Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ερώτηση για φροντιστήρια

Recommended Posts

• 8 months later...

Διαφημίσεις

επαναφέρω το θέμα για να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πόσο ήτανε καθαρά φέτος οι αποδοχές για καθηγήτρια αγγλικών σε φροντιστήριο?

εξαρταται απο τα χρονια προυπηρεσιας, το πτυχειο, αν εχεις παιδια κλπ..

εμενα ειναι 12 ευρω.. της κουμπαρας μου ειναι 9μιση..

εξαρταται και απο το αν το φροντιστηριο ανηκει στο παλσο ή οχι, νομιζω πως υπαρχουν 2 ειδων ωρομισθια..

νομίζω φιστικάκι είναι ΠΕ και ΔΕ αντίστοιχα αν κρίνω απο τις άλλες χρονιές που δούλευα! Τα παιδιά μετράνε, δεν το ήξερα! Σ ευχαριστώ πολύ και με την ευκαιρία να σου πω ότι σε συμπαθώ πολύ, έχεις χιούμορ, αυτοσαρκάζεσαι, τα λες ωραία ρε παιδί μου!!!

Διαφημίσεις

Επι τω πλειστον οι franchisees ακολουθουν συγκεκριμενη γραμμη ως προς τα ωρομισθια τους, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν παρεκλινουν βαση της περιοχης και του αριθμου των μαθητων ωστε να εχουν το επιθυμητο κερδος.

Κατάλαβα... Λογικά οι επιχειρηματίες δρουν με βάση το κέρδος τους αλλά... αδικία βρε παιδί μου να μη σου δίνουν τα νόμιμα! Ευχαριστώ πολύ πολύ για την άμεση ανταπόκριση.

Το PALSO καθιερωσει συγκεκριμενα ωρομισθια τα οποια ειναι λιγοτερα απο αυτα που οριζει το Υπ. Εμποριου για τα φροντιστηρια εκτος PALSO.

οντως....

τι παραξενο κι αυτο, προπερυσι το εμαθα που συγκρινα τη δικη μου μισθοδοσια με της κουμπαρας μου!! τα δικα της, ηταν αδικαιολογητα λιγοτερα..

Κατάλαβα... Λογικά οι επιχειρηματίες δρουν με βάση το κέρδος τους αλλά... αδικία βρε παιδί μου να μη σου δίνουν τα νόμιμα! Ευχαριστώ πολύ πολύ για την άμεση ανταπόκριση.

ξερεις τι ειχα κανει εγω?

βρηκα και τυπωσα απο την εγκυκλιο του υπουργειου, τα νομιμα ωρομισθια.. και στην πρωτη μου αποδειξη πληρωμης που ειδα οτι υπηρχε διαφορα, τους εδειξα το χαρτι..

και εκαναν τις απαραιτητες διορθωσεις.. :roll:

Διαφημίσεις

Αδικαιολογητα ειναι πολλα στον κλαδο μας αλλα... Θου Κυριε! Κατεληξα παντως στο εξης, θα τα σκισω τα πτυχια μου και θα παω να καθαριζω σπιτια. Περισσοτερα λεφτα θα βγαζω και θα ειμαι και περιζητητη!

Υπέγραψα ένα προσύμφωνο αλλά χρήματα δε συμπληρώσαμε πάνω γιατί από καινούρια σχολική χρονιά θα ισχύουν νέες τιμές αλλα τελικά χαζομάρα έκανα απο ντροπή δε ρώτησα πόσο είναι, μου φάνηκαν καλοί άνθρωποι και μου είπαν ότι θα προσμετρήσουν την προϋπηρεσία μου θα τα κανονίσω με το λογιστή το Σεπτέμβρη είπαμε, επίσης είδα και ένα 10% για διορθώσεις.. αυτό το ποσό δεν το έπαιρνα αλλού. Και κάτι άλλο, το Δεκέμβρη και τις μέρες του Πάσχα τις πληρώνεστε κανονικά? Γιατί εγώ μέχρι τώρα έπαιρνα μόνο τις μέρες που δούλευα, αλλά μια φίλη μου μου είπε ότι πληρώνετε κανονικά όλες τις μέρες. Τι να πω... ( Φιστικάκι και σεμνή... είδες τη φιλοφρόνηση αλλά την πέρασες στο ντούκου .... σε πάω λέμε...)

Angel's Mamma έχεις δίκιο, μπορούσαν να πουν άμα σου αρέσει! Εμένα την πρώτη χρονιά που δούλευα μου έδινε 2 ευρώ την ώρα λιγότερα. Το ήξερα αλλά είπα εν γνώση μου παω κάπως πρέπει να ξεκινήσω... και μετά την άλλη χρονιά μου έλεγε θα σου δώσω αύξηση γιατί είσαι καλή και μην πεις στις άλλες πόσα παίρνεις και τέτοια... είμαι σίγουρη ότι όσες δουλεύετε σε φροντιστήρια θα έχετε ζήσει παρόμοιες καταστάσεις!

