Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Mυρωδιά κατεψυγμένου (αποψυγμένου) μητρικού γάλακτος

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Δίνω στο μωράκι μου δικό μου γάλα που αντλώ με θήλαστρο. Ευτυχώς είχα πολύ γάλα και έκανα μια τράπεζα με πάρα πολλά κύπελλα avent και σακουλάκια ameda. Τώρα που το γάλα μου έχει μειωθεί σημαντικά, σκέφτηκα να αρχίσω να βγάζω από την κατάψυξη. Ανοίγω λοιπόν το πρώτο κύπελλο με ημερομήνια 8/7, πάω να το μυρίσω και ανακατεύτηκε το στομάχι μου...είχε μια απαίσια μυρωδιά, καμμία σχέση με αυτή του φρεσκοαντλημένου ή έστω του γάλακτος που μένει στο ψυγείο. Ξέρετε τί μπορεί να φταίει και να μυρίζει τόσο άσχημα?? Δεν τόλμησα να το δοκιμάσω, ούτε βέβαια να το δώσω και στο μωράκι μου. Κρίμα γιατί έχω άπειρα γάλατα στην κατάψυξη και μάλλον θα τα πετάξω...:(:(

Διαφημίσεις

Αν και δεν έχω καταψύξει ποτέ γάλα, έχω διαβάσει στο φόρουμ ότι είναι φυσιολογικό να έχει μια μεταλλική μυρωδιά. Κάποια άλλη κοπέλα θα σου απαντήσει πιο συγκεκριμένα.

Γιατί έχει μειωθεί σημαντικά η παραγωγή σου; Ποιο θήλαστρο χρησιμοποιείς και πόσες αντλήσεις κάνεις;

jv42p3.png

DfUyp2.png

• 2 weeks later...

Το κατεψυγμένο πάντα έχει μεταλλική γεύση. Εγώ δεν μπόρεσα καθόλου να το δοκιμάσω, ο άντρας μου το 'φτυσε και το μωρό το ήπιε μια χαρά:shock:

Αν είναι σωστά συσκευασμένα και συντηρημένα, είναι φυσιολογική αυτή η αλλαγή στη γεύση.

Μην το πετάξεις, εσένα μπορεί να σου φαίνεται αηδία αλλά το μωρό μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη...Δεν σημαίνει ότι είναι χαλασμένο και σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερο από φόρμουλα...Εγώ έδωσα πάρα πολλές φορές γάλα από την κατάψυξη στην κόρη μου και ποτέ δεν είχε πρόβλημα.

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Διαφημίσεις