Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!!

eleftheriak

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια θα ήθελα την βοήθειά για την πρόσκληση για το πάρτυ της Νίνας!!!θέλω σχεδιάκια σαν αυτά που μπένουν στα προσκλητήρια ,μπαλονάκια,μωράκια,μαργαριτούλες κλπ

Ευχαριστώ!!!

Διαφημίσεις

τι σχεδιακια ψαχνεις ? μπορω να σου δωσω εγω... αλλα πες μου περιπου τι..

(γιατι εγω εχω γυρω στα 2000 σχεδιακια αππθηκευμενα...)

αν μου δωσεις ενα υφος ή αν ξερεις τι θα δω τι μπορω να σου βγαλω...

ααα... και σε τι προγραμμα θα φτιαξεις την προσκληση? σε word? μηπως τα clip art σε βολευουν που ειναι και ευκολο να τα κατεβασεις μονη σου?

τι σχεδιακια ψαχνεις ? μπορω να σου δωσω εγω... αλλα πες μου περιπου τι..

(γιατι εγω εχω γυρω στα 2000 σχεδιακια αππθηκευμενα...)

αν μου δωσεις ενα υφος ή αν ξερεις τι θα δω τι μπορω να σου βγαλω...

ααα... και σε τι προγραμμα θα φτιαξεις την προσκληση? σε word? μηπως τα clip art σε βολευουν που ειναι και ευκολο να τα κατεβασεις μονη σου?

Σε office σε μέγεθος έτοιμης κάρτας τα clipart δεν έχουν αυτό που ψάχνω,έχω κατεβάσει πάαααααααααρα πολλά αλλά ΟΧΙ αυτό που θέλω.Εχω σκεφτεί σε αγοράκι,ψαράκια,δελφινάκια και καραβάκια για τα αγοράκια και κοριτσάκι, κορόνες,μαργαριτούλες,λουλουδάκια και πεταλουδίτσες για τα κοριτσάκια...

Διαφημίσεις

Σε office σε μέγεθος έτοιμης κάρτας τα clipart δεν έχουν αυτό που ψάχνω,έχω κατεβάσει πάαααααααααρα πολλά αλλά ΟΧΙ αυτό που θέλω.Εχω σκεφτεί σε αγοράκι,ψαράκια,δελφινάκια και καραβάκια για τα αγοράκια και κοριτσάκι, κορόνες,μαργαριτούλες,λουλουδάκια και πεταλουδίτσες για τα κοριτσάκια...

ελευθερία μήπως θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο?

http://www.dafont.com/theme.php?cat=715&page=1

έχει διάφορα σχέδια είναι ουσιαστικά γραμματοσειρες είναι δωρεάν τις κατεβάζεις τις εγκαθιστάς και πατώντας αναλόγως το κάθε πλήκτρο βγάινει το σχεδιάκι πχ πατάς το a και σου βγάζει πεταλουδίτσα , τα οποία μετά μπορείς να τα επεξεργαστείς και σε μέγεθος και σε χρώμα και σε οτιδήποτε στο word πάντα!

Εγώ έτσι έκανα τις πεταλούδες και τις μελισσούλες στο προσκλητήριο μου

έχει πολλά σχέδια στις 8 σελίδες μπαίνε στο καθένα να δεις τι σου χρειάζεται εγώ τις έχω κατεβάσει όλες και για μετέπειτα χρήση!

αν χρειαζεσαι βοήθεια στην εγκατάσταση εδώ είμαι αν και σου δίνει οδηγίες στο ζιπάκι που κατεβάζεις

Διαφημίσεις