Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η ΕΥΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 5 ΧΡΟΝΩΝ!!!

Recommended Posts

το σάββατο η Εύα μου έγινε 5 χρονών!!!

Κοριτσάκι μου να΄σαι πάντα καλότυχη και ευτυχισμένη στην ζωή σου και να πραγματοποιηθόύν όλα σου τα όνειρα !!!

να τα εκατοστήσεις!!!!

μερικές foto απο το πάρτυ ,περισσότερες έχω βάλει και στο blog μου εδώ

http://mycraftandartcreations.blogspot.com/

το προσκλητήριο!!!

100_2143.jpg

100_2145.jpg

η τούρτα μας!!

100_2202.jpg

disney princess

100_2179.jpg

100_2178.jpg

100_2177.jpg

100_2176.jpg

100_2172.jpg

βιβλιο ευχων

100_2157.jpg

100_2155.jpg

100_2148.jpg

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Διαφημίσεις

να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να είναι πάντα ευτυχισμένο...όσο για όλα αυτά που είδα στις φωτο είναι εκπληκτικά!!!η κόρη μου που τα είδε μαζί μου έμεινε άφωνη!μπράβο, όλα υπέροχα(μη μου πεις ότι τα έφτιαξες μόνη σου;!)

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Να χαίρεσαι την Ευα και να την καμαρώνεις...

Φυσικά όλα τα έφτιαξες τέλεια... Δε μας βάζεις οδηγίες για τα σταντ (γλιφειτζούρια, κεκάκια...);

Α! και τη συνταγή της τούρτας για όσες έχουμε κοριτσάκια...

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΕΥΟΥΛΑ!Καλε τι ωραια πραγματα ειναι ολα αυτα??Και χειροποιητα!!!!Τελεια πραγματικα!Εισαι μια ταλαντουχα και τυχερη μαμα......Κι η Ευα τυχερη που σε εχει....να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!!!!!!!!!!!!!

Γλύκα,Akamatra,Italiana σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές σας και για τα καλά σας λόγια !!!

ναι τα έκανα όλα με τα χεράκια μου!!!

ακαμάτρα μου θα βάλω και οδηγίες που θές για τα στάντ ,είναι πολύ εύκολα να γίνουν !!

και φυσικά την συνταγή της τούρτας που είχαι φανταστική γεύση!!!

Διαφημίσεις

Boukie μου να την χαίρεσαι, να την καμαρώνεις πάντα όπως επιθυμείς!!Να είναι πάντα γερή και καλότυχη!!

Μπράβο και σε σένα για τα υπέροχα πράγματα που έφτιαξες!!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΥΑΚΙ ΣΟΥ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ

Ωραίος και ο τίτλος που διάλεξες για να αρχίσεις τη συζήτηση...είδες πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά μας; anyway....Συγχαρητήρια και σε σένα μανούλα όλα ήταν υπέροχα...κάπως έτσι σκέφτομαι και γω την δική μας διακόσμηση αλλά λίγο δύσκολο να πραγματοποιηθεί....αχ σε παρακαλώ αν σου είναι εύκολο δώσε μου λεπτομέρειες για το βιβλίο των ευχών και για τις προσκλήσεις...

sofi-geo μου σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου για τις ευχές σου!!

να χαίρεσαι και εσύ το παιδάκι σου και με το καλό να γεννήσης και το άλλο σου παιδάκι!!!

ippoliti σε ευχαριστώ πολύ!!

το βιβλίο ευχών το παράγγειλά έτσι απο το http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=2433

και εγώ το έβαψα και το διακόσμησα με glitter και ότι άλλο σκέφτηκα,επίσης το συμπλύρωσα με επιπλέον φύλλα που έκοψα με πατρόν την κορώνα γιατί τα φύλλα που μου στείλαν ήταν μόνο 5 οπότε έκοψα και εγώ και άλλα και τα διακόσμησα!!

της προσκλήσεις τις έκανα με πηλό λευκό που ξερένετε στον αέρα.

είχα ένα κουπ-πατ καρδιά το έκανα το καλούπι και μετά έκανα επάνω την τεχνική με την χαρτοπετσέτα-decoupage!

