Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προέκυψε πρόβλημα(πάρτι γενεθλίων)

Recommended Posts

κορίτσια βοήθεια....το σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι και δεν μπορώ να αποφασίσω....είπαμε ότι η μεγάλη μου κόρη έχει τα γεννέθλιά της στης 29/12 και φέτος αποφάσισε να τα γιορτάσει πιτσαρία με τις κολλητές της και το θέμα μας είναι tingerbell. Ωραία,φαντάστικα εγώ θα μου είναι αρκετά πιο εύκολο μιας και εκείνη την εποχή είμαι πολύ πιεσμένη ΟΜΩΣ δεν σκέφτηκα ότι όλα όσα θέλω να κάνω δεν θα μπορέσω γιατί μέσα σε μια πιτσαρία τί να διακοσμήσωωωωωω; το τραπέζι με την πίτσα;;;;; Αχ κοντεύω να σκάσω...εντάξει δεν λέω θα προσπαθήσω να βάλω γιρλάντα με το όνομά της, το τραπεζομάντηλο με το θέμα μας, άντε να κάνω και το βιβλίο των ευχών που θα το γράψουν στην αρχή για το μαζέψω και να ρθει το φαγητό, άντε και μερικά κεράκια σε ένα μπολ με νερό...και όλα τ'άλλα;;; δεν ξέρω, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, δώστε μου ιδέες.......

Διαφημίσεις

Αγαπητή ippoliti

πρώτα απ' ολα να χαίρεσαι την κορούλα σου. Μια ιδεά που μπορώ να σου δώσω είναι να βάλεις σε ένα χωνάκι χάρτινο που μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου από χαρτί canson σε διάφορα χρώματα, διάφορα καλούδια: καραμελίτσες, μικρά δωράκια και απέξω να γράψεις το όνομα του κάθε παιδιού. Επίσης θα μπορούσες να παίξεις λιγο και με μπαλονια με ηλιον, βάζοντας καποια στις ακρες των τραπεζιών ή να "ντυσεις" με χρωματιστό τουλι τις καρεκλες (δεν ξερω αν αφήνει το εστιατόριο βεβαια) κανοντας καποιο φιογκο. Αυτά... να περάσετε καλά

Καλημέρα ippoliti,

1)θα μπορούσες να φέρεις την Tinkerbell να διασκεδάσει τα παιδιά

2)μπαλόνια με την Tinkerbel

3)ίσως αν μπορείς να φτιάξεις καλαθάκι ή κουτάκι με δώρα μέσα ανάλογα με το θέμα ή και γλυφιτζούρια

4)επίσης , μπορείς στο τέλος σαν έκπληξη να κάνουν πινιάτα με την Tinkerbel!! και

να πέσουν από μέσα αυτοκόλλητα μπουρμπουλήθρεσ κ.τ.λ

Ελπίζω να βοήθησα...

αγαπητη ippoliti...

μην πανικοβαλεσε ....

δεν καταλαβαινω τον τιτλο.... "προεκυψε προβλημα" ?????

καταρχην αν η κορη σου αποφασισε να κανει τα γενεθλια της σε πιτσαρια με τις κολλητες της, μαλλον δεν θα ειναι και μωρό.... Αρα θα μπορεις να της εξηγησεις οτι δεν θα μπορεις να κανεις και τρελα πραγματα... Επισης καλο ειναι να ρωτησεις την πιτσαρια αν σε αφηνουν....

ΔΛΔ για να καταλαβω... στο σπιτι τι θα εκανες??? και δεν μπορεις εκει??

για πες μας τι θα εκανες στο σπιτι, και θα σου πω τι να κανεις στην πιτσαρια....

