Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παράπονα με τον Παπά της Βάπτισης

stathistaxi

Recommended Posts

Πρόσφατα βαπτίσαμε τον γιο μας στην Μονη Φανερωμενης Χολαργου. Εμεις ανήκουμε σε άλλη ενορία αλλά την εκκλησία την είχαμε κλείσει πριν απο 4 μήνες.Μπαίνοντας στην εκκλησία ο παπάς κάλεσε του γονείς κ τους νονούς στο γραφείο,λεγοντας ότι μας πήραν τηλέφωνο από την Αρχιεπισκοπή κ περιμένουμε παπά απο την ενορίας σας να σας βαπτίσει!! Στην συνέχεια μας ανέλυσε το οικονομικό θέμα.Αρχικά μας είπε ότι δεν απαιτούνται χρήματα και ο καθένας δίνει ότι θέλει αλλά συνήθως δίνουν 200 με 300 Ευρώ!! αλλά και πάλι τίποτα να μην δώσουμε το μυστήριο θα γίνει ούτε λόγος για αυτό!! Τότε η νονά έβγαλε κ του έδωσε 50 Ευρω , κ αυτός ειρωνικά γέλασε κ είπε.Τι να τα κάνω ξοδευτήκατε με αυτά που δώσατε πάρτε τα πίσω...Στην σύνεχεια μας ανέλυε το ποσοστό που θα πάρει ο ίδιος και το προσωπικό δίνοντας μας κ την απόδειξη Εκνευρισμένος....Στο τέλος επικοινώνησε με τον προιστάμενο του για να δει ποιος θα βαπτίσει το παιδί! :? Τελικά μας είπε ότι θα το βαπτίσει αυτός!! Σε όλη την διάρκεια του μυστηρίου ήταν εκνευρισμένος και την ώρα που βούτηξε τον μικρό μεσα στο νερό χωρίς να προλάβει να πάρει ανάσα τον ξαναβούτηξε 2 φορά με αποτέλεσμα να μην προλάβει να ανασάνει κ να καταπίνει νερό.Ο Μικρός στα αλήθεις πήγε να πνιγεί!!!! Εκείνη τη στιγμή έβαζε χέρι στο φωτογράφο να φύγει κ.τ.λ ήταν πολύ εκνευρισμένος.!! Και σκεφτήτε ότι στην αρχή μας έκανε εξήγηση για την ιερότητα του μυστηρίου ΔΕΝ δέχτηκε στολισμό λέγοντας μας αυτά να σας λείπουν ενώ στην άλλη βάπτιση που είχε τα επέτρεπε..γιατί άραγε ?? μηπως οι άλλοι είχαν δωσει 300 ευρω??? Η εκκλησία είναι η Μονή Φανερωμένης στο Χολαργό!! όποιος ενδιαφέρεται του δίνω κ το όνομα του παπά !!

Διαφημίσεις

Ax τι να πω...τα ζησαμε προσφατα (στην βαφτιση του ανιψιου μου) σ αλλη εκκλησια και βεβαια μ αλλα γεγονοτα...

Ειναι κριμα να γινονται ολα αυτα...

Το μονο που θα πω τωρα (θα σας τα πω πιο αναλυτικα αργοτερα) ειναι οτι ο παπας βγηκε και ηθελε να παιξει ξυλο με τον παππου και την γιαγια... και την ωρα του μυστηριου κλωτσησε παιδακι 10 χρ (με συνδρομο νταουν ) που καθοταν στην μπροστα σειρα

Στην συνεχεια μαθαμε οτι αυτος ο παππας δημιουργει συνεχεια προβληματα και εχουν γινει πολλα...στον καθενα που λεγαμε τι παθαμε ειχε και μια ιστορια να μας πει ....

Και μετα αναρωτιομαστε γιατι ο κοσμος φευγει μακρια απ την εκκλησια και τον Θεο?Εγω πια δεν αναρωτιεμαι....

Xωρις να θελω να δικαιολογησω κατι, την προηγουμενη παρασκευη βαφτισα ενα κοριτσακι .

