Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!!

Recommended Posts

΄Ενα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο, μπροστά στη φιλία και την αγάπη που μου προσφέρεις εδώ και 12 χρόνια.

Η τύχη μας έφερε να γνωριστούμε στον εργασιακό χώρο και η πρώτη κουβέντα μου ήταν 'καλέ ποιό είναι αυτό το φρικιό πάλι που μας κουβάλησαν?'

Που να ήξερα τότε τι χρυσή καρδιά κρυβόταν πίσω από αυτό το πρόσωπο.

Περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές, γέλιου, χαράς, ευτυχίας, αλλά και μεγάλης θλίψης , στεναχώριας, άγχους. ΄Ησουν πάντα εκεί, δίπλα μου σε όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που περίμενα το αποτέλεσμα της χοριακής μετά από τόσα χρόνια αναμονής για ένα παιδί και εσύ είχες μεγαλύτερη αγωνία από μένα. Δεν θα ξεχάσω πόσο φωτίστηκε το πρόσωπό σου όταν σου είπα ότι είμαι έγκυος. Στη γέννα μου ήσουν δίπλα μου, εσύ η μοναδική μου φίλη μαζί με τον άντρα μου και όταν χρειάστηκε να χειρουργηθεί ο μικρούλης μας ήσουν δίπλα μου και μου έσφιγγες το χέρι.

Θέλω να σου ευχηθώ να είσαι πάντα υγιής και ο Θεός να σου επιστρέψει όλη αυτή την αγάπη που ξέρεις να χαρίζεις.

Γκάπα γκούπα (όπως σε φωνάζει ο γιός μου) είσαι η καλύτερη μου φίλη.... και σ΄αγαπώ πολύ.

Διαφημίσεις