Διαφημίσεις

Να στε καλά κορίτσια, ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. ioannaeleni τέλιεα η ιδέα σου για τις καρέκλες, δεν το χα σκεφτεί, μπαλόνια και δωράκια θα χαμε ούτως ή άλλως. eva27 η ιδέα με την tingerbell την ίδια στο πάρτυ καλεσμένη είναι φανταστική αλλά πόσα θα χρεώσει για ένα πάρτυ στην επαρχία; εσύ γνωρίζεις ποιοί το αναλαμβάνουν και να είναι και από Θεσ/νίκη; έχεις τηλ τους; Βικάκι έχεις δίκαιο η μεγάλη μου θα κλείσει τα 9!!! Να, σκεφτόμουν να διακοσμήσω την είσοδο με φαναράκια, να κάνω έναν επιβλητικό μπουφέ, σκεφτόμουν κάτι ξεχωριστό για το τραπεζάκι με το βιβλιο των ευχών, ας πούμε μπολ με διάφορα καλούδια ή μπλοκ με ιχνογραφίες της tingerbell για να ζωγραφίσουν, σαπουνόφουσκες, πύραυλους με σερπαντίνες κτλ...προσωπικά πιστεύω ότι όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν σε πιτσαρία και μάλιστα το καταχείμωνο, ίσως να τα καταφέρω με την πινιάτα.....τί λέτε και σεις;

Να στε καλά κορίτσια, ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. ioannaeleni τέλιεα η ιδέα σου για τις καρέκλες, δεν το χα σκεφτεί, μπαλόνια και δωράκια θα χαμε ούτως ή άλλως. eva27 η ιδέα με την tingerbell την ίδια στο πάρτυ καλεσμένη είναι φανταστική αλλά πόσα θα χρεώσει για ένα πάρτυ στην επαρχία; εσύ γνωρίζεις ποιοί το αναλαμβάνουν και να είναι και από Θεσ/νίκη; έχεις τηλ τους; Βικάκι έχεις δίκαιο η μεγάλη μου θα κλείσει τα 9!!! Να, σκεφτόμουν να διακοσμήσω την είσοδο με φαναράκια, να κάνω έναν επιβλητικό μπουφέ, σκεφτόμουν κάτι ξεχωριστό για το τραπεζάκι με το βιβλιο των ευχών, ας πούμε μπολ με διάφορα καλούδια ή μπλοκ με ιχνογραφίες της tingerbell για να ζωγραφίσουν, σαπουνόφουσκες, πύραυλους με σερπαντίνες κτλ...προσωπικά πιστεύω ότι όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν σε πιτσαρία και μάλιστα το καταχείμωνο, ίσως να τα καταφέρω με την πινιάτα.....τί λέτε και σεις;

Την κόρη σου την ρώτησες τι θα ήθελε για τα γενεθλιά της????

Αν υποθέσουμε πως την ρώτησες και σου είπε , βλέπεις πως αυτά μπορούν να γίνουν σε μια πιτσαρία????

Εξήγησε της τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει σε μια πιτσαρία!!!!!!

Αν τελικά το θέμα είναι ότι εσύ θέλεις να κάνεις πολλά πράματα ( πχ επιβλητικός μπουφές ) ίσως θα πρέπει να ανοίξουμε σε άλλη εννότητα άλλο θέμα όπου θα συζητήσουμε αυτά τα θέλω μας εν αγνοία των παιδιών μας αλλά για τα παιδιά μας ΠΑΝΤΑ:mrgreen:.

Ίσως να σε στεναχορεύω :cool: ................αλλά καλύτερα εγώ παρά το παιδί σου :wink:

Την κόρη σου την ρώτησες τι θα ήθελε για τα γενεθλιά της????

Αν υποθέσουμε πως την ρώτησες και σου είπε , βλέπεις πως αυτά μπορούν να γίνουν σε μια πιτσαρία????

Εξήγησε της τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει σε μια πιτσαρία!!!!!!

Αν τελικά το θέμα είναι ότι εσύ θέλεις να κάνεις πολλά πράματα ( πχ επιβλητικός μπουφές ) ίσως θα πρέπει να ανοίξουμε σε άλλη εννότητα άλλο θέμα όπου θα συζητήσουμε αυτά τα θέλω μας εν αγνοία των παιδιών μας αλλά για τα παιδιά μας ΠΑΝΤΑ:mrgreen:.

Ίσως να σε στεναχορεύω :cool: ................αλλά καλύτερα εγώ παρά το παιδί σου :wink:

και εγω αυτο ηθελα να πω με αλλο τροπο ομως! ! !

