Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι να φοράει στον υπνο???

manolo

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι σε όλους,

Ειμαι νεα μητέρα και χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Ο μικρός μου είναι 3 1/2 μηνών και δεν ξέρω τι πρέπει να του φοράω όταν κοιμάται. Χθες του φόρεσα μια φορμίτσα (με τα ποδαράκια μέσα και μακρύ μανικάκι) και απο μέσα ένα φανελάκι με ραντάκι. Μήπως ήταν υπερβολικά? δεν σκεπάζεται καθόλου γιατί τα κλωτσάει.

Σας ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Γεια σου νέα μανουλίτσα. Να χαίρεσε το μωράκι σου. Οχι δεν ήταν υπερβολικό γιατί τις νύχτες τώρα έχει ψύχρα και ειδικά αφού ξεσκεπάζεται. Επειτα αν ζεσταινόταν θα το καταλάβαινες γιατι θα είχε ιδρώσει

Ο δικός μου μικρός είναι 6.5 μηνών και τον ντυνω όπως ακριβως και εσυ. Δεν το βρίσκω υπερβολικό, τον σκεπαζω κιολας αλλά τα κλοτσάει μετα από λίγο. Νομίζω ότι μόλις πιάσουν τα κρύα θα πρέπει να τους πάρουμε υπνόσακο γιατι ετσι μάλλον θα κρυώνουν..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!Στο σπίτι του φοράω παντελόνι μπλούζα με κάλτσες και μπορεί και ζακετα ανάλογα με τον καιρό.Θα μπορούσα να τον αφηνω με το ολόσωμο αλλά έχω ένα σωρό ρούχα από την βάφτιση και θέλω να του τα φοράω!!:):):D;)

Γαι υπνόσακο έχω κοιτάξει τι κυκλοφορεί αλλά δεν έχω καταλήξει..

Υπάρχουν διάφορα είδη με μανίκι ή χωρις μινικι, με ποδαρακια ξεχωριστα ή μαζί σαν σακι από κάτω.. Δεν έχω βγάλει ακόμα συμπέρασμα, απότι φαίνεται το κάθε μωρό βολευεται αλλιώς..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

καλησπερα σε ολες,εμενα η αγαπη μου ειναι 14 μηνών και επειδή περάσαμε ήδη τον πρώτο μας χειμώνα πέρυσι,έχω να πω ότι ο υπνόσακος είναι η καλύτερη λύση.εγω της τον πήρα με ανοίχτες τις πατουσίτσες,για να μπορεί να περπατάει άνετα και της φοράω καλτσάκια.:)

Παιδί: Το νόημα της ζωής :P

εγω πιστευω οτι ειναι υπερβολικο. εγω τον εχω με φορμακι κοντομανικο με τα ποδια εξω και με χοντρο σεντονι. ζεσταινεται παρα πολυ και ιδρωνει. εχω προσπαθησει να τον ντυσω με πιο μακρια και χειμωνιατικα ρουχα αλλα γινεται παπι. δεν ξερω μαλλον ειναι καυτος αντρας.

+ το σπιτι μας ειναι ζεστο...

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Διαφημίσεις

εγω πιστευω οτι ειναι υπερβολικο. εγω τον εχω με φορμακι κοντομανικο με τα ποδια εξω και με χοντρο σεντονι. ζεσταινεται παρα πολυ και ιδρωνει. εχω προσπαθησει να τον ντυσω με πιο μακρια και χειμωνιατικα ρουχα αλλα γινεται παπι. δεν ξερω μαλλον ειναι καυτος αντρας.

+ το σπιτι μας ειναι ζεστο...

κορίτσια καλησπέρα εμένα ο μικρός μου είναι βέβαια λίγο μεγαλύτερος (3 χρονών) αλλά και εμένα ιδρώνει με μακριά μανίκια..κοιμάται με φανελάκι πότε ραντάκι πότε κοντό μανικάκι, από κάτω το σλιπάκι του και σκεπασμένος με ένα σεντονάκι...εννοείται ότι παράθυρα όλα είναι κλειστά...δε μπάζει από πουθενά τη νύχτα..

και μενα τα ιδια αλλα επειδη ζεσταινομαστε εχουμε πολυ χαμηλα το αιρ κοντισιον και με σεντονακι εκνευριζεται. εγω του βαλα κουβερτουλα και θα δουμε....