(πέρνεις μια χαρτοπετσέτα κόβεις το μοτίβο που σε ενδιαφέρει και βάζεις το τελευταιο κομάτι που είναι πολύ λεπτό και το περνάς επάνω στην επιφάνεια που θέλεις μαλακά με το δάχτυλο η με ένα μαλακό πινέλο με την ειδική κόλλα!!)

ελπίζω να βοήθησα!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΎΡΤΑΣ -ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ

Περιγραφή

Η δόση αυτή φτιάχνει ένα παντεσπάνι 30Χ40... οποτε αν θέλουμε να κάνουμε μια τούρτα μεγάλη ορθογώνια θα κάνουμε 3 τα ίδια.

Συστατικά

Στα γρήγορα

Κατηγορία

Κέικ

Μέθοδος

Φούρνου

Διατροφή

Χορτοφαγική

Δυσκολία

Εύκολο

•4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου

•1 κούπα αλεύρι self rasing

•1 κούπα ζάχαρη

•1 βανίλια

Οδηγίες

1.Χτυπάμε τα αυγά, τη ζάχαρη και τη βανίλια στο μίξερ μέχρι να ασπρίσει το μείγμα και να γίνει σαν κρέμα, θέλει πολύ χτύπημα.

2.Κοσκινίζουμε 2 φορές το αλεύρι και το ανακατεύουμε μέσα στο μείγμα κουταλιά κουταλιά με μια σπάτουλα απαλά με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω για να μη μας φύγει ο αέρας από τα αυγά.

3.Βάζουμε στο ταψί μας λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα μέσα.

4.Ψήνουμε σε 180 βαθμούς σε φούρνο με αέρα για 20 λεπτά περίπου. Για να καταλάβουμε ότι ψήθηκε θα ξεκολήσει από τα τοιχώματα κι οταν το ακουμπάμε θα ειναι στεγνό και δεν θα βουλιάζει.

5.Το αφήνουμε να κρυώσει καλά και το βγάζουμε απο το ταψί.

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλά είναι πριν το χρησιμοποιήσουμε να αφαιρέσουμε το πάνω μέρος με ένα κοφτερό μαχαίρι ψωμιού για να γίνει επίπεδο και να σιροπιαστεί και καλύτερα.

Για να κάνουμε το παντεσπάνι μας σοκολατένιο προσθέτουμε 2 κουταλιές κακάο στο αλέυρι πριν το κοσκινίσουμε.

Για 3 στρογγύλα παντεσπάνια με διάμετρο 24 εκ. χρειαζόμαστε διπλάσια δόση.

Συνταγή από τον ιστότοπο http://www.sintagespareas.gr

και η γέμιση μέσα με συνταγή κρέμαβανίλια και κρέμα κακάο πάλι απο τον ίδιο ιστότοπο!!!

και το ΓΛΑΣΟ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ http://www.sintagespareas.gr/sintages/glaso-zelatinas-gia-kataskeies.htmlγλάσο

ευχαριστώ πολύ πολυ boukie17 για την άμμεση και λεπτομερείς απάντησή σου όμως έχω απόρία: boukie17 έγφραψε

"(πέρνεις μια χαρτοπετσέτα κόβεις το μοτίβο που σε ενδιαφέρει και βάζεις το τελευταιο κομάτι που είναι πολύ λεπτό και το περνάς επάνω στην επιφάνεια που θέλεις μαλακά με το δάχτυλο η με ένα μαλακό πινέλο με την ειδική κόλλα!!)"

το τελευταίο κομμάτι απο πού, από την χαρτοπετσέτα;;; η ειδική κόλλα ποιά είναι;;;

ευχαριστώ και πάλι και σορρυ αν σας κούρασα με τις τόσες ερωτήσεις....

Φιλιά

Διαφημίσεις

Λοιπόν η χαρτοπετσέτα όπως έχεις δεί βγένει σε 3φυλλα η δύφυλλα βγάζεις το κομμάτι και μένει το σχέδιο με το μοτίβο πολύ λεπτό...

και το κολλάς με κόλλα ατλακόλ απο το βιβλιοπωλείο..

