Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδικος και μεταβατικα αντικειμενα

Recommended Posts

Ο μικρος εχει μια κουβερτουλα αγκαλιας που τον ηρεμει. Στον παιδικο την απαγορευουν λογω πανδημιας.

Ειναι σωστο αυτο? Και πως μπορω να βοηθησω το παιδι? Τι επιτρεπεται και τι οχι τελικα?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

elenik, δεν ξέρω τι οδηγίες έχουν δώσει λόγω της πανδημίας αλλά εμείς πριν μερικές μέρες που ξεκινήσαμε το βρεφικό (δημόσιο) η δασκάλα της με ρώτησε αν έχει κάποιο παιχνίδι ή κουβέρτα που προτιμάει (υπέθεσα για τον ύπνο) αλλά δεν ρώτησα παραπάνω γιατί δεν έχει κάτι....

Αν το θέλει μόνο να κοιμάται με αυτό δεν βλέπω για ποιο λόγο να το στερήσουν από το παιδί μια και δεν θα έρχεται σε επαφή με τα άλλα παιδάκια

επειδη και εμεις εχουμε αγαπημενη κουβερτουλα αγκαλιας θα σου πω οτι σε δημοσιο σταθμο την χρησιμοποιουμε κανονικα χωρις να εχει τεθει θεμα. Ουτως ή άλλως δεν γινεται να την αποχωριστουμε.

κοριτσακια μου!

Διαφημίσεις

Επιπλεον για ποιο λογο να απαγορευεται εφόσον προκειται για ειδος που πλενεται. Τα λούτρινα υποτιθεται οτι απαγορευτηκαν λόγω του οτι δεν μπορουν να καθαριστουν καθημερινά. Εγω εχω παρει πολλες κουβερτουλες και καθημερινα της δινω μια.

κοριτσακια μου!

Κι εγω προτεινα οσους τροπους μπορουσα αλλα ειπαν τελικα οτι μονο στον υπνο και μονο αν δεν γινεται διαφορετικα θα την χρησιμοποιησουν. Δλδ με κουβερτες και σεντονια δεν σκεπαζονται? Τι διαφορα εχει?

• 10 months later...

εγώ στέλνω ολόκληρη προίκα του μωρού στο σταθμό,και παιχνιδια

πρωτη φορά ακουω οτι δεν αφηνουν, τωρα έπεσε και το ματι μου πάνω στο θέμα......

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Η πανδημια τελειωσε... και ακομα λενε οχι.... μπουχουχου....

βρε καλή μου αν το παιδάκι σου κοιμάται στον σταθμό χωρίς αυτά, τι σε πειράζει :D:D άλλωστε δεν μπορεί να έχει ένα και τα υπόλοιπα να μην έχουν προφανώς θα ζηλεύουν

σιγά σιγά συνηθίζουν και προσαρμόζονται

Διαφημίσεις

βρε καλή μου αν το παιδάκι σου κοιμάται στον σταθμό χωρίς αυτά, τι σε πειράζει :D:D άλλωστε δεν μπορεί να έχει ένα και τα υπόλοιπα να μην έχουν προφανώς θα ζηλεύουν

σιγά σιγά συνηθίζουν και προσαρμόζονται

Αμ δε που θα κοιμαται. Οχι απλα δεν θα κοιμαται αλλα θα οριετε. Ειναι κατι που οταν εχει ανασφαλεια θελει κοντα του. Νεος χωρος χωρις μαμα, μπαμπα κλπ..... θεωρω οτι αν τον αφησουν 3-4 μερες να το εχει μεχρι να προσαρμοστει θα ηταν οτι καλυτερο. Τι ψυχη εχουν 3-4 μερες δεν καταλαβαινω. Αν μαθει τον χωρο και τους ανθρωπους δεν θα το χρειαζετε.

Το "πειραμα" ξαναεγινε περισι οπου αποκτησε μια "φρικτη" συνηθεια. Κολησε με την πιπιλα μιας και ηταν το μονο "οικειο" αντικειμενο του.

Δεν θελω παλιιιιιιιιιιι :-(:-(:-(

κρίμα μωρε τα παιδάκια μας........δε φτάνει που φευγουν από το σπιτι τους

μωράκια ακόμα....εστω να εχουν κ κατι δικό τους να τους χαλαρωνει κ

να μυριζει σπίτι-μαμά

αχ αχ αχ ....με επιασαν οι ενοχες πάλι με το παιδικό.........

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Αμ δε που θα κοιμαται. Οχι απλα δεν θα κοιμαται αλλα θα οριετε. Ειναι κατι που οταν εχει ανασφαλεια θελει κοντα του. Νεος χωρος χωρις μαμα, μπαμπα κλπ..... θεωρω οτι αν τον αφησουν 3-4 μερες να το εχει μεχρι να προσαρμοστει θα ηταν οτι καλυτερο. Τι ψυχη εχουν 3-4 μερες δεν καταλαβαινω. Αν μαθει τον χωρο και τους ανθρωπους δεν θα το χρειαζετε.

Το "πειραμα" ξαναεγινε περισι οπου αποκτησε μια "φρικτη" συνηθεια. Κολησε με την πιπιλα μιας και ηταν το μονο "οικειο" αντικειμενο του.

Δεν θελω παλιιιιιιιιιιι :-(:-(:-(

κατάλαβα :(:( τι να σου πω τότε αν είσαι σίγουρη ότι σε έχουν δεχθεί και δεν θα έχεις πρόβλημα αν τους "ενοχλήσεις" παραπάνω (υποθέτω ότι είναι δημόσιος ο σταθμός γιατί μόνο αυτοί κάνουν τέτοιες εξυπνάδες) τότε επέμενε, μίλα ξανά με την διευθύντρια άφησε να ευνοηθεί ότι θα το τραβήξεις λίγο το πράγμα και θα ζητήσεις διευκρινήσεις γραπτές από το το νομικό πρόσωπο των Π.Σ πάρε και καμιά έρευνα παραμάσχαλα που να δείχνει ότι τα παιδάκια προσαρμόζονται καλύτερα όταν έχουν μαζί τους κάποιο μεταβατικό αντικείμενο.. ίσως να είναι λίγο παραπάνω "ελαστική" όταν δει ότι είσαι έτοιμη να το τραβήξεις το πράγμα παραπάνω :roll::roll: