Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θελω πληροφοριες για τον Μαστρομηνα

Recommended Posts

Θα ηθελα οσες περισοτερες πληροφοριες για τον γιατρο τον κ.Μαστρομηνα οσο αφορα την εξοσωματικη τις εμπειριες σας και οτι αλλο θα πρεπει να ξερω για να μπω στην διαδικασια της πρωτης μου εξοσωματικης.

Helen

Διαφημίσεις

Απλα καταπληκτικος, συνεργαζεται με το κεντρο που εργαζομαι εχει αρκετες επιτυχιες.

Καλη επιτυχια !!!!

Υ.Γ. Υπαρχει αλλος ενας αν θες στον προτεινω.

Διαφημίσεις

κοριτσια εχει γιατρο καμια σασ τον mastromhna?τι γνωμη εχετε για αυτον?θελω να αλλαξω γιατρο και ειμαι σε διλλημα με 3 αποτυχιεσ που εχω στον parasxo.

αρχικα καλη επιτυχια οτι κι αν διαλεξεις.δεν εχω προσωπικη πειρα απο το μαστρομηνα ξερω ομως μια κοπελα που δουλευει για αυτον και τον εκτιμα πολυ και σαν γιατρο και σαν ανθρωπο.τον εμπιστευεται και λεει οτι ειναι πολυ ανθρωπινος.απο αλλη γνωστη που εχει το δευτερο γιατρο δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.εχει 2 αποτυχιες και περιγραφει την κατασταση λιγο fast food.νομιζω οτι ολες τελικα καταληγουμε εκει που νιωθουμε ασφαλεια και σιγουργια.αυτο να κανεις κι εσυ.

Εγώ πηγα στό Μαστρομηνά και άλλες τρεις κοπέλες από Θεσ/νίκη. Μείναμε έγκυος οι τρεις. Εγώ έκανα δίδυμα με την πρώτη προσπάθεια. Η τέταρτη κοπέλα που δεν 'εμεινε πήγε μετά στον Παράσχο 2 φορές και πάλι δεν έμεινε έγκυος. Πάντως η εντύπωση που μου έμεινε είναι ότι τα πραγματα είναι λίγο ψυχρά. Οι πιθανότητες που δίνουν είναι 50-50.

Από γνωστή μου που γύρισε αρκετά κέντρα με αποτυχία, είναι πολύ καλός, προσεκτικός στην δουλειά του και πάνω απ'όλα άνθρωπος. Τώρα έχει τα διδυμάκια της και από χρήματα της πήρε σύνολο μαζί με την γέννα ότι θα έπαιρνε κι ένα ιδιωτικό για ένα παιδί μόνο.(απλά ντράπηκα να ρωτήσω ποσό)

• 3 weeks later...
Θα ηθελα οσες περισοτερες πληροφοριες για τον γιατρο τον κ.Μαστρομηνα οσο αφορα την εξοσωματικη τις εμπειριες σας και οτι αλλο θα πρεπει να ξερω για να μπω στην διαδικασια της πρωτης μου εξοσωματικης.

ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΦΟΒΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ!!!

ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΠΑΡΑΣΧΟ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΑΣ? ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΕΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΜΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΊΝΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.

και εμεισ μικρογονοιμοποιηση καναμε γιατι το προβλημα το εχει ο συζηγοσ 2% κινητικοτητα και ανωμαλια στα σπερματοζωαρια.τι να πω ρε γαμωτο τοσο πολυ θεμα τυχησ ειναι?

Καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!

Εμεις καναμε τον Απριλιο την πρωτη μας προσπαθεια στο κεντρο με γιατρο το Μαστρομηνα και σε δυο μηνες περιμενουμε το μωρακι μας και μονο τα καλυτερα λογια εχω για το κεντρο και για το γιατρο! Αψογη οργανωση, πολυ καλος χωρος ( ειχα εμπειρια απο προηγουμενη προσπαθεια σε αλλο κεντρο), επαγγελματισμος, χωρις ψευτικες υποσχεσεις και γενικα αποκομιζεις την εντυπωση οτι οι ανθρωποι εκει γνωριζουν πολυ καλα τι κανουν και εισαι σε πολυ καλα χερια. Στον συστηνω ανεπιφυλακτα!!

• 3 months later...

και γω με την πρωτη στον Μαστρομηνα σε διδυμα!πολυ καλο κεντρο και πανω απο ολα ανθρωποι!

μακραν ο καλυτερος στην ομαδα ειναι ο Παπανικοπουλος!!!!

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

ελενη απλα θα σου πω να πας αφοβα!!!ειναι καταπληκτικος ανθρωπος και πανω απολα ανθρωπος!!ειναι μεγαλη ομαδα αλλα αυτος ειναι που κανει την σημαντικοτερη δουλεια!!!!αν σου δωσει κουραγιο θα σου πω οτι μετα απο 6,5 χρονια επιασα παιδι με εξωσωματικη στο κεντρο του μαστρομηνα την εμβρυογεννηση!!βεβαια επιασα με την 2η προσπαθεια αλλα δεν πιστευω οτι εχει κ μεγαλη σημασια αυτο αφου υλοποιησα το ονειρο μου και εγινα μανουλα!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΠΑΡΑΣΧΟ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΑΣ? ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΕΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΜΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΊΝΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.

νεκταρια μου θα σου πω να πας καλυτερα στον μαστρομηνα.μια γνωστη μου απεκτησε τα διδυμακια της εκει με πολυ δυσκολη περιπτωση του αντρα της.δεν ειχε καθολου σπερμα και του πηραν απο τον ορχις !!!

και εγω μόνο τα καλυτερα εχω να πω!!! με την δευτερη προσπαθεια έπιασα τα διδυμακια - κοριτσακια μου!! ειναι πολυ καλο κεντρο και ανθρωπινο!

• 2 years later...
κοριτσια εχει γιατρο καμια σασ τον mastromhna?τι γνωμη εχετε για αυτον?θελω να αλλαξω γιατρο και ειμαι σε διλλημα με 3 αποτυχιεσ που εχω στον parasxo.

Μια χαρά φαίνεται. Καλός και ως άνθρωπος και ως γιατρός αλλά εγώ δεν είχα επιτυχία επομένως δεν τον προτείνω. Τι να σου πω?