Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΩΗΘΕΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ...

Recommended Posts

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΔΙΑΘΕΤΗ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΕΟΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ..ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΣΑΝ ΒΛΕΝΑ..ΑΠΟ ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ?Η ΕΙΝΑΙ ΙΩΣΗ?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Διαφημίσεις

Eχεις αλλαξει γαλα? μηπως εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα?

αγελαδινο 5 μηνων?:shock:

η κοπελα δεν ειπε τιποτα για αγελαδινο γαλα!

καλυτερα να παρεις τον παιδιατρο!

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

ΠΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΗΣ?

Διαφημίσεις

αγελαδινο 5 μηνων?:shock:

η κοπελα δεν ειπε τιποτα για αγελαδινο γαλα!

καλυτερα να παρεις τον παιδιατρο!

Τα γάλατα σκόνη ( formula) που πίνουν τα μωρά είναι αγελαδινά με κάποιες τροποποιήσεις, οι πρωτεΐνες τους όμως είναι οι ίδιες με το κλασικό αγελαδινό γάλα και άρα μπορούν να προκάλέσουν αλλεργίες, μάλιστα είναι από τα πιο συνηθισμένα αλλεργιογόνα για τα μωρά.

Tζίνα, λέγοντας υποαλλεργικό εννοείς μερικώς ή πλήρως υδρολυμένο; Αν είναι όντως αλλεργική και το γάλα που της δίνεις είναι μερικώς υδρολυμένο, τότε μπορεί να εκδηλώσει συμπτώματα που οφείλονται σε αλλεργία.

Εχω ακουσει και εγω οτι μπορει οταν τα μωρακια βγαζουν δοντακι να εχουν διαρροια.Σιγουρα ομως τον πρωτο λογο εχει ο παιδιατρος.Μαλιστα καποια στιγμη μου ειπε ο δικος μου οτι υπαρχουν και μωρακια τα οποια μπορει να εχουν μια ιωση η ενα πυρετο και παραταυτα να ειναι ευδιαθετα και να τρωνε κανονικα χωρις πολλες γκρινιες.Τι να πεις....Δεν ξερω κατα ποσο αυτο στεκει.Παντως μιας φιλης μου που ειχε πυρετο και τελικα ιωση, και αν δεν θερμομετρουσε καθε βραδυ συστηματικα, απλα για ελεγχο, το μωρο της,δεν θα ειχε παρει πρεφα τιποτα,το μωρο συμπεριφεροταν κανονικα!Γι αυτο ας την δει παιδιατρος.Περαστικα.

Τα γάλατα σκόνη ( formula) που πίνουν τα μωρά είναι αγελαδινά με κάποιες τροποποιήσεις, οι πρωτεΐνες τους όμως είναι οι ίδιες με το κλασικό αγελαδινό γάλα και άρα μπορούν να προκάλέσουν αλλεργίες, μάλιστα είναι από τα πιο συνηθισμένα αλλεργιογόνα για τα μωρά.

Tζίνα, λέγοντας υποαλλεργικό εννοείς μερικώς ή πλήρως υδρολυμένο; Αν είναι όντως αλλεργική και το γάλα που της δίνεις είναι μερικώς υδρολυμένο, τότε μπορεί να εκδηλώσει συμπτώματα που οφείλονται σε αλλεργία.

οκ δεν το ηξερα!:confused:

christine 76 το εχω ακουσει και εγω για την διαρροια!

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

να παρεις τηλ. τον γιατρο σας οταν βλεπεις βλενες στα κακα ειναι νομιζω ιος κατι αν και δεν μπορουν να κανουν και πολλα γιατι πρεπει να κανει τον κυκλο του ομως μπορει να χρειαζετε το παιδι ηλεκτροδιαλυτες ''almora''ειναι ποσιμο και δεν γνωριζω αν κανει να τις δωσεις σε αυτη την ηλικια τον παιδιατρο τηλ.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

μήπως προηγήθηκε κανένα εμβόλιο?

Εμείς είχαμε διάρροια 4 μέρες απο το εμβόλιο της ιλαράς, 1 εβδομάδα μετά που το κάναμε.

Κόψε της τελείως το αχλάδι απο τη φρουτόκρεμα, αραιώνεις το γάλα της και συχνή αλλαγή της πάνας για να μην συγκαεί. Και αν συγκαεί (γιατί εμείς συγκαήκαμε άσχημα, πρόσφατα μας συνέβη) καλό πλύσιμο το πωπουδάκι της με νερό και με βαμβακάκι κόκκινο ιώδιο (αυτό που βάφει και δεν βγαίνει), όχι μωρομάντηλα και κρέμες συγκάματος.

Περαστικούλια σας!

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Τον παιδιατρο αν συνεχιζει. Ειναι δεν ειναι κατι για αυτο τον πληρωνεις :wink:

Παντως παιζει γαστρεντεριτιδα και το μωρο χανει καποια συστατικα με την διαροια. Εμας μας ειπε ρυζονερο αλλα ειναι αλλη η ηληκια (το περασε πριν μια εβδομαδα)

Πως ειναι η μικρη?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Εμας η μικρη μας ειναι μολις 1 μηνος, κανει διαρροικες κενωσεις αλλα οχι τιποτα τρομερο, και μας ειπαν οτι μπορει να ειναι...ουρολοιμωξη. Το εχει ακουσει καμμια αυτο????