Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Στασιμη στο βαρος...

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες και στις εγκυουλες!Εχω μια απορια:χτες εκανα υπερηχο για να δουμε πως παει το μωρο,ολα νορμαλ,ειμαι 30 εβδομαδων,αλλα το μωρο δειχνει μια βδομαδα μεγαλυτερο και ηδη ζυγιζει κατα προσεγγιση 1700!!Εγω εχω παραμεινει στα ιδια κιλα που ημουν πριν ενα μηνα!!Τι γινεται ρε παιδια?Αγχωθηκα!Ειναι ολα καλα?

και 2ος γιος μου ειναι 4 μηνων και 3 ημερων!

Διαφημίσεις

Μα το δικο σου βαρος δεν εχει να κανει με του παιδιου. Με τη λογική σου στις γυναικες που ξεφευγουν με τα κιλα και τις βαζει ο γιατρος σε διαιτα οντας ακομη σε εγκυμοσύνη θα επρεπε και το εμβρυο να χανει βαρος; Οχι, βεβαια. Το μωρο συνεχιζει να παιρνει βαρος ανεξαρτητως του δικού σου. (εφοσον σιτιζεσαι επαρκως και με υγειινα και θρεπτικά φαγητα ολα ειναι καλα). Το οτι το μωρο ειναι μεγαλυτερο κατα μια εβδομαδα επισης ειναι κατι συνηθισμενο.. Ωστοσο αν τρως γλυκα περιορισε τα καπως. Μην ανησυχεις. Σου ειπε κατι ο γιατρος και σε ανησυχησε;

Ναι μην ανησυχείς που είναι μεγαλύτερο, στατιστικές είναι αυτες δεν είναι και απόλυτες. Και το δικό μου φαίνεται μεγαλύτερο από τις εβδομάδες του αλλά η γιατρός μου είπε οτι δεν είναι κακό αυτό, το πολύ πολύ να βγει ένα μεγάλο μωρό. Όσο για τα κιλά σου... σίγουρα το μωρό παίρνει τα γραμμαρια του, παίρνεις δεν παίρνεις εσυ.

Εγώ έκανα την καμπύλη ζαχάρου και δεν ήταν καλή οπότε ο γιατρός μου με έστειλε σε διαβητολόγο. Ο διαβητολόγος μου έδωσε δίαιτα και την τελευταία εβδομάδα, έχασα ένα κιλό. Δεν επηρρεάζει όμως το μωρό. Αυτό παίρνει αυτά που πρέπει

Διαφημίσεις

Εγω εχω παραμεινει στα ιδια κιλα που ημουν πριν ενα μηνα!!Τι γινεται ρε παιδια?Αγχωθηκα!Ειναι ολα καλα?

Δε μπορείς να φανταστείς πόσο σε ζηλεύω!! Mακάρι να έμενα κι εγώ στάσιμη κανά μήνα... Πού τέτοια τύχη!!

Mην ανησυχείς Kατερίνα. Kακό στο μωρό σίγουρα δεν κάνεις, και στον εαυτό σου μάλλον καλό κάνεις!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Μα το δικο σου βαρος δεν εχει να κανει με του παιδιου. Με τη λογική σου στις γυναικες που ξεφευγουν με τα κιλα και τις βαζει ο γιατρος σε διαιτα οντας ακομη σε εγκυμοσύνη θα επρεπε και το εμβρυο να χανει βαρος; Οχι, βεβαια. Το μωρο συνεχιζει να παιρνει βαρος ανεξαρτητως του δικού σου. (εφοσον σιτιζεσαι επαρκως και με υγειινα και θρεπτικά φαγητα ολα ειναι καλα). Το οτι το μωρο ειναι μεγαλυτερο κατα μια εβδομαδα επισης ειναι κατι συνηθισμενο.. Ωστοσο αν τρως γλυκα περιορισε τα καπως. Μην ανησυχεις. Σου ειπε κατι ο γιατρος και σε ανησυχησε;

Οχι,ολα ειναι μια χαρα και το σακχαρο αριστο!Απλα μου εκανε εντυπωση!Ασε που στον πρωτο μου γιο ειχα χασει 17 κιλα και ενω τρεφομουν υγιεινα ετσι?Τι να πω!