που θα παει θα ερθει η ωρα που θα θελει τα χοντρα...

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

εννοείται...εγώ έχω άλλο πρόβλημα με τον ύπνο...ξυπνάει νωρίς το πρωί κατά τις 6 (σχεδόν κάθε μέρα) εδώ και μια βδομάδα με έντονα νεύρα..φωνάζει μες στον ύπνο του σαν να τσακώνεται...ο γιατρός μας έχει πει γενικά ότι, ότι ζει τη μέρα τα βλέπει και στον ύπνο του...και γενικά ο μικρός είναι πολύ ζωηρός όλη τη μέρα και στο σταθμό και στο σπίτι..τι θα κάνουμε με αυτά τα νεύρα?????

κορίτσια εσάς κλαίνε τη νύχτα από ανησυχία ονείρου? δε λέω να ναι κρυωμένα, εντάξει τότε δικαιολογείται αλλά όταν από υγεία είναι καλά....φωνάζουν τη νύχτα? εμείς και στα ξαδέρφια του να πάμε φωνάζει το βράδυ στον ύπνο του τα ονόματά τους....κάθε βράδυ όλο και κάτι τον απασχολεί στο μικρό του μυαλουδάκι!!

ναι τα παιδακια ζουν ολη τη μερα στον υπνο τους. εγω τον βλεπω που ξεκαρδιζεται επειδη τη μερα παιζουμε μαζι του το βλεπει ξανα!

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

Διαφημίσεις

Εγώ της φοράω ολόσωμο φορμάκι και όταν είναι κρύες οι βραδιές και φανελάκι απο μέσα. Σκεπαζόμαστε με μια λεπτή καλοκαιρινή κουβερτούλα. manolo να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Ο παιδίατρος μου είπε για να μην ανησυχώ συνέχεια για το τι θα φοράει μέσα στο σπίτι ή έξω. Μου είπε να της φοράω ότι και εγώ, ζακετούλα η μαμά..ζακετάκι και το bebe. Κουβερτούλα η μαμά..κουβερτούλα και το bebe.

Πέρση τέτοια εποχή του είχα υπνόσακο σαν τσουβαλάκι από κάτω χωρίς μανίκι του φορούσα μια ελαφριά μπλούζα από μέσα ..

Φέτος του αγόρασα υπνόσακο με χεριά και πόδι του το φοράω μονό με ένα φανελάκι και έτσι δεν βάζω καθόλου κουβέρτα . αργότερα θα του φοράω και πιζάμακια από μέσα

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ο ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΑΤΩ βολεύει τα μικρούλικα μωρά. Έως οτου σταθούν όρθια

ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ βολεύει τα μεγαλύτερα παιδιά μιας και σηκώνονται όρθια και δεν πέφτουν όπως με το τσουβάλι..

ΦΙΛΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

.....

manolo, πάνω απ'όλα έχει σημασία σε ποιό μέρος βρίσκεσαι (μη μας λές αν δε θες) γιατί άλλο καιρό έχει στην Αθήνα και άλλο στην Θεσσαλονίκη.

Στην Θεσσαλονίκη λοιπόν, με την θερμοκρασία που έχουμε αυτές τις ημερες, αυτά που φοράς στο μπεμπάκι σου είναι απολύτως φυσιολογικά. Κι εγώ έτσι ντύνω τον δικό μου που είναι 11 μηνών. Μη σου πω, ότι το πρωί όταν τον ξύπνησα, τα χεράκια του ήταν κρύα, που σημαίνει ότι μάλλον πρέπει να του βάλω κάτι παραπάνω.

Ο υπνόσακος είναι τέλεια λύση για λίγο αργότερα όταν θα έχει περισσότερο κρυο (μιλάω για τους "παπλωματένιους" αλλά υπάρχουν και φλις) και πάνω απ'όλα να σκέφτεσαι ότι το μωρό ζεσταίνεται και κρυώνει όπως εσύ και λίιιιγο παραπάνω. Άρα, αν εσύ το βράδι κοιμόσουν ξεσκέπαστη, τι θα έπρεπε να φοράς για να μην κρυώνεις?;)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!