Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καμία πρόταση?

Recommended Posts

Ας το ανοίξω εδώ το θέμα, αν και δεν ταιριάζει απόλυτα, όμως είναι στο ίδιο mood. Λοιπόν, θα ήθελα, οι Αθηναίες από εσάς, να με βοηθήσετε στο εξής. Θέλω το άλλο Σάββατο να πάω με δύο φίλες μου για μεσημεριανό γεύμα. Θα έχουμε μαζί και δύο παιδάκια 4 και 5 ετών και ψάχνουμε κάτι που να είναι για μεγάλους αλλά να είναι φιλικό προς τα παιδιά και σαν χώρος και σαν φαγητό. Οι φίλες μου είναι από επαρχία, τις βλέπω μία φορά το χρόνο και θέλω να είμαστε χαλαρά και ωραία. Δεν θέλω παιδότοπο και fast food. Υπάρχει κάτι που μπορείτε να μου προτείνετε, ή να τις πάω στο ταβερνάκι της γειτονιάς μου και, ας καταπιέσουμε και λίγο τα παιδιά? Ευχαριστώ πολύ πολύ για κάθε πρότασή σας.

Α, και δεν μας πειράζει πού θα είναι. Έχουμε όλη τη μέρα δική μας.

Διαφημίσεις

Ας το ανοίξω εδώ το θέμα, αν και δεν ταιριάζει απόλυτα, όμως είναι στο ίδιο mood. Λοιπόν, θα ήθελα, οι Αθηναίες από εσάς, να με βοηθήσετε στο εξής. Θέλω το άλλο Σάββατο να πάω με δύο φίλες μου για μεσημεριανό γεύμα. Θα έχουμε μαζί και δύο παιδάκια 4 και 5 ετών και ψάχνουμε κάτι που να είναι για μεγάλους αλλά να είναι φιλικό προς τα παιδιά και σαν χώρος και σαν φαγητό. Οι φίλες μου είναι από επαρχία, τις βλέπω μία φορά το χρόνο και θέλω να είμαστε χαλαρά και ωραία. Δεν θέλω παιδότοπο και fast food. Υπάρχει κάτι που μπορείτε να μου προτείνετε, ή να τις πάω στο ταβερνάκι της γειτονιάς μου και, ας καταπιέσουμε και λίγο τα παιδιά? Ευχαριστώ πολύ πολύ για κάθε πρότασή σας.

Α, και δεν μας πειράζει πού θα είναι. Έχουμε όλη τη μέρα δική μας.

εχω να προτείνω ένα πολύ όμορφο ταβερνάκι στα Αστυνομικά Ηλιούπολης "ΗΛΙΟΓΕΡΜΑ" λέγεται , μικρή οικογενειακή επιχείρηση με καλό φαγητό και καλές τιμές (και αψογη θέα) - όπου κολλητα με τα τραπέζια υπάρχει μεγάαααλο πάρκο για τα παιδιά που θα τρέξουν και θα παίξουν εχοντας τα στο οπτικό σας πεδίο. Οι δρόμοι γύρω απο το πάρκο και το τεβερνάκι είναι πολύ ερημοι δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα .

Κάτι λιγο άσχετο αλλα και σχετικό είναι ότι δίπλα στο ταβερνάκι μένει ένας διασημος πολιτικός και έξω από το σπίτι του υπάρχει επί 24ωρη βάση ένα αυτοκίνητο με δύο ασφαλίτες (της Ε.Α).

Δεν θα το πρότεινα αν δεν ήμουν σίγουρη ότι είναι καλό! Μένουμε στον από πάνω δρόμο και το μαγαζάκι είναι δοκιμασμένο. Την μικρή μας την βολτάρουμε σε αυτό το πάρκο σχεδόν καθημέρινα!

eLeKtrA

an1cCBO0g410010MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8UGVuZWxvcGUgaXMg.gif

Μπορείτε να πάτε σε κάποιο εμπορικό....athens heart (πειραιως), ή golden hall ή στο MALL.Άλλη μια καλή πρόταση είναι στα village στον Ρέντη!Να ευχαριστηθούν και τα παιδιά και εσείς!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Ευχαριστώ πολύ. Λοιπόν, άκου σύμπτωση. Έχω πάει λοιπόν κι εγώ σε ένα καταπληκτικό ταβερνάκι στα Αστυνομικά Ηλιούπολης, όπως το περιγράφεις. Λες να είναι αυτό? Ήταν υπέρχα (θέα, φαγητό κλπ.), αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, γιατί μας πήγαν. Λοιπόν το βάζω στα υπόψην, είμαι και των νοτίων προαστίων, μας διευκολύνει. Ευχαριστώ.

giota, σκέφτηκα και το Athens Heart, ειδικά αν κάνει κρύο. Όμως φοβάμαι τον πολύ κόσμο, αν αυτά τρέχουν γύρω γύρω, θα πρέπει να τα προσέχουμε συνέχεια. Έχω πάει στο Athens Heart με παιδάκια στην παρέα και περάσαμε υπέροχα οι γονείς και τα παιδιά. Όμως ήταν μέρες που ήταν άδειο. Τώρα Σάββατο πρωί δεν ξέρω τί με περιμένει. Ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

Εξαρτάται την περιοχή. Στο κολωνάκι όχι ιδιαίτερα, στο Φάληρο είναι στη Μαρίνα οπότε έχει χώρο καθώς και στο Κεφαλάρι καθότι είναι πάνω στην Πλατεία. Δεν έχω πάει στις άλλες περιοχές.

• 3 weeks later...

Eγώ το είδα κάπως αργά το θεματάκι... αλλά γράφω μπας και βοηθήσει κανέναν άλλον.

