Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπέρα βαπτίζω την κόρη μου στις 2 ιανουαρίου, γνωρίζετε μουσικά μεζεδοπωλεία - μουσικές ταβέρνες στις περιοχές Κορυδαλλό-χαιδάρι-Αγάλεω-Νίκαια:confused:

Διαφημίσεις

Στο Χαιδαρι στο "Πες το κι έγινε" καναμε τη βάφτιση μας τον Αύγουστο και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.,ολοι μας έλεγαν πόσο πολύ τους άρεσε το φαγητο.Χωράει περίπου 100-120 άτομα μέσα γιατι εχει και κλειστη βεραντα. Τιμή αρκετα καλή και διαπραγματευσιμη αναλογα με το πόσα επιλέγεις.

Καλημέρα σε όλους!

θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας που μπορώ να κάνω το τραπέζι για την βάφτιση της κόρης μου στις 21 Νοεμβρίου;;;

Η βάφτιση είναι στου Παπάγου αλλά δεν με ενδιαφέρει να είναι και δίπλα! Απλά να μην είναι και στα 50χλμ!!!

Βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα σε όλους!

θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας που μπορώ να κάνω το τραπέζι για την βάφτιση της κόρης μου στις 21 Νοεμβρίου;;;

Η βάφτιση είναι στου Παπάγου αλλά δεν με ενδιαφέρει να είναι και δίπλα! Απλά να μην είναι και στα 50χλμ!!!

Βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!

Tι ακριβως ψαχνεις?

Διαφημίσεις

Tι ακριβως ψαχνεις?

έλα μου ντε; ειλικρινά δεν ξέρω. Μάλλον ένα μέρος (όχι χασαποταβέρνα) που να κάνει εκδηλώσεις με καλό φαγητό και ωραίο περιβάλλον.

Δεν θέλω όμως να είναι πολύ ακριβό γιατί δεν με παίρνει... πολλά τα έξοδα φιλενάδα.

Έχεις κάτι στο νου σου;

To verde αραγε κανει τετοιου ειδους εκδηλωσεις?

Πριν λιγο καιρο πηγαμε σε τραπεζι γαμου στις αιθουσες του Μεντη στην Παλληνη.

http://www.gamosgamos.gr/Dexiosis/Mendis.aspx

ναι αμέ, το verde κάνει αλλά οι τιμές είναι για άλλη χώρα!!!!!!!!!!!!!

Αίθουσες Μέντη; έχει site μήπως;;;

Εμείς είχαμε πάει στη Λιαστή Ντομάτα στο Χολαργό. Πολύ ωραίος χώρος, ταίριαζε και με το "θέμα" της βάφτισης (πολύ χρώμα!), και ωραίο φαγητό. Αλλά κάνει € 28.

Επίσης, υπάρχει το Μπιφτεκαααατσι στο Χολαργό, πολύ ωραίο, με κρητικές επιρροές. Αλλά διαθέτει τό χώρο για εκδηλώσεις μόνο την Κυριακή το βράδυ.

Διαφημίσεις

ωραίο το Λιαστή Ντομάτα, το είδα στο ίντερνετ, θα τους κάνω ένα τηλέφωνο, ευχαριστώ πολύ.

Οι τιμές έχουν ξεφύγει τελείως πάντως, συνήθως κάτω από 30-35 ευρώ δεν βρίσκεις. Απλά το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω πολλά χρήματα για μια βάφτιση. Στο γάμο μου δώσαμε 70 ευρώ περίπου το άτομο αλλα άξιζε τον κόπο, το ξενοδοχείο ήταν ΤΕΛΕΙΟ, το service φοβερό και το φαγητό ΑΠΑΙΧΤΟ.

Φοβάμαι όμως ότι θα έχουμε πολύ κόσμο (πάνω από 200 άτομα νομίζω) και δεν μου πάει να καλέσω κάποιους και άλλους όχι...

Συγγνωμη κιολας που επεμβαινω απλα διαβασα πως οικονομικα εισαι πολυ στριμωγμενη και εγω επισης (και πολυ πιστευω πως εισαι σε πολυυυυυυυυ καλυτερη φαση απ' οτι εγω). Επειδη λοιπον κι εμενα τα οικονομικα μου ηταν σε κατασταση εκτακτου αναγκης και επειδη εκανα στις 20/09 γαμο και βαπτιση μαζι αναγκαστηκα να καταφυγω στη λυση του catering. Αυτο που επελεξα εγω κοστιζε 11,50 euro το ατομο και ειχε 5 ειδη κρυων πιατων, 5 ειδη ζεστων, τουρτα, κρασι, μπυρες, αναψυκτικα, εμφιαλωμενο νερο και ολος ο εξοπλισμος τους ηταν γυαλινος (οχι μιας χρησης). Επισης μας διεθεταν τραπεζια για να ακουμπαει ο κοσμος τα πιατα και τα ποτηρια του αλλα το μονο αρνητικο ηταν πως δεν ειχε καρεκλες. Υπαρχουν ομως εταιρειες που περιλαμβανουν και καρεκλες.

Παντως αν καταφυγεις στη λυση αυτη, εχε υπ' οψιν τρια πραγματα:

1)Η εκκλησια πρεπει να περιλαμβανει προαυλιο χωρο

2)Πρεπει να παρεις την εγκριση του ιερεα, και

3)Πρεπει να σας κανει καλο καιρο

Ευχομαι ολοψυχα να σας ζησει το μπουμπουκι σας και να περασετε τελεια!! :-P

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Αχ, ξέρεις, η Λιαστή Ντομάτα χωράει μέχρι 100 άτομα...