και 2ος γιος μου ειναι 4 μηνων και 3 ημερων!

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, άλλες παίρνουν πολλά κιλά στην αρχή και λιγότερα στο τέλος, άλλες το αντίθετο, άλλες βάζουνε κιλά ομαλά,άλλες απότομα κι άλλες μένουνε για κάποιο διάστημα στάσιμες. Δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί. Εμένα προσωπικά η μητέρα μου έβαλε 8,5 κιλά στο σύνολο, δεν στερήθηκε τίποτα και εγώ ήμουν 3,600 γρ

Li2ep3.pngKeoEp3.png

συμφωνω με τις προλαλίσασες...δεν εχει σημασια το βαρος σου αν αναπτυσσεται σωστα το μικρουλη!!!

εγω χθες εκανα υπερηχο, ειμαι στον 7ο πλεον, εχω παρει 8 κιλά σύνολο, και το μικρό ειναι 1400 γρ.

υγ.παιδιά μου εδωσε μια Photo 4d και ειναι απιστευτη!!!!βλεπεις τα παντα (μυτουλα-στοματακι) ...τρομερό...

• 2 χρόνια μετά...

Βρε κορίτσια και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και φοβάμαι πολύ.Το μωρό 30 +5 ήταν 1770 γρ. και εγώ 74,5kg. Από τότε μέχρι τώρα (33 εβδομάδων)εγώ δεν εχω πάρει καθόλου βάρος αν και τρώω το ίδιο όπως πριν.Άραγε το μωρό θα μεγαλώνει?

ouQHp3.png

w1tfp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και φοβάμαι πολύ.Το μωρό 30 +5 ήταν 1770 γρ. και εγώ 74,5kg. Από τότε μέχρι τώρα (33 εβδομάδων)εγώ δεν εχω πάρει καθόλου βάρος αν και τρώω το ίδιο όπως πριν.Άραγε το μωρό θα μεγαλώνει?

καλημερα συντοπιτισσα!!!!! μην ανησυχεις καθολου το μωρακι σου παιρνει οτι χρειαζεται ανεξαρτητα απο το δικο σου βαρος.εγω μεχρι τον 6ο εχανα βαρος και αυτα φαινοντουσαν παντα και 10 μερες μεγαλυτερα:mrgreen:, οποτε κανενας λογος ανυσηχιας δεν υπαρχει!!!! με το καλο να γεννησεις το κουκλι σου και να να ειναι γερο:-D

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Καλημέρα!Είσαι από Χανιά?Ελπίζω να είναι όπως τα λές.Και εμένα μέχρι τώρα είναι 5 μέρες μεγαλύτερο,αλλά ανησυχώ γιατί τους άλλους μήνες (από τον 4ο και μετά γιατί πιο πριν είχα ...εξαγωγές ) έβαζα 1,5-2 κιλά το μήνα,τώρα τίποτα και υποτίθεται ότι τώρα (8ο) και στον 9ο πρέπει το νινι να πάρει βάρος.Την Τετάρτη έχω γιατρό,ελπίζω να είναι όλα καλά.Ευχαριστώ!!

ouQHp3.png

w1tfp3.png

Την ίδια απορία είχα κι εγώ,γι΄αυτό ρώτησα τον γυναικολόγο μου. είχα μείνει στάσιμη κι εγώ για σχεδόν 2 μήνες είχα πάρει 400 γρ. και του λεω έχει να κάνει με την αναπτυξη του εμβρύου και μου τόνισε καμία!!! το μόνο που θέλω είναι να τρως υγιεινά,φρούτα ,λαχανικα και τέτοια! από εκεί και πέρα και να χάνεις δεν μας πειράζει!!!

dev250pr___.png

Την ίδια απορία είχα κι εγώ,γι΄αυτό ρώτησα τον γυναικολόγο μου. είχα μείνει στάσιμη κι εγώ για σχεδόν 2 μήνες είχα πάρει 400 γρ. και του λεω έχει να κάνει με την αναπτυξη του εμβρύου και μου τόνισε καμία!!! το μόνο που θέλω είναι να τρως υγιεινά,φρούτα ,λαχανικα και τέτοια! από εκεί και πέρα και να χάνεις δεν μας πειράζει!!!