στο τελος του μυστηιου εστειλα τον αντρα μου να ρωτησει τον παπα ποσο'' θελει .

η απαντηση του ηταν οτι δεν υπαρχει ταρηφα και δεν θελει .

το ιδιο ειχε πει και σε ενα γαμο που ημουν κουμπαρα και ηταν παλι εκει ,μονο το κρασι μας ειπε να αφησουμε στην εκλησια.

το λεω απλα γιατι το εχω προσφατο

...ο πρωτος ειναι απλα για κλωτσιες...ο δευτερος πρεπει να στηθει στο αποσπασμα..βγαινω απο τα ρουχα μου,κυριολεκτικα οταν ακουω ανθρωπους-ποσο μαλλον εκπροσωπους της εκκλησιας-να φερονται ασχημα σε μικρα παιδακια...αν το εβλεπα αυτο,σιγουρα θα εδινα κλωτσια πισω....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

..κ ευτυχως αυτη ειναι η εξαιρεση..ο δικος μας πνευματικος,που μας παντρεψε,βαπτισε το δημητρη,εκανε αγιασμο κ ευχελαιο στο σπιτι μας,ουδεποτε ζητησε χρηματα,ουτε για την εκκλησια,ουτε για τιποτα,μονο στο γαμο αφησαμε το κρασι.ουτε απο τους κουμπαρους πηρε χρηματα,παρολο που αυτοι προσφερθηκαν.κ ο ιδιος θα βαπτισει κ τα αλλα δυο μας παιδια....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

Εννοείς την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στο Χολαργό, που είναι μια μεγάλη εκκλησία στη μέση της πλατείας (τη μονή δεν την ξέρω);

Ρωτάω γιατί ενώ πίστευα ότι θα έχουμε θεματάκια με τον ιερέα (κόκκινα βαπτιστικά κτλ), τελικά ήταν πολύ καλός και πολύ προσεκτικός με τη μικρή. Πρέπει να πω ότι μας είχε προειδοποιήσει ότι δεν θέλει στολισμό στην κολυμπήθρα (εμείς ούτως ή άλλως δεν θέλαμε κι είχαμε μόνο τις λαμπάδες).

Και στη νονά δεν ζήτησε συγκεκριμένο ποσό και αυτό που του δόθηκε το δέχτηκε χωρίς σχόλια.

Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομά του, ήταν όμως νέος.

Έχω την εντύπωση, πάντως, ότι εκεί έχουν 2 ιερείς, μπορεί να πέσατε στον άλλον.

Α, κι εμείς από άλλη ενορία ερχόμαστε.

Εννοείς την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στο Χολαργό, που είναι μια μεγάλη εκκλησία στη μέση της πλατείας (τη μονή δεν την ξέρω);

Ρωτάω γιατί ενώ πίστευα ότι θα έχουμε θεματάκια με τον ιερέα (κόκκινα βαπτιστικά κτλ), τελικά ήταν πολύ καλός και πολύ προσεκτικός με τη μικρή. Πρέπει να πω ότι μας είχε προειδοποιήσει ότι δεν θέλει στολισμό στην κολυμπήθρα (εμείς ούτως ή άλλως δεν θέλαμε κι είχαμε μόνο τις λαμπάδες).

Και στη νονά δεν ζήτησε συγκεκριμένο ποσό και αυτό που του δόθηκε το δέχτηκε χωρίς σχόλια.

Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομά του, ήταν όμως νέος.

Έχω την εντύπωση, πάντως, ότι εκεί έχουν 2 ιερείς, μπορεί να πέσατε στον άλλον.

Α, κι εμείς από άλλη ενορία ερχόμαστε.

Ναι αυτην την εκκλησια εννοώ μάλλον πέσαμε στον άλλο!

Xωρις να θελω να δικαιολογησω κατι, την προηγουμενη παρασκευη βαφτισα ενα κοριτσακι .

στο τελος του μυστηιου εστειλα τον αντρα μου να ρωτησει τον παπα ποσο'' θελει .

η απαντηση του ηταν οτι δεν υπαρχει ταρηφα και δεν θελει .