δυστυχώς μου το είπαν στο τηλέφωνο, τους πήρα...

ευχαριστώ πολύ πάντως, ήταν πολύ ωραία ιδέα...

Συγγνωμη κιολας που επεμβαινω απλα διαβασα πως οικονομικα εισαι πολυ στριμωγμενη και εγω επισης (και πολυ πιστευω πως εισαι σε πολυυυυυυυυ καλυτερη φαση απ' οτι εγω). Επειδη λοιπον κι εμενα τα οικονομικα μου ηταν σε κατασταση εκτακτου αναγκης και επειδη εκανα στις 20/09 γαμο και βαπτιση μαζι αναγκαστηκα να καταφυγω στη λυση του catering. Αυτο που επελεξα εγω κοστιζε 11,50 euro το ατομο και ειχε 5 ειδη κρυων πιατων, 5 ειδη ζεστων, τουρτα, κρασι, μπυρες, αναψυκτικα, εμφιαλωμενο νερο και ολος ο εξοπλισμος τους ηταν γυαλινος (οχι μιας χρησης). Επισης μας διεθεταν τραπεζια για να ακουμπαει ο κοσμος τα πιατα και τα ποτηρια του αλλα το μονο αρνητικο ηταν πως δεν ειχε καρεκλες. Υπαρχουν ομως εταιρειες που περιλαμβανουν και καρεκλες.

Παντως αν καταφυγεις στη λυση αυτη, εχε υπ' οψιν τρια πραγματα:

1)Η εκκλησια πρεπει να περιλαμβανει προαυλιο χωρο

2)Πρεπει να παρεις την εγκριση του ιερεα, και

3)Πρεπει να σας κανει καλο καιρο

Ευχομαι ολοψυχα να σας ζησει το μπουμπουκι σας και να περασετε τελεια!! :-P

Φαίη μου καλησπέρα!

σε ευχαριστω πολύ για την πρότασή σου αλλά η βάφτιση θα είναι 21/11 και δεν μπορώ να ρισκάρω όπως καταλαβαίνεις. Η εκκλησία εχει προαύλιο χώρο και είναι υπέροχα, ο ιερέας είναι πολύ φίλος μας, ο καιρός όμως θα είναι σύμμαχος;;; άντε και κάνει καλή ημέρα, το δέχομαι. Δεν θα κάνει κρύο όμως τέλος Νοεμβρίου;;;κριμα πάντως γιατί όντως είμαι στριμωγμένη αρκετά, φτιάξαμε το σπίτι μας και μας έφυγαν πολλά. Δεν θέλω να παίρνω δάνεια ούτε να χρησιμοποιώ κάρτες οπότε κινούμαι μόνο με ό,τι έχω.... (λίγα πλέον δηλαδή ) χα χα χα

Άντε βρε, να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά, να είστε ευτυχισμένοι και να χαίρεστε την οικογένειά σας.ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

Διαφημίσεις

καλησπέρα βαπτίζω την κόρη μου στις 2 ιανουαρίου, γνωρίζετε μουσικά μεζεδοπωλεία - μουσικές ταβέρνες στις περιοχές Κορυδαλλό-χαιδάρι-Αγάλεω-Νίκαια:confused:

Δες και σε αυτο το ποστ μηπως βρεις κατι

ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ/ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ/ ΝΙΚΑΙΑ

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

γειά σας κι απο μένα! βαφτίζουμε τη δεύτερη κορούλα μας 6 Δεκεμβρίου και θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο μαγαζί για μετά, περιοχής¨Περιστέρι - ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗ

Στο Χαιδαρι στο "Πες το κι έγινε" καναμε τη βάφτιση μας τον Αύγουστο και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.,ολοι μας έλεγαν πόσο πολύ τους άρεσε το φαγητο.Χωράει περίπου 100-120 άτομα μέσα γιατι εχει και κλειστη βεραντα. Τιμή αρκετα καλή και διαπραγματευσιμη αναλογα με το πόσα επιλέγεις.

Ελενάκι μπήκα στο site τους και φαίνεται αρκετά ωραίο.Μήπως μπορείς να μας πεις περίπου τιμή έτσι ενδεικτικά για να το συγκρίνω και με την βάπτιση της πρώτης κόρης μου.Είχα κάνει την βάπτιση εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα κοντά στο Κιάτο Κορινθίας αλλά τώρα το ξανασκέφτομαι...

Είχε και πίστα για χορό?

Καλημέρα!

Πειραιά (Καστελλα) θα πήγαινες;;;

Καλημέρα τι κάνεις?Πειραιά αν γνωρίζεις κάτι με ενδιαφέρει πολύ απλά θέλω να είναι χωρητικότητας 120 ατόμων. Σε ευχαριστώ

Καλημέρα τι κάνεις?Πειραιά αν γνωρίζεις κάτι με ενδιαφέρει πολύ απλά θέλω να είναι χωρητικότητας 120 ατόμων. Σε ευχαριστώ

Καλημέρα!

αύριο βαφτίζω εγώ το παιδακι μιας φίλης μου και κάνει το τραπέζι στο Porto leone στην Καστέλλα.

Είναι ωράιο μέρος. Έχει και site: http://www.portoleone.gr

Έχει διάφορες αίθουσες αλλά η πιο κοντινή είναι στην Καστέλλα.

Αν θες ρίξε μια ματιά.