Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Virginoula

Recommended Posts

Γεια σας:

Το μωράκι μου, που σε λίγο θα γίνει 3 μηνών, κάποιες φορές φαίνεται να βλέπει εφιάλτες. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι κάτι το ανησυχιτικό αλλά άλλες φορές ξυπνάει και κλαίγοντας ή ξυπνάει από το κλάμα... Είναι αυτό φυσιολογικό; Συμβαίνει και στα δικά σας μωράκια;

Διαφημίσεις

Virginoula δεν ειμαι σίγουρη άν ένω μωρό σε αυτή την μικρή ηλικία μόλις 3 μηνών μπορεί να βλέπει εφιάλτες. Νομιζω οτι ονειρα και μαλιστα εφιαλτες αρχιζουν να βλεπουν απο 2 χρονων που καταλαβαινουν περισσοτερο τι συμβαινει γυρω τους και εχουν καθαρες εικονες του τι συμβαινει κατα την διαρκεια της ημερας...

Το οτι ξυπναει κλαιγοντας μπορει να σημαινει οτι πιθανον αρχιζει να εχει κολικους.

Ή πρόσεξε μήπως πονάει κάποιο αυτάκι του και αυτό είναι μια πιθανότητα

an1cA4-0g410010MjQ1fDkyMjQwMGRhfG8gem91bXBvdXJsYWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

260964d0kehdi79a.gif

• 2 years later...

είναι η τρίτη συνεχόμενη μέρα σήμερα που η μικρή μου 2 ετών (χθες είχαμε γενέθλια!!), ξυπνάει με κλάμματα..πανικόβλητη..κατατρομαγμένη..και μου φωνάζει.."τα παπούτσια μου..τα παπούτσια μου"..το ίδιο πράγμα!3 μέρες το ίδιο όνειρο?

δεν ξέρω τι βλέπει...σκέφτηκα μήπως επειδή είδαμε τα τρια γουρουνάκια..του disney..και ο συγκεκριμένος λύκος είναι κάπως τρομαχτικός..θέλει να φορέσει τα παπούτσια της..για να τρέξει..

είναι η τρίτη συνεχόμενη μέρα σήμερα που η μικρή μου 2 ετών (χθες είχαμε γενέθλια!!), ξυπνάει με κλάμματα..πανικόβλητη..κατατρομαγμένη..και μου φωνάζει.."τα παπούτσια μου..τα παπούτσια μου"..το ίδιο πράγμα!3 μέρες το ίδιο όνειρο?

δεν ξέρω τι βλέπει...σκέφτηκα μήπως επειδή είδαμε τα τρια γουρουνάκια..του disney..και ο συγκεκριμένος λύκος είναι κάπως τρομαχτικός..θέλει να φορέσει τα παπούτσια της..για να τρέξει..

να σου ζήσει το κοριτσάκι σου. σε αυτή την ηλικία εμφανίζεται και ο λεγόμενος νυχτερινός τρόμος σε κάποια παιδιά. ξυπνούν με έντονο κλάμμα, βλέμμα στο κενό, λένε πράγματα, πολλές φορές για αντικείμενα που δεν υπάρχουν (ο ανηψιός μου έλεγε για τεράστια πεταλούδα) και παίρνει πολύ ώρα να τα ηρεμήσεις. φάση είναι και θα περάσει. όταν ηρεμήσει ρώτα τη, αν θυμάται και μπορεί να σου πει, για ποιό λόγο έκλαιγε. μάλλον βέβαια δε θα θυμάται τίποτα.

Διαφημίσεις

σ'ευχαριστώ πολύ Σοφία.στενοχωριέμαι γιατί δείχνει πολύ τρομαγμένο.να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

να'σαι καλά κοπέλα μου. μη στενοχωριέσαι, φάση είναι και θα περάσει. η κουνιάδα μου παρά λίγο να πάει το παιδί σε παιδοψυχολόγο, αλλά η παιδίατρος τη διαβεβαίωσε ότι είναι νυχτερινός τρόμος και πολλά παιδάκια το εμφανίζουν. οπότε υπομονή...