Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απαραδεκτη παιδιατρος του ΤΕΒΕ

Recommended Posts

Την Παρασκευή πήρα τηλεφωνο τη παιδιατρο του ΤΕΒΕ που έχουμε στο βιβλιάριο. Δεν την ήξερα καθόλου μιας και πρόσφατα βγάλαμε βιβλιαριο. Της είπα λοιπον οτι έχω ενα μωράκι 25 ημερών και πως΄γίνετε να το δεί για να μας ΄δωσει συμβουλες. Μου είπε λοιπον ελα τη Δευτέρα το ιατρείο ανοίγει 3.30 και εγω ξεκιναω 4.00 αλλά ελα γυρω στις 3.30 για να μπορώ να πω στο κοσμο να σε πάρω π΄ρωτη λογω του οτι το μωρακι είναι μικρό. Την ευχαριστισα και σήμερα πήγα 3.30 με το μωρό και βρίσκω ενα ιατρείο αθλειο. Λεω εντάξει ο χωρος υποδοχής μπορεί να είναι χάλια αλλά μπορεί σαν γιατρός να είναι καλή. Ερχεται λοιπον και αρχίζει να μας λέει με ποια σειρα θα μας δεί. Εγω σημείωση δεν είχα περάσει το μωρο στο χωρο υποδοχής γιατι υπήρχαν πολλά παιδάκια και μπορεί να ήταν κάποιο άρρωστο. Της λέω λοιπον οτι μου είπατε στο τηλέφωνο να ερθω νωριτερα για να παρετε το μωρακι πρώτο και μου απαντα έχω πολύ κοσμο και αν θες ελα αργότερα η αυριοαλλά να τη πα΄ρω τηλέφωνο. Της απαντώ οτι είμαι λεχώνα με 2 μικρά παιδάκια και δεν μου είναι ευκολο να έρθω αργότερα ή αυριο αφου εσεις μου είπατε να έρθω τωρα. Μου είπε μετα αν θες να περιμενεις αλλά να μπείς μεσα. Και της απαντώ οτι δε γίνεται 25 ημερών μωράκι να το βάλω μεσα με τόσα παιδάκια. Αφου λοιπον μου λέει οτι εγω δουλεύω και δε μπορείς να περιμενεις εξω, ή μέσα ή ελα άλλη ωρα.Και να δείτε με τι ύφος μου τα έλεγε όλα αυτά λές και εγω πήγα απο μόνη μου. Θύμωσα τόσο πολύ που είπα φεύγω και καλύτερα να πληρώσω για να δουν το παιδάκι μου.Αλλά με πείραξε που με ρώτησε είσαι με το ΤΕΒΕ?Αν πήγαινα ιδιωτικά και την πλήρωνα θα με δεχόταν αμέσως. Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές απο ανθρώπους που θελουν να λέγονται παιδιατροι.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Διαφημίσεις

Απαράδεκτη συμπεριφορά, αν και δε μπορώ να πω οτι μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Δυστυχώς, είναι πλεον κανόνας στην Ελλάδα οτι με το δημόσιο δεν κάνεις τη δουλειά σου.

Εγω ασφαλίζω τον μικρό στο ΙΚΑ. Το βιβλιάριό του είναι άθικτο και έτσι θα παραμείνει. Μια φορά μονο πήγα (μόνη μου) για να του γράψω ενα εμβόλιο και τρελάθηκα! Εξω απο το ιατρείο περίπου 20 παιδάκια, κάθε ηλικίας με ότι μπορείς να φανταστείς, το ένα έβηχε, το άλλο φτερνιζόταν, άλλο με πυρετό. Δηλαδη οσα ήταν εκει για ένα εμβόλιο έβγαιναν με άρρωστα! Που να τον παω εγω τον μπέμπη????? Το βιβλιάριο του ΙΚΑ είναι σε ένα συρτάρι και πληρώνω 40 ευρώ επίσκεψη και όλα τα εμβόλιο σε ιδιώτη παιδίατρο. Αλλά τουλάχιστον έχω ήσυχο το κεφάλι μου και την αντιμετώπιση που περιμένω απο τον γιατρό.