το ιδιο ειχε πει και σε ενα γαμο που ημουν κουμπαρα και ηταν παλι εκει ,μονο το κρασι μας ειπε να αφησουμε στην εκλησια.

το λεω απλα γιατι το εχω προσφατο

Ξερεις εσύ καμία εκκλησία που να γίνετε γάμος ή βάπτιση και να πληρώνεις στο τέλος ?????? Εκτος αν έπεσες στον άλλο παπά που λένε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον άλλο ! Ξέχασα να πώ ότι μας ζήτησε και 10 ευρώ για το χαρτί της βάπτισης!!:(

Ξερεις εσύ καμία εκκλησία που να γίνετε γάμος ή βάπτιση και να πληρώνεις στο τέλος ?????? :(

στην περιοχή μου ΠΑΝΤΑ πληρώνουμε στο τέλος, μετά τις υπογραφές/φωτογραφίες (είτε σε γάμο ή είτε σε βάφτιση), δε γίνεται συζήτηση όταν πάμε τα χαρτιά.... αλλά είμαστε επαρχία....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Και εμεις εδω στο τελος πληρωνουμε..

Εχει να κανει με τον ανθρωπο παντως.. εβλεπα την βαφτιση του γιου μου χτες στο dvd κ προσεξα οτι ο παπας δεν τον βουτηξε ολοκληρο μεσα στην κολυμπηθρα.. Βουτηξε το σωμα και στο κεφαλακι εριξε νερο με το χερι του..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

στην περιοχή μου ΠΑΝΤΑ πληρώνουμε στο τέλος, μετά τις υπογραφές/φωτογραφίες (είτε σε γάμο ή είτε σε βάφτιση), δε γίνεται συζήτηση όταν πάμε τα χαρτιά.... αλλά είμαστε επαρχία....:rolleyes:

και σ'εμας... πχ στην βαπτιση του μικρου τωρα, πηγα, βρηκα τον παπα, κλεισαμε ημερομηνια, τον ρωτησα αν χρειαζεται κατι αλλο και ειπε οχι... μονο να ειναι και οι 2 γονεις παροντες... αυτα...

me and my men...

.. θυμήθηκα ότι πριν απο 4 χρόνια περίπου, η ξαδέρφη μου λόγω μεγάλων προβλημάτων με καρκίνο στο στήθος 3 μήνες απο όταν γέννησε το γιό της τον βάφτισε σε ηλικία 2 χρονών σε μια εκκλησία κάτω απο την Ακρόπολη στον πεζόδρομο της Ηρώδου Αττικού.

Ο νονός που το βάπτισε (χρόνια κολλητός και συνεργάτης του ξάδερφού μου) δεν γνώριζε το Πιστεύω, το παιδί λόγω που ήταν μεγάλο γκρίνιαζε συνέχεια, έκλαιγε, φώναζε κλπ κλπ και κάποια στιγμή προς το τέλος, βγάζει ο "παπάς" ένα λογύδριο και προσπάθησε να μας "εξηγήσει" ότι τα παιδιά πρέπει να βαπτίζονται έως 10 μηνών και οι νονοί που θα πρέπει να διαλέξουμε θα πρέπει να είναι άνθρωποι του Θεού και της εκκλησίας και όχι "χαβαλέδες" οι οποίοι να χρειάζονται να διαβάσουν το Πιστεύω απο μέσα απο το βιβλίο το οποίο είναι ντροπή και ασέβεια κλπ κλπ κλπ.. όλοι μείναμε κάγκελο!! αρχίσαμε να φωνάζουμε στον παπά να του λέμε "δε ντρέπεσαι να λές τέτοια λόγια?", "σταμάτα παπά" η ξαδέρφη μου να έχει βουρκώσει, η μάνα της γύρισε και του είπε "ξόφλησες!!" και άλλα τέτοια ..

