Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σε ποιο ανήκουμε;;;

Recommended Posts

Κατοικούμε Κερατσίνι ορια με Πειραιά...

Το Στελίδι μου τωρα πάει προνηπια.

Του χρονου...νηπιαγωγειο

Αυτο που ειναι κοντά μας δεν μου φαινεται καλό...

Ερωτηση Νο1...που μπορω να δω που ανοικουμε.Σε ποιο πρεπει να πάμε;;;

Ερωτηση Νο 2...Πως μπορω να αλλάξω σχολειο;;;

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Πήγαινε στο πιο κοντινό σου και ρώτα αν ανήκεις εκεί. Έχουμε χάρτες όπου είναι σημειωμένα τα όρια του κάθε σχολείου και ανάλογα με τη διεύθυνσή σου θα σου πουν σε ποιο πρέπει να πάει το παιδί.

Τι εννοείς δε σου φαίνεται καλό αυτό που είναι κοντά σου;

FLcUp3.png0BQfp3.png

Πήγαινε στο πιο κοντινό σου και ρώτα αν ανήκεις εκεί. Έχουμε χάρτες όπου είναι σημειωμένα τα όρια του κάθε σχολείου και ανάλογα με τη διεύθυνσή σου θα σου πουν σε ποιο πρέπει να πάει το παιδί.

Τι εννοείς δε σου φαίνεται καλό αυτό που είναι κοντά σου;

miriki μου τι κανεις?βλεπω οτι και φετος οι περισσοτεροι γονεις το ιδιο προβλημα.....εγω τελικα τον εγραψα κοντα στη δουλεια μου με υπευθυνη δηλωση οτι μενω εκει κοντα!ευτυχως πετυχαμε πολυ καλη εκπαιδευτικο.....αλλα το συστημα ειναι χειρωτερο....αφου η διευθηντρια εκανε κληρωση για να παρει 2 παιδια ακομα επειδη την υποχρεωνει ο νομος να παρει και προνηπιο.μας ειπε οτι στα 33 χρονια που εργαζεται πρωτη φορα το κανει αυτο....φαντασου!εγω απο την μερια μου προσπαθω να προσφερω οτι μπορω καλητερο και για τα παιδια και για τις εκπαιδευτικους μια και το κρατος οπως ξερεις πολυ καλα ειναι ανυπαρκτο!και το κανω με μεγαλη ευχαριστηση γιατι νιωθω ευγνομοσυνη στο πρωσοπικο,που δινουν στα παιδια μας γνωση κατω απο αυτες τις συνθηκες!

και για να μην γινομαι αγενης......βλεπω οτι πλησιαζει ο καιρος για το νεο μελος!ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα και να ειναι γερο!

Κατοικούμε Κερατσίνι ορια με Πειραιά...

Το Στελίδι μου τωρα πάει προνηπια.

Του χρονου...νηπιαγωγειο

Αυτο που ειναι κοντά μας δεν μου φαινεται καλό...

Ερωτηση Νο1...που μπορω να δω που ανοικουμε.Σε ποιο πρεπει να πάμε;;;

Ερωτηση Νο 2...Πως μπορω να αλλάξω σχολειο;;;

1-γνωριζουν τα νηπιαγωγεια που εχεις κοντα σου τα ορια και μπορουν να σου πουν...

2-αυτο που εκανα και εγω επειδη δεν ειχα λογαριασμο.υπευθηνη δηλωση απο δικο σου ανθρωπο οτι μενεις αλλου,(στα ορια του σχολειου που θελεις να πας)και οκ.

Διαφημίσεις

Εκτός του οτι οι κτηριακές εγκαταστάσεις ειναι πολύ κακές...(πάρα πολλά παιδιά σε ενα προαύλιο μικροσκοπικό...παληό κτηριο ..αθλια βαμμένο σαν τσιρκο...)- καλά πές πως αυτά δεν ειναι προβλημα αλλά δεν εχω καλες συστάσεις και για ο προσωπικό...

Θα παω σε κάποιο να μου που...ευχαριστώ πολύ...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Valia ευχαριστώ για τις ευχές. Χαίρομαι πολύ που βρέθηκε άκρη τελικά! :)

Aggeloudia πήγαινε να ρίξεις μια ματιά και να γνωρίσεις από κοντά τις συναδέλφους. Μην ακούς αυτά που ακούγονται πήγαινε με ανοιχτό μυαλό, γιατί η άποψη του καθενός είναι τελείως υποκειμενική. Για παράδειγμα η μαμά που περιμένει από εμένα να διδάσκω γράμματα και αριθμούς όπως στο παραπέρα νηπιαγωγείο θα είναι πολύ απογοητευμένη από εμένα και θα θεωρεί ότι δεν κάνουμε τίποτα στο σχολείο. Αντίθετα η μαμά που περιμένει να μάθει το παιδί της πώς να κατακτά μόνο του τη γνώση και πώς να διαχειρίζεται το κοινωνικό, φυσικό κ.λ.π. περιβάλλον και να αυτενεργεί θα είναι υπερενθουσιασμένη.

FLcUp3.png0BQfp3.png