Εγω εχω το βιβλιαριο του τεβε αλλα μονο για να γραφω εμβολια.

Στην εγκυμοσυνη μου εγραφα τις εξετασεις και τα φαρμακα..

Δυστυχως μονο ενα γιατρο εχω βρει που ειναι καλος και ειναι και με το τεβε κι αυτος ειναι ορθοπαιδικος!!

πληρωμουμε τα μαλιοκεφαλα μας για το τπτ!!

Eγώ έχω όλους τους γιατρούς στο ΤΕΒΕ.

Πρίν τους γράψω όμως φρόντισα να μάθω απο ασθενείς τους αν ήταν ''καλοί''.

δεν τα κατάφερα για όλους βεβαια.

Οσο για την παιδίατρο ρώταγα στην περιοχή που μένω πολύ πριν γεννήσω και μου έλεγαν όλη για κάποια συγκεκρημένη την οποία και τέλικά έβαλα στο βιβλιάριο μου.

Είμαι ευχαριστημένη και απο εξυπηρέτηση και απο συμπεριφορά.

Θα σου έλεγα να σου συστήσουν κάποιον άλλο και να πάς στο ΤΕΒΕ να τον αλλάξεις.

Τόσα χρήματα πληρώνουμε στο ΤΕΒΕ να μην δίνουμε και άλλου άδικα.Αλλωστε θέλω να πιστέυω πως υπάρχουν και καλοί γιατροι.......

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Απαράδεκτη συμπεριφορά, αν και δε μπορώ να πω οτι μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Δυστυχώς, είναι πλεον κανόνας στην Ελλάδα οτι με το δημόσιο δεν κάνεις τη δουλειά σου.

Εγω ασφαλίζω τον μικρό στο ΙΚΑ. Το βιβλιάριό του είναι άθικτο και έτσι θα παραμείνει. Μια φορά μονο πήγα (μόνη μου) για να του γράψω ενα εμβόλιο και τρελάθηκα! Εξω απο το ιατρείο περίπου 20 παιδάκια, κάθε ηλικίας με ότι μπορείς να φανταστείς, το ένα έβηχε, το άλλο φτερνιζόταν, άλλο με πυρετό. Δηλαδη οσα ήταν εκει για ένα εμβόλιο έβγαιναν με άρρωστα! Που να τον παω εγω τον μπέμπη????? Το βιβλιάριο του ΙΚΑ είναι σε ένα συρτάρι και πληρώνω 40 ευρώ επίσκεψη και όλα τα εμβόλιο σε ιδιώτη παιδίατρο. Αλλά τουλάχιστον έχω ήσυχο το κεφάλι μου και την αντιμετώπιση που περιμένω απο τον γιατρό.

Θα συμφωνήσω 1000% μαζί σου. Καταρχήν για ένα μωρό 25 ημερών έπρεπε να έρθει αυτή σπίτι σου και όχι να πας εσύ στο ιατρείο. Εμάς το βιβλιάριο του ΙΚΑ έχει μόνο 2-3 εμβόλια και τίποτα άλλο!!!!!!!!! Ιδιώτη παιδίατρο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!!!

Διαφημίσεις

Foulina να σε ρωτησω στο παγκρατι ειναι η συγκεκριμενη?κατι μου θυμιζω αυτο..

Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις πμ την περιοχη και το ονομα διοτι εχω και εγω τεβε και θελω να ξερω.

Σε ευχαριστω εκ των προτερων

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Ειναι τελικα που θα πεσεις. Καταρχην οπως ειπε και καποια αλλη κοπελα, θα επρεπε να ερθει εκεινη σπιτι σου κι οχι να πας εσυ στο ιατρειο που μαζευεται η Σαρα και η Μαρα..