Πολύ ωραία είναι η Γιορτή Μπαξεβάνη στο Χαϊδάρι, όταν είναι καλός ο καιρός. Άπλετος χώρος για τα παιδάκια και ακριβώς απέξω μια παιδική χαρά!

Και τέλειο φαγητό, αν θυμάμαι καλά.

Διαφημίσεις

Ta fridays που αναφερθηκαν και πιο πάνω είναι πολύ καλή ιδέα διοτι ειναι εξοπλισμενα και με παιδικα καρεκλακια και φερνουν και στα παιδακια μαρκαδορους και ξυλομπογιες μαζι με χαρτια για να ζωγραφίσουν...

Στο Κεφαλάρι εχει χωρο στο πλακοστρωτο της πλατειας όπως και στο Φλοισβο..Στης Γλυφαδας δυστυχως δεν εχει χωρο, ειναι μπροστα σε δρομο...

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

H Γιορτή είναι το εστιατόριο με ελληνική κουζίνα, του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη (η "οικονομική" και καλά πρόταση του). Έχω να πάω από την Καθαρή Δευτέρα (εγώ μένω στην άλλη άκρη της Αθήνας), αλλά μου αρέσει πολύ.

Βρίσκεται στο τέρμα της Ιεράς Οδού, περίπου απέναντι από το Δαφνί, μέσα σε ενα άλσος. Εκεί γινόταν παλιά η Γιορτη του Κρασιού (εξ ου και το όνομα).

Και ο μέσα χώρος και ο έξω είναι πολύ όμορφοι, αλλά βασικά η αυλή είναι τεράστια, με πράσινο τριγύρω, και όταν βγείς στον παράδρομο αμέσως και λίγο δεξιά θα βρεις την παιδική χαρά. Στον εσωτερικό χώρο, δεν διαφέρει για τα παιδάκια απ'όσο τόσες άλλες ταβέρνες. Δεν είναι στριμωγμένα μεν, αλλά δεν είναι και για παιχνίδι.

Ιδού και το λινκ: http://www.giorti.com.gr/

To σάιτ έχει να ανανεωθεί πολλά χρόνια αλλά έχει μερικές φώτος και virtual tour, για να δεις πως είναι.

Ένα άλλο που μου ήρθε τώρα είναι ο Πράσινος Λόφος στον Άλιμο, στο Λόφο Τρουμπάρι, επίσης του Μπαξεβάνη (σας ορκίζομαι ότι δεν έχω σχέση :lol:).

Είχα πάει σε κάτι βαφτίσια εκεί. Το μενού αν θυμάμαι καλά είναι φιξ, κάποια ορεκτικά και μετά διάφορα κρεατικά. Αλλά νομίζω ότι πας και για καφέ.

Ο χώρος είναι πολύ ωραίος με πεύκα γύρω γύρω, βρίσκεται πάνω σε ένα κατάφυτο "λοφίσκο" (μην φανταστείτε τίποτα υψόμετρο, έτσι), και για να μπεις περνάς μέσα από παιδική χαρά (στα συν και αυτό).

Αντιγράφω από ένα σάιτ οδηγίες προς ναυτιλλομένους: "ενώ είστε στην Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, στρίβετε στην Αλίμου δεξιά (στο σήμα της Ολυμπιακής) και κατηφορίζετε για λίγα μέτρα την Αλίμου, μέχρι τον αριθμό 89, όπου στρίβετε πάλι δεξιά και θα δείτε την είσοδο του εστιατορίου απέναντι από μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων".

στο μπουρναζι για τα δυτικα προαστεια ,στη πλατεια στο πεζοδρομο ειναι η "δαφνη" και η "δαφνουλα".δυο δοπλανα μεζεδοποωλεια με ωραιο φαγητο,μεγαλες μεριδες και το βασικο εχει τον πεζοδρομο που δεν περνανε αυτοκινητα οποτε παιζουν τα παιδια.πανω στο πεζοδρομο ειναι μονο αυτα τα δυο μαγαζια οποτε δεν γινεται πανικος απο τις καφετεριες και βλεπεις ευκολα το παιδι.

Ένα άλλο που μου ήρθε τώρα είναι ο Πράσινος Λόφος στον Άλιμο, στο Λόφο Τρουμπάρι, επίσης του Μπαξεβάνη (σας ορκίζομαι ότι δεν έχω σχέση :lol:).

Είχα πάει σε κάτι βαφτίσια εκεί. Το μενού αν θυμάμαι καλά είναι φιξ, κάποια ορεκτικά και μετά διάφορα κρεατικά. Αλλά νομίζω ότι πας και για καφέ.

Ο χώρος είναι πολύ ωραίος με πεύκα γύρω γύρω, βρίσκεται πάνω σε ένα κατάφυτο "λοφίσκο" (μην φανταστείτε τίποτα υψόμετρο, έτσι), και για να μπεις περνάς μέσα από παιδική χαρά (στα συν και αυτό).

Αντιγράφω από ένα σάιτ οδηγίες προς ναυτιλλομένους: "ενώ είστε στην Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, στρίβετε στην Αλίμου δεξιά (στο σήμα της Ολυμπιακής) και κατηφορίζετε για λίγα μέτρα την Αλίμου, μέχρι τον αριθμό 89, όπου στρίβετε πάλι δεξιά και θα δείτε την είσοδο του εστιατορίου απέναντι από μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων".

Μπράβο, ναι είναι τέλεια εκεί. Έχω πάει κι εγώ σε βάφτιση. Πώς δεν το είχα σκεφτεί?

Διαφημίσεις