συμφωνω!!!!!!!!!!

7rdup2.png ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!

να χαιρεστε που το βαρος σας παραμεινει σταθερο !!!! το μωρο οτι ειναι να παρει θα το παρει ! να τρωτε απλα υγιεινα και να μην ξεφευγετε απο την σωστη διατροφη ! εγω στην εγκυμοσυνη μου πηρα συνολικα 11 κιλα . απο 60 εφτασα 71 . το τελευταιο τριμηνο , ειχα παρει μονο 2 κιλα . και οταν γεννησα ημουν 63 ! το εμβρυο παιρνει οτι χρειαζετε ! αυτο που λεγανε παλια , φαε για 2 δεν ισχυει σε καμια περιπτωση ! απλα μην τρωτε ασχετες τροφες που δεν προσφερουν τιποτα στον οργανισμο ! πολυ ψαρι , κρεας , σαλατες και ασβεστιο ! και οτι βιταμινη σας δινει ο γιατρος σας ! σημερα με τις βιταμινες που μας δινουν στην εγκυμοσυνη παρεχουν οτι μπορει να ξεφυγει απο μια ακαταστατη σιατροφη ! οσα πιο λιγα κιλα παρετε , τοσο πιο ευκολη θα ειναι η εγκυμοσυνη σας ! ενα παραδειγμα θα σας δωσω , κακη εγκυμοσυνη μεν , αλλα για να καταλαβετε πως το μωρο παιρνει οτι θελει , και μεγαλωνει . Φιλη μου , κυοφορουσε διδυμα κοριτσακια .Πολυ ασχημη εγκυμοσυνη , συσπασεις , εμετοι μεχρι τον 9ο , λιποθυμιες , προωρος τοκετος , εισαγωγες σε νοσοκομειο ( 3 φορες ) , η κοπελα ηταν 55 κιλα οταμ ξεκινησε την ςγκυμοσυνη της , και οταν γεννησε ηταν 45 !!!!!!!!!!!!!!! Τα μωρα , 2500 και 2300 !!!!!! αμα ηταν ετσι , τοτε ουτε το κιλο δεν θα φταναν και τα 2 μαζι !!! Γι'αυτο μην αγχωνεστε !!! Με το καλο σας ευχομαι σε ολες !!!

:lol: smile !!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Είσαι από Χανιά?Ελπίζω να είναι όπως τα λές.Και εμένα μέχρι τώρα είναι 5 μέρες μεγαλύτερο,αλλά ανησυχώ γιατί τους άλλους μήνες (από τον 4ο και μετά γιατί πιο πριν είχα ...εξαγωγές ) έβαζα 1,5-2 κιλά το μήνα,τώρα τίποτα και υποτίθεται ότι τώρα (8ο) και στον 9ο πρέπει το νινι να πάρει βάρος.Την Τετάρτη έχω γιατρό,ελπίζω να είναι όλα καλά.Ευχαριστώ!!

Δεν ξέρω,αλλά για μένα μάλλον έχει σχέση.Πάντα φαινόταν 4-5 μέρες μεγαλύτερος και προχθές ήταν...απλώς κανονικος.Αντί για 600 γρ που θα έπρεπε, είχε πάρει 450γρ.(1.770-2.230):? Η γιατρός μου είπε να πάρω 1,5 kgr σε δυο εβδομάδες και ότι αν παίρνουμε λιγότερο από 10 κιλά συνολικά (εγώ έχω 7) με φυσιολογικό βάρος πριν,υπάρχει περίπτωση το μωρό να επηρρεαστεί. Τώρα τρώω εμφανώς περισσότερο και θα σας πω ξανά 23/6 που έχω ραντεβού.

ouQHp3.png

w1tfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...