Εκτος αυτου, μου κανει εντυπωση που επικοινωνησες με τη γιατρο να δει το μωρακι σου στις 25 ημερες. Εμας μας ειχαν πει απο το μαιευτηριο, μολις βγουμε να καλεσουμε γιατρο στο σπιτι να την εξετασει. Προς Θεου δεν σε κρινω, ουτε ξερω τι μπορει να εχει συμβει, απλα λεω πως μου φανηκε λιγακι μυστηριο. Τωρα, ειτε ο γιατρος ειναι στο δημοσιο, ειτε ειναι ιδιωτης, πρεπει πανω απο ολα να ειναι ανθρωπος. Προφανως, απο οσα περιγραφεις εκεινη δεν ειναι! Οποτε καλυτερα που απο την αρχη εγιναν ετσι τα πραγματα, γιατι φανταζεσαι να τη χρειαζοσουν για κατι εκτακτο κι εκεινη να συμπεριφεροταν κατα αυτον τον τροπο? Και κατι αλλο! Τα αλλα σου τα δυο παιδακια δεν τα παρακολουθει καποιος παιδιατρος (π.χ. για τα εμβολια τους). Αν ναι, γιατι δεν πας σε αυτον?

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Sorry, τωρα ειδα το tickeraki σου και διαπιστωσα πως εχεις ΕΝΑ παιδακι μεγαλυτερο απο τον μπεμπακο σου κι οχι ΔΥΟ οπως καταλαβα εγω στην αρχη. Συγγνωμη για το λαθος μου! Αυτο το παιδακι δεν το παρακολουθει καποιος παιδιατρος?

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Κοριτσια οι γιατροι του Τεβε δεν ερχονται στο σπιτι με το βιβλιαριο μονο επι πληρωμη.

Το παραλογο και απαραδεκτο ηταν η συμπεριφορα της οταν πηγες εκει.

Περιμενω το πμ γιατι μου φαινεται εχω πεσει και εγω σε μια τετοια..

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Διαφημίσεις

Προσοχη κοριτσια! Αν ειναι η ιδια ειναι για πολλες κλωτσιες.. Εσενα Ριτα σου φερθηκε καποια οπως η συγκεκριμμενη γιατρος κι εχεις υποψιες τωρα?

nDtZp2.png

Ναι ειχα παει σε μια,με αθλιο ιατρειο και πενταβρωμικο.Μιλαμε για τρελη σκονη..Παρολλα αυτα ειχε πολυ κοσμο.

Ευτυχως δεν ηταν,οταν ηταν ο μικρος νεογεννητο γιατι ειχα και εχω αλλη παιδιατρο επι πληρωμη.

Αλλα μια φορα που χρειαστηκα την συγκεκριμενη με εγραψε ενω ειχαμε συννενοηθει δια τηλεφωνου και περιμενα ατελειωτη ωρα ωσπου τσακωθηκα και εφυγα...

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Προφανώς είναι θέμα ανθρώπου και όχι ΤΕΒΕ αυτούς τους συναντάς παντού

είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα.

Κι εγώ ΤΕΒΕ έχω αλλά πριν διαλέξω γιατρούς ρώτησα κι έμαθα..προς στιγμήν

δεν έχω κανένα παράπονο ίσα -ίσα είμαι πολύ ευχαριστημένη και με την παιδίατρο και με τον οφθαλμίατρο που πήγα τον μικρό και γενικότερα όσους

γιατρούς χρησιμοποίησα για τον εαυτό μου.

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Μια απο τα ιδια

Ρωτησα και ειναι πολυ καλη - Ηλιουπολη

Την πρωτη επισκεψη την πληρωσα στο σπιτι, και για να μας γνωρισει καλυτερα και να μας συμπαθησει αν και δε χρειαστηκε, ειναι πολυ καλη απο μονη της

kKZUp2.png

κοριτσια σε γενικες γραμμες και εγω ειμαι ευχαριστημενη απο τους γιατρος του Τεβε προφανως εδω μιλαμε για μεμονωμενες περιπτωσεις που αν λεω αν λεμε την ιδια ισως ειναι ΜΙΑ περιπτωση..

