Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

17 μηνων ... αλλαγές !!!

love4four

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες !

Εχουμε έναν μικρό βελζεβούλη 17 μηνών, ο οποίος, ενώ μέχρι τώρα κοιμόταν "κανονικά" και όταν ξύπναγε με το που έπαιρνε πάλι πιπίλα έπεφτε για ύπνο.... αποφάσισε να αλλάξει συνήθειες ... ξυπνάει με γοερό κλάμα και δεν ηρεμεί ούτε στην αγκαλιά ούτε στο κρεβάτι μας.

Πώς μπορώ να τον αφήσω να ουρλιάζει μες στη νύχτα; Χτυπάει το κεφάλι του, δεν μπορώ να περιγράψω τι κάνει και μπορεί να ηρεμήσει -όχι όλες τις φορές- μόνο εάν τον πάρουμε μαζί μας (όπου βέβαια τον επανατοπετώ στην κούνια του για να ξαναξυπνήσει μετά από 1-2 ώρες)..

Δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω. Μήπως αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στο γεγονός πως είμαι έγκυος στο 2ο (σε λίγες μέρες μπαίνω στον 9ο). Λέτε να το έχει καταλάβει και να είναι αντίδραση για τον επικείμενο ερχομό του πελαργού;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

metaxaki δεν νομίζω να τον επηρρεάζει η εγκυμοσύνη σου.

Μάλλον περνάει φάση...

Το ίδιο κάνει εδώ και λίγο καιρό η μικρή μου,ξυπνάει δυο τρεις φορές τη νύχτα και ενώ άλλοτε με λίγη αγκαλίτσα ή χάιδεμα στο κεφαλάκι κοιμόταν αμέσως,τώρα την παίρνω αγκαλιά κι αυτή χτυπιέται λες και θέλει να κατεβεί και κλαίει πάρα πολύ.Ή θα μου πάρει πολλή ώρα να την κοιμήσω πάλι αγκαλιά,ή -και αυτό κάνω τις πιό πολλές φορές γιατί αλλιώς ξυπνάει και η άλλη μπέμπα μου- θα την πάρω μαζί μου στο κρεββάτι όπου ηρεμεί αμέσως.

Γενικά έχουν περάσει και οι δυο από πολλές φάσεις.

Εκει που όλα ήταν μια χαρά,ερχονταν διαστήματα που ξυπνούσαν πολλές φορές τη νύχτα,δεν ήθελαν να κοιμηθούν στο κρεββάτι τους και τις κοίμιζα στο καρότσι,ξυπνούσαν νωρίς το πρωί στις 6,30,γενικά διάφορα περίεργα που όμως κρατούσαν λίγο καιρό και μετά επανέρχονταν στη ρουτίνα τους...μέχρι την επόμενη φάση..:)

Πάντως πολλές φορές εδώ έχω διαβάσει πως για τη νυχτερινή ανησυχία ευθύνεται η οδοντοφυία.

metaxaki δεν νομίζω να τον επηρρεάζει η εγκυμοσύνη σου.

Μάλλον περνάει φάση...

Το ίδιο κάνει εδώ και λίγο καιρό η μικρή μου,ξυπνάει δυο τρεις φορές τη νύχτα και ενώ άλλοτε με λίγη αγκαλίτσα ή χάιδεμα στο κεφαλάκι κοιμόταν αμέσως,τώρα την παίρνω αγκαλιά κι αυτή χτυπιέται λες και θέλει να κατεβεί και κλαίει πάρα πολύ.Ή θα μου πάρει πολλή ώρα να την κοιμήσω πάλι αγκαλιά,ή -και αυτό κάνω τις πιό πολλές φορές γιατί αλλιώς ξυπνάει και η άλλη μπέμπα μου- θα την πάρω μαζί μου στο κρεββάτι όπου ηρεμεί αμέσως.

Γενικά έχουν περάσει και οι δυο από πολλές φάσεις.

Εκει που όλα ήταν μια χαρά,ερχονταν διαστήματα που ξυπνούσαν πολλές φορές τη νύχτα,δεν ήθελαν να κοιμηθούν στο κρεββάτι τους και τις κοίμιζα στο καρότσι,ξυπνούσαν νωρίς το πρωί στις 6,30,γενικά διάφορα περίεργα που όμως κρατούσαν λίγο καιρό και μετά επανέρχονταν στη ρουτίνα τους...μέχρι την επόμενη φάση..:)

Πάντως πολλές φορές εδώ έχω διαβάσει πως για τη νυχτερινή ανησυχία ευθύνεται η οδοντοφυία.

KAI EMEIΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 18 ΜΗΝΩΝ ( ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ) ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ -10 ΜΕΡΕΣ ΞΥΠΝΑΕΙ 4-5 ΗΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΩ ΞΥΠΝΑΓΕ 6-7 ΘΕΛΕΙ ΓΑΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ . ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΓΩ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ............ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ . ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