Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συγχαρητήρια στα παιδιά της Τροχαίας Καισαριανής.

Recommended Posts

Χθες πηγαίνοντας στον αγιασμό,στην είσοδο του σχολείου βρισκότανε αγόρια και κοπέλες της τροχαίας Καισαριανής και μοιράζανε το dvd: "Μαθαίνω να κυκλοφορώ στο δρόμο" για τα παιδιά και το έντυπο για τους γονεις που υπενθυμίζει τι πρεπει να κάνουμε για την ασφάλεια των παιδιών.

Θέλω να τους συγχαρώ για το χαμόγελό τους και τη στάση τους.

Δε δώσανε την εντύπωση ότι κάνουν αγγαρεία αλλά κάτι του οποιου την αναγκαιότητα καταλαβαίνανε .

ΜΠΡΑΒΟ τους λοιπόν κι ευχαριστώ.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Μπράβο τους κ αίσχος εδώ στους δικούς μας που ήρθε ο άλλος με την μηχανή κ με ρωτούσε γιατί δεν εχω πινακίδες ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΎΣΑ!

:shock::shock::shock: Ωραίος!!! Τι να πω????

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Μπράβο τους κ αίσχος εδώ στους δικούς μας που ήρθε ο άλλος με την μηχανή κ με ρωτούσε γιατί δεν εχω πινακίδες ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΎΣΑ!

Αλήθεια και γιατί δεν είχες πινακίδες????

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Ο Πανταζοπουλος που ειναι διοικητης καισαριανης ειναι πολυ δραστηριος ανθρωπος,μπραβο του,μαριαντινος πραγματι χωρις πινακιδες λογικο δεν εινια να σε σταματησουν??δεν καταλαβαινω...

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

• 2 months later...

και εγω με την σειρα μου ηθελα να ευχαριστησω τους αστυνομικους που δειχνουν την ευαισθησια τους στις εγκυμονουσες...

το πρωι πηγαινα στην δουλεια μου και με σταματησε η τροχαια στην βιπεθ σινδου..

μου ζητησαν τα χαρτια μου και δεν ειχα φυσικα προβλημα να τα δειξω..απλα το διπλωμα ηταν στο ντουλαπακι το οποιο εφτανα ανετα και το εδειξα αλλα τα υπολοιπα ηταν στην θηκη στην πορτα του συνοδηγου...

παρακαλεσα τον αστυνομικο ο οποιος καθοταν ακριβως διπλα στην πορτα του οδηγου να ανοιξω την πορτα να κατεβω και να παρω τα χαρτια μου διοτι ειμαι εγκυος και με εμποδιζε η κοιλια...

τοτε μου λεει πολυ ευγενικα ..καλημερα σας και με το καλο το μωρακι σας!!!!!!!!

Μα μου εκανε τοσο εντυπωση διοτι ηταν και νεαρο παιδι που σκεφτομουν μακαρι να μεγαλωσω και εγω τα παλλικαρια μου με τετοιο ηθος ..

πραγματικα συγχαρητηρια!!!

βεβαια δεν ηταν καμια τρομερη ταλαιπωρια για μενα να κατεβω και να του δειξω τα χαρτια μου αλλα με σεβαστηκε και αυτο για μενα αξιζει πολλα..