φίλε μου ναι την κόρη μου την ρώτησα και όλα τα διαλέξαμε μαζί, γιατί σ'αυτή την ηλικία αποφασίσαμε να συζητάμε ότι μας απασχολεί...τώρα μην κολλάς και σε λέξεις όπως "επιβλητικός" απλά την χρησιμοποιήσα για να δώσω την έννοια "από τα χεράκια μου"...Να ξέρεις ότι συμφωνω στην έναρξη του νέου θέματος, "τα θέλω μας εν αγνοία των παιδιών μας αλλά για τα παιδιά μας πάντα", γιατί έίμαστε πολλόι που λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο, άντε λοιπόν κάνε το πρώτο βήμα....

φίλε μου ναι την κόρη μου την ρώτησα και όλα τα διαλέξαμε μαζί, γιατί σ'αυτή την ηλικία αποφασίσαμε να συζητάμε ότι μας απασχολεί...τώρα μην κολλάς και σε λέξεις όπως "επιβλητικός" απλά την χρησιμοποιήσα για να δώσω την έννοια "από τα χεράκια μου"...Να ξέρεις ότι συμφωνω στην έναρξη του νέου θέματος, "τα θέλω μας εν αγνοία των παιδιών μας αλλά για τα παιδιά μας πάντα", γιατί έίμαστε πολλόι που λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο, άντε λοιπόν κάνε το πρώτο βήμα....
Τόπος στα νιάτα αγαπητή μου :D

Προχώρα στο νέο θέμα και κάπου εκεί γύρω θα ΄μαι.

Δεν θέλω να ξανα κατηγορηθώ πως χαλάω γενέθλιο θέμα :?

Διαφημίσεις

δεν θα το λεγα ότι κατηγορήσε τόσο για την παρέμβασή σου σ΄αυτό το threat, όσο για καταπάτηση προσωπικών δεδομένων...χαχαχα...πώς ξέρεις ότι είμαι νέααααα

δεν θα το λεγα ότι κατηγορήσε τόσο για την παρέμβασή σου σ΄αυτό το threat, όσο για καταπάτηση προσωπικών δεδομένων...χαχαχα...πώς ξέρεις ότι είμαι νέααααα

έχεις μικρό παιδί και γράφεις σαν μικρή μαμά :mrgreen:

Καλημέρα...

1.Παίρνουμε δώρα για τα παιδάκια που θα έρθουν και μπαλόνια. Σε χαρτάκι γράφουμε έναν αριθμό και το βάζουμε μέσα στο μπαλόνι. Φουσκώνουμε μπαλόνια και τα δένουμε σε γιρλάντα...

Σε ένα δεντράκι βάζουμε αριθμό στο κλαδί και κρεμάμε το δωράκι...

Στο τέλος Τα παιδιά κάνουν ένα τρενάκι και ένα-ένα σπάει το μπαλόνι που θέλει, βρίσκει το χαρτάκι και παίρνει το δώρο του. Καλύτερα τα μπαλόνια να είναι σε δυο χρώματα, για αγοράκια και κοριτσάκια

2. Ενα δεντράκι που κρέμονται στα κλαδιά του tingerbell(νομίζω ότι στα jumbo έχει στυλό με πολύ ωραίες tingerbell)

Διαφημίσεις

απο την στιγμη που η μικρη σου θελει συτο το θεμα να ρωτησεις την πιτσαρια αν επιτρεπετε ο στολισμος κτλ....αν δεν επιτρεπετε θα πρεπει μαλλον αν ξανασυζητησετε το θεμα με την μικρη κ αν ειναι ρωτηστε αλλο μαγαζι.

Παντως δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα για μικροπραγματα.Στο κατω κατω δεν θα πατε τζαμπα θα πληρωσετε!Πριν κανεις οτιδηποτε ομως ρωτα

λες;;; θα το σκεφτώ, θα ρωτήσω τον ιδιοκτήτη, εσύ τί λες γι' αυτό φίλε μου almak???
Αυτά για μένα είναι άγνωστες λέξεις . Τα παιδιά μου είναι 15 και 13,5 χρόνων αντίστοιχα.

Το ότι πρέπει να ρωτήσεις τον επιχειρηματία τι επιτρέπει στον χώρο του και τι όχι νομίζω πως είναι αυτονόητο.