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Διαφημίσεις

Μια απο τα ιδια

Ρωτησα και ειναι πολυ καλη - Ηλιουπολη

Την πρωτη επισκεψη την πληρωσα στο σπιτι, και για να μας γνωρισει καλυτερα και να μας συμπαθησει αν και δε χρειαστηκε, ειναι πολυ καλη απο μονη της

Κι εμας ο δικος μας στην Ηλιουπολη ειναι κι ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!

nDtZp2.png

Ακουσον ακουσον, αλλάξαμε γιατρο και αφου βρίκα το κινητό του μεσω μιασ γνωστης τον πηρα για να μου πει ποτε να πάω λογο το οτι το μωράκι είναι τοσο μικρό. Η απάντηση ήταν που βρίκατε το κινητό μου γιατι δε το δινω στους του ΤΕΒΕ γιατι μας ζαλίζουν και δε μπορώ να σας πω ποτε να ερθετε για να μην έχει πολύ κοσμο. Τι να κάνω και εγώ πήγα σε ιδιώτη. Τη μικρή μου μεχρι που έκανε εμβόλια κάθε μήνα τη πήγαινα σε ιδιωτη. Τωρα που κάνει πίο αραια την πηγα στη Πολυκλινικη που έχει μια εξαιρετική παιδίατρο. Η πρώτη παιδίατρος δεν είναι στο Παγκράτι αλλά στο Κολωνό. Αν κάποια μανούλα μπορεί να μου συστήσει παιδίαστρο του ΤΕΒΕ που να είναι ευχαριστιμένη στη περιοχη Κολωνου, Σεπολίων, Περιστέρι και γενικά κεντρο και θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Καλά αυτό είναι απίστευτο! Σε όλους αυτούς που μας φέρονται σαν πολίτες ωμέγα κατηγορίας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα? Την προηγούμενη παιδίατρο μου σκέφτηκα να την αναφέρω στον Ιατρικό Σύλλογο αλλά τελικά δεν το έκανα... Το έχει κάνει κανείς και αν ναι βρήκε άκρη? Έχω αρχίσει να φορτώνω....

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Δυστυχως ο καθενας εκει παταει.. Στο οτι δηλαδη δειλιαζουμε να τους καταγγειλουμε απο φοβο πως δεν θα βγαλουμε ακρη. Κι οντως.. βγαζει ακρη ετσι κανεις? Πολυ λυπαμαι γιατι η συγκεκριμενη ειδικοτητα εχει να κανει με παιδια... (οχι πως δικαιολογω τους υπολοιπους). Κριμα και παλι κριμα. Ελπιζω πως δεν ειναι ολοι ετσι, αλλα...

nDtZp2.png

• 4 weeks later...

Απαραδεκτο, αλλά με τους γιατρούς του ΤΕΒΕ είναι κάθε χρόνο σαν να παίζω λόττο. Ευτυχώς τη μόνη που δεν αλλάζω είναι η παιδιατρός μας, μάλλον η Γατούλα εννοεί την ίδια, δε θυμάμαι να υπήρχαν δύο γυναίκες παιδίατροι του ΤΕΒΕ στην Ηλιούπολη. Όντως είναι πολύ σωστή (και από τηλέφωνα... άπειρα της κάνω της κακομοίρας). Πάντως οι περισσότεροι γιατροί του ΤΕΒΕ (που έχω δει) είναι απαράδεκτοι. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δεις τον κατάλογο των συμβεβλημένων με το ΤΕΒΕ στην περιοχή σου ή σε γύρω περιοχές και να κάνεις μια βολτίτσα από το ιατρείο τους. Αλλά αν δεν είναι σωστοί άνθρωποι δεν μας σώζει τίποτα, γιατί βλέπεις αυτοί πληρώνονται ούτως ή άλλως, δεν πάει με το πόσες επισκέψεις θα "κόψουν".

ασχετο αλλα θελω να το γραψω......