Το δια ταύτα, η μάνα της τελικά το 'πε και το 'κανε!! Έγραψε μια επιστολή στην Αρχιεπισκοπή, τους είπε όλα όσα συνέβησαν, έβαλε και ένα dvd με το απόσπασμα του λογυδρίου και ο παπάς την έκανε με ελαφρά!!

stathistaxi μπορείς κι εσύ να κάνεις κάτι τέτοιο αφού η συμπεριφορά του παπά ήταν παραπάνω απο απαράδεκτη .. Γράψε μια επιστολή στην Αρχιεπισκοπή και εξήγησέ τους τι συνέβει .. είμαι σίγουρη ότι θα ληφθούν μέτρα!! :|

Θα έπρεπε να ντρέπονται .. ειλικρινά σιχαίνομαι τους παπάδες .. είναι η χειρότερη φάρα ανθρώπων!! (βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά η πλειοψηφία είναι σιχάματα .. )

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

.. θυμήθηκα ότι πριν απο 4 χρόνια περίπου, η ξαδέρφη μου λόγω μεγάλων προβλημάτων με καρκίνο στο στήθος 3 μήνες απο όταν γέννησε το γιό της τον βάφτισε σε ηλικία 2 χρονών σε μια εκκλησία κάτω απο την Ακρόπολη στον πεζόδρομο της Ηρώδου Αττικού.

Ο νονός που το βάπτισε (χρόνια κολλητός και συνεργάτης του ξάδερφού μου) δεν γνώριζε το Πιστεύω, το παιδί λόγω που ήταν μεγάλο γκρίνιαζε συνέχεια, έκλαιγε, φώναζε κλπ κλπ και κάποια στιγμή προς το τέλος, βγάζει ο "παπάς" ένα λογύδριο και προσπάθησε να μας "εξηγήσει" ότι τα παιδιά πρέπει να βαπτίζονται έως 10 μηνών και οι νονοί που θα πρέπει να διαλέξουμε θα πρέπει να είναι άνθρωποι του Θεού και της εκκλησίας και όχι "χαβαλέδες" οι οποίοι να χρειάζονται να διαβάσουν το Πιστεύω απο μέσα απο το βιβλίο το οποίο είναι ντροπή και ασέβεια κλπ κλπ κλπ.. όλοι μείναμε κάγκελο!! αρχίσαμε να φωνάζουμε στον παπά να του λέμε "δε ντρέπεσαι να λές τέτοια λόγια?", "σταμάτα παπά" η ξαδέρφη μου να έχει βουρκώσει, η μάνα της γύρισε και του είπε "ξόφλησες!!" και άλλα τέτοια ..

Το δια ταύτα, η μάνα της τελικά το 'πε και το 'κανε!! Έγραψε μια επιστολή στην Αρχιεπισκοπή, τους είπε όλα όσα συνέβησαν, έβαλε και ένα dvd με το απόσπασμα του λογυδρίου και ο παπάς την έκανε με ελαφρά!!

stathistaxi μπορείς κι εσύ να κάνεις κάτι τέτοιο αφού η συμπεριφορά του παπά ήταν παραπάνω απο απαράδεκτη .. Γράψε μια επιστολή στην Αρχιεπισκοπή και εξήγησέ τους τι συνέβει .. είμαι σίγουρη ότι θα ληφθούν μέτρα!! :|

Θα έπρεπε να ντρέπονται .. ειλικρινά σιχαίνομαι τους παπάδες .. είναι η χειρότερη φάρα ανθρώπων!! (βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά η πλειοψηφία είναι σιχάματα .. )

Εγινε σημρα καταγγελια στην Αρχιεπισκοπη γραπτώς με αριθμό προτοκώλου κ.τ.λ. Για να δουμε τι θα γινει...Ευχαριστώ πάντως!:shock:

