Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΟΥΡΤΑ ΑΡΡΑΒΩΝΑ

DEPY27

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΖΟΜΑΙ.ΤΙΣ ΒΕΡΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΟΥΛΑ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΑΤΟΜΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 'Η ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ?ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ????:|:neutral::|

Διαφημίσεις

κοιτα η διαδικασια ειναι οπως στο γαμο.μπανει το ζευγαρι στο κεντρο.εχουν στησει την τουρτα σε ενα τραπεζι την κοβετε και αυτοο ειναι ολο.ας σου πουνε και αλλα κοριτσια απο αλλα μερη ....

Διαφημίσεις

Αν είσαστε του γλυκού γενικότερα, μπορείτε να κόψετε 2!!!! Μια μικρή στο σπίτι (για να του πάρετε τον αέρα) και άλλη μια μεγαλύτερη στο μαγαζί... με την σειρά που σου είπε η elach. Την κόβεται πριν το φαγητό και την τρώτε μετά.

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ?ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 25 ΑΤΟΜΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.

Θα κοψετε ενα κομματι κ θα ταισετε ο ενας τον αλλον, μετα δωστε ενα γλυκο φιλακι κ την τουρτα στον σερβιτορο να την κοψει μεσα. Αν θελεις ρωτα κ το κεντρο να σου πουν την γνωμη τους.Με το καλο κοπελα μου κ παντα σιδερενιοι.

Θα κοψετε ενα κομματι κ θα ταισετε ο ενας τον αλλον, μετα δωστε ενα γλυκο φιλακι κ την τουρτα στον σερβιτορο να την κοψει μεσα. Αν θελεις ρωτα κ το κεντρο να σου πουν την γνωμη τους.Με το καλο κοπελα μου κ παντα σιδερενιοι.

Έτσι ακριβώς γίνεται. Άντε με το καλό και ο γάμος!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ο αραββώνας της ξαδερφης μου που εγινε πριν λιγους μήνες, ήταν όπως περιγραφεις περιπου τον δικό σου...αλλαξαν τις βερες στο σπίτι και μετα πήγαμε σε μια ταβερνα περιπου 25 ατομα.Δεν ειχαμε κλεισει όλο το μαγαζι, οπότε δεν μπορούσαμε να τους ζητησουμε να μας στησουν τραπέζι για την τούρτα...

την τούρτα την έφερε ο γαμπρος στο σπίτι και Την εκοψαν τα παιδια μετα το αλλαγμα τον βερών. έκαναν το κλασικό "ταισμα" όπως και στο γάμο και ανοιξαν σαμπάνια. βγαλαμε και τις φωτο μας με την ησυχία μας...

σε εμάς τους καλεσμενους προσφεραν σαμπανια, κουφετα και γλυκακια.

την τουρτα την πήραμε μαζί στην ταβέρνα και μας την σερβιραν μετα το φαγητό

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Κι εμείς στον αρραβώνα το ίδιο είχαμε κάνει. Την κόψαμε στο σπίτι, σαμπάνια, φωτογραφίες και τη σερβιριστήκαμε στο μαγαζί! Εκείνη την ώρα ειδικά σε μαγαζί με ορχήστρα ο άλλος χορεύει τη ζεμπεκιά του τι θα του πεις; Κατέβα να κόψουμε τούρτα;;;

Σιδερένιοι και καλοστέριωτοι! Με το καλό κι ο γάμος σύντομα!!!

dev050pp___.png

Η ώρα καλή γλυκειά μου! Την τούρτα θα ήταν προτειμότερο να την κόψεις στο σπίτι αφού εκεί θα αλλάξετε και τις βέρες. Τους κερνάς δηλαδή μετά την διαδικασία των δαχτυλιδιών. Αλλά και στο μαγαζί να την κόψεις όπως σου είπαν οι φιλενάδες πιο πάνω είναι οκ. Εσύ διαλέγεις!