Υπέγραψα ένα προσύμφωνο αλλά χρήματα δε συμπληρώσαμε πάνω γιατί από καινούρια σχολική χρονιά θα ισχύουν νέες τιμές αλλα τελικά χαζομάρα έκανα απο ντροπή δε ρώτησα πόσο είναι, μου φάνηκαν καλοί άνθρωποι και μου είπαν ότι θα προσμετρήσουν την προϋπηρεσία μου θα τα κανονίσω με το λογιστή το Σεπτέμβρη είπαμε, επίσης είδα και ένα 10% για διορθώσεις.. αυτό το ποσό δεν το έπαιρνα αλλού. Και κάτι άλλο, το Δεκέμβρη και τις μέρες του Πάσχα τις πληρώνεστε κανονικά? Γιατί εγώ μέχρι τώρα έπαιρνα μόνο τις μέρες που δούλευα, αλλά μια φίλη μου μου είπε ότι πληρώνετε κανονικά όλες τις μέρες. Τι να πω... ( Φιστικάκι και σεμνή... είδες τη φιλοφρόνηση αλλά την πέρασες στο ντούκου .... σε πάω λέμε...)

Οντως το Σεπτεμβτιο βγαινουν τα νεα ωρομισθια. Σχετικα με το 10% ισχυει αλλα οχι παντου. Παντωσ στη εγκυκλιο του Υπ. αναγραφεται αυτη η σημειωση η εναλλακτικα μια επιπλεον ωρα την εβδομαδα ως ανταμοιβη για το χρονο διορθωματος. Αλλα φρ. πληρωνουν μονο τις εργασιμες μερες και αρα ακολουθουν την πληρωμη βαση ωρων και αλλα πληρωνουν μηνιαιως ενα standard ποσο ως μισθο συμπεριλαμβανομενων των παντων.

Διαφημίσεις

το 10% των διορθωσεων εγω δεν το παιρνω..

οκ δε θα με χαλαγε να τα επαιρνα, αλλα τωρα πια, μετα απο αρκετα χρονια κι επειδη εχω βολευτει σ αυτο το φροντ. και ειναι οκ σε ολα τα υπολοιπα, δεν το εχω αναφερει και γω..

δε βαριεσαι..

χριστουγεννα και πασχα ομως, πληρωνονται κανονικα..

(την ειδα την φιλοφρονηση... αλλα περιμενα ν ακουσω να με πεις και πανεμορφη, υπερλαμπρη, υπερμετρα εξυπνη κλπ... μισες δουλειες κανεις, κοπελια!) :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: :lol:

φφφσσσσσστ βλήμαααα ( είδες που είμαι στ'αλήθεια φαν, το πρώτο ποστ σου που διάβασα στο φόρουμ και πέθανα να γελάω)

Οντως το Σεπτεμβτιο βγαινουν τα νεα ωρομισθια.

που ομως, εχουν ισχυ απο γεναρη...

απο γεναρη σε γεναρη αλλαζει το ωρομισθιο, σημερα το κοιταζα στο χαρτι του οαεδ..

α ναι, και τωρα που ειπα οαεδ...

υπαρχει ενα ποσο, περιπου 100 ευρω επιπλεον στο επιδομα ανεργιας, για καθε παιδι της οικογενειας.. το οποιο ποσο, δεν το πηρα περυσι και προπερσυ γιατι κανεις δεν μου το ειχε αναφερει :evil::evil::evil:

μια κοπελα στον οαεδ μου το ειπε σημερα, και μου εδωσε μια φορμα να συμπληρωσει ο εργοδοτης..

Angel's Mamma για να δούμε το δικό μου σε ποια κατηγορία θα ανήκει... Μωρέ όπου και να ανήκει σε τέτοιο καιρό που ζούμε... με τέτοια κρίση, δουλειά να έχουμε και βλέπουμε!

οι τιμεσ ειναι μεικτα...παντωσ κοριτσια τα νομιμα να τα ζητατε ...βαση τησ λογικησ αλλα μην καταντησουμε τον κλαδο για φιλιππινεζεσ

tουλαχιστον μεχρι πριν λιγα χρονια π δουλευα με αυτεσ τισ συμβασεισ το ποσο δινοταν μεικτο κ αφαιρουσαν γυρω στο 16 τοισ εκατο τα ενσημα αλλα μπορουμε να το μαθουμε εδω στο φορουμ...καμια λογιστρια