Πριν 2 χρόνια βαπτίσαμε τη μπουμπουκα μας. Επειδή στην εκλησια που θα γινόταν η βάπτιση εγινε ο γάμος και τους τα είχα μαζεμενα γιατι τους είχα δώσει 50 ευρώ για να μου βάλουν χαλί και χαλι δεν είδα είπα στο κουμπάρω μη δώσεις παραπάνω απο 50ευρώ και πες παπά τόσα εχω. Πάει ο νονος στο γραφείο του παπα και του λεει τι θα δώσει τεκνο μου, λέει και ο νονος 50 παπα μου. Ξέρεις του λέει είναι και 20 ευρώ για τα χαρτια, βγάζει και ο μπουφος ο κουμπάρος αλλο ενα 50αρικο. Αντε του λέει και ο παππας ρέστα δε σου δίνω για να αναψω το κλιματιστικο. Μετα φωνάζει τον αντρα μου στα γραφείο και καλά κατι να υπογράψει και οταν πηγε ο δικός μου του ζήτησε 20 ευρω για τα χαρτια. Ο δικός μου του λέει δε κρατώ χρήματα πανω μου, καλα του λεει ο παπας να μου τα φέρεις ομως άλλη μερα. Ναι του λεει ο αντρας μου και την ωρα που τελείωνε το μυστήριο του λέει πάλι ο παπας μη ξεχάσεις τα 20. Φανταστείται πως είχαμε πάει στην εκλησια μιση ωρα νωρίτερα για να βγάλουμε φωτογραφιες και με τις κολυσιεργίες του παπα για τα και καλά χαρτια βαπτιστικε το παιδί μιση ωρα αργότερα και επι τροχάδην αφου ο νονός δε το αλειψε καλα με το λαδι γιατι ο παπας ελεγε γρηγορα γρηγορα και ο φωτογράφος εξοργισμένος που δε προλαβε να τραβήξει τις φωτο που ήθελε. Παντως δε μπορω να πώ, στη κουκλιτσα μου φερθηκε αψογα και εκανε οτι μπορούσε για να μη κλάψει.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Διαφημίσεις

εχω παθει πλακα...τι να πω.δεν εχω λογια.δε νομιζω παντως οτι με καταγγελια στην αρχιεπισκοπη γινεται κατι(κατα το κορακος κορακου ματι δεν βγαζει).εγω αν ημουν στη θεση σου θα επαιρνα τηλεφωνο καποιο καναλι-δημοσιογραφο.το νοεμβριο βαπτιζουμε κι εμεις το μωρακι μας.ο παπας της κοντινης εκκλησιας που εκλεισα τη βαπτιση,ειναι νεος αλλα ειναι..καπως...περιεργος..καταρχην "παιζει" το ματι του..(οταν πηγα να κλεισω την ημερομηνια με κοιτουσε στο στηθος κι οχι στα ματια!!)επισης οταν ειχα παει να σαραντισω(εγω δεν ηθελα,αλλα με φαγανε ολοι να παω...θρησκοληπτες βλακειες),στο τελος,οταν θα μου εδεινε το μωρο,μου φανηκε οτι απλωσε το χερι του για να παρει λεφτα.δεν του εδωσα γιατι δεν ειχα προετοιμαστει(δεν ειχα μαζι μου ψιλα).ελπιζω να μην εχουμε ιστοριες,γιατι ουτε εμεις,ουτε η νονα,εχουμε λεφτα για να γεμιζουν οι τραγοπαπαδες τις τσεπες τους.

Διαβάζω τις ιστοριες σας κ εχω εξοργιστει γιατι τα εχω περασει κ εγω αυτα.Πριν 3 χρονια βαφτισα ενα κοριτσακι στους Αχαρναις αλλα δε θυμαμαι την εκκλησια,ηταν ενας καλος παπας κ ενας καφρος(sorry που το γραφω τοσο ωμα).Οταν πηγαμε μεσα στο γραφειο στην αρχη για τα χαρτια μας ειπε να δωσουμε οτι θελουμε,εβγαλα κ εγω 70 Ε (κ πολλα ηταν)ο 2ος λεει:τι μονο τοσα?Νευριαζω κ εγω κ του λεω οσα θελουμε δεν ειπατε?Κ αρχιζει να λεει εσεις δημ.υπαλληλοι κ θα δωσετε μονο τοσα τουλαχιστον 100Ε,ο αντρας μου που ηταν μεσα με συγκρατησε γιατι πραγματικα ημουν ετοιμη να σηκωθω να φυγω κ τελικα του εδωσε αλλα 30Ε.Το κακο ηταν πως δεν ευχαριστηθηκα τη βαπτιση γιατι ημουν μεσα στα νευρα κ τα οποια συνεχιστηκαν γιατι οταν πηγαμε στο γλεντι μου ειπε ο μπαμπας της μικρης οτι του εδωσε αλλα 50Ε,εκει ηταν που εξοργιστηκα,εκτος αυτου ο 2ος παπας ουτε φανηκε σε ολο το μυστηριο.

