γιατί α!!!!!Μήπως παρανόησα τα λεγόμενά σας όσον αφορά στην έννοια του μεταβατικού αντικειμένου και το έκανα λάθος;

Μπα, και εμας ετσι εκανε. Το πηγαινε απαξιωτικα στο πλαι σαν να λεει " Να σου πω, με εχεις πριξει με αυτη την #$%^&@##". Καποιες φορες το πεταγε διπλα με τσαντιλα και νοημα. Καπως ετσι εκανε και την πιπιλα. Με το που καταλαβαινε οτι αυτο που εχει στο στομα του δεν βγαζει γαλα, το εκανε Φτου! και με κοιτουσε σε στυλ "Κοψε τις βλακειες και φερε τιποτα σοβαρο να πιουμε"....:roll:

Διαφημίσεις

Ego exo 3 cuski!!! O logos giati ta lereonei kai den prolavainoume na ta plenoume. Kai an den to exei PANTOU mazi exoume provlima. O bebis einai 10 minon kai eixe to proto toy cuski apo 2 minon. To thema einai na tous to dineis pantou mazi kai meta to kanoun kollitaraki toys xexe

Ego exo 3 cuski!!! O logos giati ta lereonei kai den prolavainoume na ta plenoume. Kai an den to exei PANTOU mazi exoume provlima. O bebis einai 10 minon kai eixe to proto toy cuski apo 2 minon. To thema einai na tous to dineis pantou mazi kai meta to kanoun kollitaraki toys xexe

πιθανοτατα αυριο θα το εχω, ειμαι πολυ περιεργη

πιθανοτατα αυριο θα το εχω, ειμαι πολυ περιεργη

to thema einai oti apo tin arxi den tha deis diafora. alla an to exei mazi tou otan einai sto autokinito, sto karotsi kai sto krevati tha to kanei to agapimeno tou antikeimeno. Kalo einai tetoia kouklakia na einai apo fusiko h organiko uliko gia einai asfales na to vazoun sto stoma kai na koimountai mazi tou. Emena to vazei akribos dipla sto prosopo tou.

to thema einai oti apo tin arxi den tha deis diafora. alla an to exei mazi tou otan einai sto autokinito, sto karotsi kai sto krevati tha to kanei to agapimeno tou antikeimeno. Kalo einai tetoia kouklakia na einai apo fusiko h organiko uliko gia einai asfales na to vazoun sto stoma kai na koimountai mazi tou. Emena to vazei akribos dipla sto prosopo tou.

παρηγγειλα το "εξελιγμένο" μοντέλο κ ελπίζω να της αρέσει, ακόμα πιο απαλό κ ειναι φτιαγμένο από μπαμπού!!!! θα σας έχω νεα

Σε κατάστημα στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά το cuski? Το άλλο από το jumbo πόσο κοστίζει? Από τι υλικό είναι φτιαγμένο?

Καλησπέρα,

αυτό από το jumbo δεν το ξέρω, αυτό που πήρα το έχει σ'αυτό το site

http://www.mybabycenter.gr/ στην ενότητα "για τον υπνο"

Σε κατάστημα στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά το cuski? Το άλλο από το jumbo πόσο κοστίζει? Από τι υλικό είναι φτιαγμένο?

Den nomizo na uparxei se katastima. To allo apo to jumbo den to xero alla genika ta fovamai ta ulika kataskeuis kai kurios ama einai made in china den nomizo na uparxoun austiroi elenxoi apo to jumbo.

Το άλλο από το jumbo πόσο κοστίζει? Από τι υλικό είναι φτιαγμένο?

Το αλλο απο τα jumbo ειναι φθηνο (3 ευρω νομιζω) . Δεν εχω κατσει να αναρωτηθω απο τι ειναι φτιαγμενο οπως επισης και τοσα μα τοσα αρκουδακια που τον περιτριγυριζουν. :roll: Γιατι ρε παιδια τα μασωμενα της fisher price made in china δεν λενε? :?

Σε προσπαθεια παντως να παρω ενα αλλο για να εχει να αλλαζει αλλης μαρκας και πολυ καλυτερης ποιοτητας (απλα αυτο βρηκα οχι οτι σκεφτηκα το υλικο ) φαγαμε τα μουτρα μας (ουτε να τα φτυσει) Του orchestra παντως ειχε 15 ευρω.