δεν ειμαι το τερας της καθαριοτητας με ενα ξεσκονοπανο και τετοια καταλαβενεται τι εννοω

εεεε παω σε δερματολογο του Τεβε (Ηλιουπολη παλι)

Ρε σεις, τοση μπιιιιιιιχλα δεν εχω ξαναδει χαχαχαχαχα

εκανες σχεδιακια πανω στη σκονη, παντου!!!!!!

ευτυχως που δεν ειχα και το βασιλη μαζι, παντου ειχε πεταμενα, απο βιντεο εως περιοδικα!

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

kKZUp2.png

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα (μιας και είμαι καινούρια!!). Κι εγώ τον πριγκηπάκο μου (6 1/2 μηνών) τον έχω ασφαλίσει στο δικό μου βιβλιάριο του ΤΕΒΕ, όμως τελικά τον πηγαίνουμε σε ιδιώτη παιδίατρο, ο οποίος είναι super!!! Επισκεφθήκαμε τον γιατρό του ΤΕΒΕ (περιοχή Κυψέλης) και δεν τολμήσαμε να τον βάλουμε μέσα στο ιατρείο... Παντού περιοδικά, εφημερίδες, όλα σκόρπια, ντάνες τα βιβλία, παλιά και σκονισμένα, έντονη μυρωδιά του χαρτιού... Αίσχος! Απαράδεκτη κατάσταση! Τριτοκοσμική! Φυσικά φύγαμε και δεν ξαναπατήσαμε... Από πληροφορίες που πήρα, όλοι (σχεδόν) οι παιδίατροι του ΤΕΒΕ, είναι σε αυτή την κατάσταση... Γιατί ρε γμτ??? Τόσα χρήματα πληρώνουμε? Μήπως πρέπει τελικά να κάνουμε κάτι?? Κάποια αναφορά στο ΤΕΒΕ ίσως? Στο Υπουργείο Υγείας? Τι λέτε???

eNortjK1UjIxMjEwVrIGXDASjgKZ27.pnga%3E

πρώτη φορά το ακούω!!

πως είναι δυνατόν να είναι έτσι τα ιατρεία αφού έχουν και κόσμο και χωρίς ΤΕΒΕ?

εντύπωση μου κάνει.

πηγαίνω χρόνια σε γιατρούς του ΤΕΒΕ, όπως είναι τα υπόλοιπα ιατρεία, έτσι είναι κι αυτά.

στην παιδίατρο δεν έχω πάει βέβαια και δεν ξέρω πως είναι, έχω την δική μου.

στην αθήνα είναι χάλια ή και στην επαρχία?

μήπως κάποια καταγγελλία τελικά?

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Εγω παντως μετα την πρωτη παιδιατρο του Τεβε που σας ελεγα οτι ηταν χαλια και το ιατρειο μεσα στη σκονη δηλωσα μια αλλη και ειναι παρα πολυ καλη..ετσι δειχνει τουλαχιστον απο τις λιγες φορες που πηγα να γραψω εμβολιο.

Το ιατρειο πολυ περιποιημενο,με ωραια χρωματα και πεντακαθαρο.

Τον μικρο δεν τον εχει δει ακομα μιας και εχω την δικη μας που ειναι εκτος Τεβε αλλα μου εκανε πολυ καλη εντυπωση.Τελικα δεν ειναι ολοι ετσι..

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Εγω παντως μετα την πρωτη παιδιατρο του Τεβε που σας ελεγα οτι ηταν χαλια και το ιατρειο μεσα στη σκονη δηλωσα μια αλλη και ειναι παρα πολυ καλη..ετσι δειχνει τουλαχιστον απο τις λιγες φορες που πηγα να γραψω εμβολιο.

Το ιατρειο πολυ περιποιημενο,με ωραια χρωματα και πεντακαθαρο.

Τον μικρο δεν τον εχει δει ακομα μιας και εχω την δικη μας που ειναι εκτος Τεβε αλλα μου εκανε πολυ καλη εντυπωση.Τελικα δεν ειναι ολοι ετσι..

Μηπως μπορεις να μου πεις το ονομα της και σε ποια περιοχη ειναι?