Οταν δε βαφτισα το γιο μου στην Κοζανη αυτη τη φορα στον Αγ.Δημητριο η τελετη κρατησε ολο κ ολο 17 λεπτα, στο dvd μου οταν γυρνανε γυρω απο την κολυμπηθρα φαινεται σαν να το εχω βαλει σε γρηγορη κινηση.Νευριασα κ εκει παρα πολυ γιατι ουτε το ονομα του παιδιου δεν προλαβα να ακουσω κ στο τελος ζητησε 100Ε απο το νονο αλλα δυστυχως δεν ημουν μπροστα να του την πω.Κ οταν πηγε η μανα μου την επομενη μερα για να του το πει της ειπε πως τα λογια διαβαστηκαν ολα,ε βεβαια αφου ηταν 3 παπαδες κ διαβαζαν ταυτοχρονα για να μας ξεπεταξουν.

Τωρα στις 14-02 θα βαφτισω κ την κορουλα μου σε μοναστηρι αυτη τη φορα κ ευχομαι να πανε ολα καλα.

Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα πραγματικα με αυτο το θεμα εξοργιζομαι γιατι λενε πως ειναι το μεγαλυτερο μυστηριο ακομη κ απο το γαμο.

Για το γαμο μου ομως δεν εχω παραπονο γιατι μας παντρεψε ο μπαμπας του κουμπαρου κ ηταν ολα τελεια!

8mvWp2.png8ndUp2.png

:evil::evil::evil:

Τι είναι αυτά που διαβάζω!

Καταγγελία στην Αρχιεπισκοπή, κορίτσια. Α, και να σας ζήσουν τα παιδάκια σας! Υγεία να έχουν και μακάρι αυτοί να ήταν οι τελευταίοι προβληματικόί άνθρωποι που συνάντησαν στη ζωή τους

Α, ωραία! Εμάς στον πρώτο, ο παπάς αφού είχε πληρωθεί απο τους κουμπάρους 300Ε -ευτυχώς είχαν πάρει απόδειξη- είπε στην πεθερά μου οτι δεν είχε πληρωθεί & τσέπωσε άλλα 50Ε!!! Δυστυχώς δεν τον καταγγείλαμε γιατί δεν μπορούσαμε να το αποδείξουμε! Στον δεύτερο, παραλίγο να πλακωθεί η μαμά μου με την κυρία που βοηθά τον παπά -καντηλανάφτισσα τη λένε?- γιατί δεν την άφηνε να πάρει τη λαμπάδα του παιδιού! Πήγε η γαυναίκα να τη μαζέψει για να φύγουμε & της όρμηξε & την τραβούσε & φώναζε οτι απαγορεύεται & πρέπει να τη δώσει ο νεωκόρος... Λέτε να ήθελε & αυτή το χαρτζηλίκι της?

Μάλλον αυτό θα ήθελε.Αλλά 300Ε καλά είδαν τα ματάκια μου?Καλά τι έκανε κ πήρε τόσα πολλά κ ο κουμπάρος σου δεν είπε τίποτα?Εγώ σιγά να μην έδινα τόσα κ 100 που έδωσα πολλά ήταν κ μετά τα έκλαιγα γιατι στην ουσία είναι μυστήριο ο παπάς πληρώνεται γι΄αυτό που κάνει αν θέλεις να δώσεις στην εκκλησία απο μόνη σου καλώς αλλά όταν στα ζητάνε έτσι τρελλένομαι ακόμη πιο πολύ.

8mvWp2.png8ndUp2.png