Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χαλαει ο καιρος...

Recommended Posts

Δεν προλαβε καλα-καλα να μπει ο Σεπτεμβρης και ο καιρος μας τα μουτζουρωσε! Ό,τι προλαβαμε-προλαβαμε απο μπανια...Και να σκεφτητε οτι εμεις τωρα πηραμε την καλοκαιρινη μας αδεια...Με βροχουλες και ψιχρουλα βλεπω να την βγαζουμε! Αν το καλοσκεφτειτε ομως, δεν ειναι και ασχημα. Μπουχτισαμε με τον ηλιο και τη ζεστη! Ευτυχως που υπαρχει και αυτη η εναλλαγη στις εποχες και δεν βαριομαστε! Άσε, που αυτα τα πρωτοβροχια με γυριζουν πισω στις πρωτες μερες του σχολειου...Παλιες καλες εποχες με ζεστασια, θαλπωρη κι αγαπη! Παντως εγω σημερα θα παω να εφοδιαστω και με ξυλα τόσο για το σπιτι όσο και για τα τζακια των ενοικιαζομενων της Ναυπακτου, προκειμενου να ειναι ετοιμα για...χουχουλιασμα!!!Οποτε αγαπημενοι συμφορουμιστες και συμφορουμίστριές μου ετοιμαστειτε για μπαγκαζια και ψησιμο στο τζακι! Κρασακι και καλοπεραση!!! ;)

Διαφημίσεις

και εμένα μου αρέσει να έχει λίγο κρύο, βαρέθηκα να ιδρώνω!!!! και μου αρέσει πολύ να κάθομαι με παρέα μπροστά στο τζάκι, με κρασάκι, μεζεδάκι...ή με καφέ και κουβέντα...!! πολύ ωραία!! άντε και καλό χειμώνα!! :P:p:p

Ποια εναλλαγη καλε.... εγω φετος δεν πηρα πρεφα το καλοκαιρι. Αυγουστο με μακρομανικο εκανα :oops::oops:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Αχ τι ωραια βρε κοριτσια!Εγω προσωπικα τρελαινομαι γι΄αυτη την εποχη.Ειδικα αν εχεις και την καταλληλη παρεα, πετας δυο μεζεδακια στο τζακι, βαζεις κι ενα δροσερο κρασακι και εισαι αρχοντας!!!Κι επειδη εχω ερκετους γνωστους που τυχαινει να εχουν παιδακια που πανε στο δημοτικο, καλο ειναι να χαρουμε αυτες τις στιγμες τωρα που τα μικρουλακια μας ειναι ανευ τετοιων υποχρεωσεων γιατι μετα αρχιζει και δυσκολευει το πραγμα.Που να αποφασισεις να πας οταν ξερεις οτι πρεπει να κουβαλας βιβλια κι εργασιες μαζι??Ό,τι μπορεις να κανεις σημερα, καλο ειναι να μην το αναβαλουμε για αυριο ;)