Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΟΝΗΡΗΣ ΟΜΦΑΛΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ

Recommended Posts

ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗΡΗΣ ΟΜΦΑΛΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ? ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ?

ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ..

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Πως τα πάτε? Εγώ ακόμα να κάνω το εμβρυοκαρδιογράφημα(αρρώστησε η γιατρός που θα το έκανε και όλα τα ραντεβού πάνε πίσω). Προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα και ελπίζω τελικά να γίνει γιατί δεν αντέχω άλλο την αγωνία. Εσείς τι κάνετε? Loreen πότε περιμένεις αποτελέσματα αμνιο? ΤΖΟΥΤΖΑ νομίζω ότι εσύ την έχεις κάνει πιο νωρίς ή κάνω λάθος? Γράψτε μου νέα σας. Νιώθω καλύτερα ειδικά με σένα ΤΖΟΥΤΖΑ, αφού είσαι πιο "μεγάλη" (στις εβδομάδες) από μας και είσαι μια χαρά κι εσύ και το μωράκι. Αλήθεια τι είναι τα μωράκια σας? Το δικό μου αγοράκι.

.png.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΕΡΑΙΔΟΜΑΝΟΥΛΑ!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ..

ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ, Η ΤΖΟΥΤΖΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΝΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ, Β΄ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΜΝΙΟ) ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΑΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΚΟΜΑ (ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΦΡΑ, ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΙΣΘΙΟ ΚΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 9,8 ΕΝΩ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 10. ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ (ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ), ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΝΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.

ΚΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ (ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ) ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΙ!

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

Γεια σας κοριτσια!!!!

Εμενα τα αποτελεσματα οπως σας εχω πει ειναι πολυ καλα και απο

την αμνιο και απο το εμβρυοκαρδιογράφημα ειμαι σιγουρη οτι και σε

εσας θα ειναι το ιδιο!!!! LOREEN αυτο που λες οτι οταν τα πρωτα αποτελεσματα ειναι καλα τοτε θα ειναι και τα υπολοιπα το πιστευω γιατι

απο οτι μου ειπαν αν υπαρχει προβλημα φαινεται απο την αρχη οποτε

δεν παιζει ανχος. νεραϊδομαμά το υπερηχο καρδιας θα ειναι καλο γιατι και

αυτο θα φαινοταν απο τον απλο υπερηχο αν ειχε προβλημα δηλαδη.

Εγω εχω 14 Φεβρουαριου το βιοφυσικο υπερηχο και ελπιζω να ειναι καλο.

Αχ αυτη η μερα θα ειναι τελικα ρομαντικη και για εμας ακομη πιο ευτηχισμενη αν δειξουν ολα καλα!! :D

Περιμενω νεα σας για τα αποτελεσματα!!!!!!!!!

φιλια!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 850 ΓΡ. (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 30Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΘΩ ΠΙΟ ΣΤΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΚΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΔΩ ΣΤΟ FORUM ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ..

ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΝΤΟΠΛΕΡ ΓΙΑ ΤΙΣ 28/3, ΕΜΑΘΑ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ..

ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ......

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Loreen μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά. Εγώ διάβασα ότι όταν υπάρχει μονήρης ομφαλική αρτηρία, αυτή είναι συνήθως μεγαλύτερη από την κανονική και τις περισσότερες φορές το μωρό τρέφεται εξίσου καλά. Η μαία μου από την πείρα της μου είπε ότι το πιο πιθανό είναι το παιδί να μην έχει το βάρος του πρώτου, αλλά λίγο μικρότερο. Αλήθεια για πιο περιστατικό διάβασες στο forum?

.png.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ MISS MARPLE ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΩΡΑ (1300 ΓΡ), ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΘΕΡΜΟΙΚΟΙΤΙΔΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ MISS MARPLE ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΩΡΑ (1300 ΓΡ), ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΘΕΡΜΟΙΚΟΙΤΙΔΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ...

LOREEN Καλημέρα.

Μην στεναχωριέσαι και μην αγχώνεσαι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δενπρεπει να αφήνεις να σε επηρεάζουν αρνητικά , να σκέφτεσαι θετικά για εσένα και για το μωράκι σου.

1) Μπορεί να μην χρειαστεί καν να γεννήσεις πρόωρα.

2) Ακόμα κι ετσι να είναι μπορεί να συμβεί σε κάθε μια απο εμάς.

3)Πολλά μωράκια τα καταφέρνουν και είναι μια χαρά, είναι τραγικό αυτο που συνέβη στο μωράκι στης Χριστίνας μας αλλα ευτυχώς δεν είναι ο κανόνας.

Εγω για παράδειγμα γεννηθηκα στο τέλος του 7ου αρχες 8ου εν ετη 1976 :oops: και δοξα τον καλό Θεούλη είμαι μια χαρά, μάλιστα εμεινα πολύ λίγο στην θερμοκοιτίδα) σκεψου λοιπον οτι τωρα 30 χρόνια μετα τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα. :):)

Σου εύχομαι καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης, να πάνε όλα καλά και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου. :D:D

db0ip3.png

Σ΄ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ.

ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 7ου ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ, ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΛΙΓΑΚΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ.

ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..

LOREEN χαιρομαι για τα καλα σου νεα !!!!!

η αληθεια ειναι οτι και εγω με τοσα πραγματα που εχουν γινει εχω

επηρεαστει πολυ αλλα πιστευω να πανε ολα καλα για ολες μας!!!