δές εδω στο blog μου τι έχω κάνει με αυτή την τεχνική!!!

http://mycraftandartcreations.blogspot.com/search/label/%CE%97%20%CE%A4%CE%95%CE%A7%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%A4%CE%97%CE%A3%20%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%9F%CE%A0%CE%95%CE%A4%CE%A3%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%A3-DECOUPAGE

πωπωπω μπράβο σου κορίτσι μου....κάνεις θαύματα....ειδικά την ανανέωση των παλιών μας παιχνιδιών!!!!το κατι άλλο, τί να πώ μπράβο σου. Λοιπόν ας τα παρουμε απ' την αρχή: κόβουμε την ζωγραφιά από την χαρτοπετσέτα και απλά την κολλάμε όπου θέλουμε με την ατλακόλ; σε λίγο θα πεις αμαν πια σε βαρέθηκα κοπελιά με τις΄τόσες ερωτήσεις σου!!!!

Boukie να χαιρεσαι την κορουλα σου και να την καμαρωνεις.

Ολες οι κατασκευες για το παρτι ειναι υπεροχες και ειναι εκπληκτικο οτι ειναι φτιαγμενες απο τα χερακια της μαμας. Πολλα πολλα μπραβο! Η δε τουρτα ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Ειμαι σιγουρη οτι η κορη σου την επιδεικνυε με περισσο καμαρι στις φιλες τις!

Βοηθησε με σε κατι! Ειμαι καινουργια στο φορουμ και στις κατασκευες. Το στεφανακι απο το οποιο κρεμασες κορδελες και φουντιτσες απο τουλι πως το εφτιαξες?

Διαφημίσεις

twinmother σε ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σου!!

το στεφανάκι το έκανα με κλαδιά λυγαριάς που είναι πολύ εύκολο να γυρίσουν όταν είναι χλωρά και όταν ξεραθούν έχουν παρει το σχήμα του στεφανιού και έτοιμο!!

το τυλίγης με κορδέλα και το διακοσμής όπως θές!!

Σ'ευχαριστω για την πληροφορια υπαρχει ομως ενα μικρο προβλημα. Που θα βρω κλαδια λυγαριας? Θα μπορουσες να προτεινεις σε μια αρχαρια στις κατασκευες καποιο αλλο τροπο να το κατασκευασω?

txara σε ευχαριστώ πολύ!!

twinmother μπορείς να κάνεις τα στεφανάκια απο σύρμα λίγο χοντρό ,το λιγύζεις να πάρει το σχήμα του κύκλου και το τυλίγεις με κορδέλα για να μην φαίνεται και το διακοσμής!!

ελπίζω να σε βοήθησα!

257724qzzhy39no4.gif

XΡΟΝΙΑ-ΠΟΛΛΑ να χαιρεστε την μικρούλα σας γερή δυνατή!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά έπαθα πλάκα, τι έφτιαξες όλα πολύ ωραία μπράβο σου!:):P:D

Όλο το σκηνικό που έφτιαξες ήταν τέλειο τα διακόσμησες πολύ ωραία.

Και η τούρτα επίσης ωραία.Μπήκα στο cite εκείνο και είδα πως την φτιάχνουν με άρεσε όλη η διαδικασία.Τελικά ήθελα να σε ρωτησω το γλάσο το ανοίγεις με πλάστη σιλικόνης;(εγώ έτσι το κάνω)

a63700a23b.png 87032dd023.png

Εντάξει το πήρα, αλλά.........εγώ το άλλο γλάσο που κάνω το ανοιγω με πλάστη σιλικόνης γιατί κολάει με το ξύλινο:rolleyes:

Αυτό το γλάσο δεν κολλάει έτσι;Και μπορείς να φτιάξεις και ανθρωπάκια,λουλούδια όπως έκανες και'συ;;;;;;;

a63700a23b.png 87032dd023.png

Ευχαριστω. Βλεποντας και θαυμαζοντας τις δημιουργιες σας εχω ονειρευτει να κανω τα τεταρτα γενεθλια των διδυμων μου ξεχωριστα. Δεν ξερω τι θα καταφερω αλλα σιγουρα θα προσπαθησω.