Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΨΩΝΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΕΝΝΑΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

1.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ;ΘΑ ΦΟΡΑΓΑΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ Η ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ;

2.ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ 10 ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΚΑΙ 10 ΖΙΠΟΥΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ;

3.ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 19 ΜΗΝΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ;

4.ΡΙΛΑΞ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ. ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ;

5.ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΗ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΤΗΣ CHICO; ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΕΠΕΦΤΕ ΠΙΣΩ Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΘΕΙ;

6.ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΑ;

7.ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΓΙΑ 0 Η ΓΙΑ 3 ΜΗΝΩΝ;ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ 0 ΠΕΣΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟ 3 ΜΕΓΑΛΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Διαφημίσεις

Γεια σου MARILI, με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

1. Θα φόραγα τα ίδια εφόσον ήταν σε καλή κατάσταση (που συνήθως είναι, αφού τα φοράνε ελάχιστο διάστημα..)

2. Εχω είχα πάρει 8 και 8 και δεν είχα πρόβλημα. Εννοείται ότι βάζεις συχνά πλυντήρια είδικά στην αρχή.

3. Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί εμένα είναι μικρότερος και δεν ξέρω τι ανάγκη έχει στην ηλικία των 19 μηνών το πρώτο σου, αν κάθετε δηλ ακόμη στο καρότσι!

4. Εγώ είχα και μάλιστα για τους πρώτους 3-4 μήνες καθόταν σχεδόν αποκλειστικά εκεί. Με είχε βολέψει πάρα πολύ, ακόμη και για νανούρισμα, με την κίνηση κοιμόταν πανεύκολα. Είχα της chiccho με τα παιχνιδάκια που κρέμονται.

5. όχι

6. Δεν ξέρω, έχω αγοράκι

7. Φόρεσα από την αρχή 3 μηνών, ζήτημα να είχα 1 ή 2 μόνο 00. Του ήταν λίγο μεγάλα, αλλά μην φανταστείς κάτι φοβερό. Εμένα ήταν και πολύ μικρός όταν γεννηθηκε (2700) γι' αυτό..αν γεννηθεί και πιο μεγάλο, θα είναι μια χαρά!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

1. θα αγοραζα καινουργια αλλα εξοδου.οτι φοραει μεσα στο σπιτι τι πειραζει να ειναι αγοριστικα?

2. μια χαρα ειναι μη σου πω οτι ειναι και πολλα αν σκεφτεις οτι θα σου ρθουν δωρα στην κλινικη.

3. λεω στο δευτερο να παρω ενα διπλο με αποσπωμενο το ενα.αλλα δεν ξερω και ποτε θα κανουμε το δευτερο.στην δικη σας ηλικια σιγουρα θα αγοραζα.ειδα κατι τετοια σε καταλογο της mothercare.

4. ουτε εγω ειχα.ειχε η μαμα μου ομως και την βολευε πολυ.ακομα και τωρα το εχει με ορθια την πλατη και την ταϊζει εκει.εγω ειχα μια κουνια 3σε1 που γινοταν ρηλαξ αλλα ηταν η μονη απο τις 3 χρησεις που δεν με βολεψε προσωπικα καθολου.

5. δεν εχω.εχω το πορτμπεμπε σετ απο το καροτσι και αυτο με ειχε βολεψει πολυ και στα πρωτα ταξιδια γιατι και δενει στο αμαξι αλλα και δενεται και το μωρο μεσα σε αυτο.μου εδωσε ομως μια καλαθουνα η κουμπαρα μου και κοιμοταν εκει περυσι το καλοκαιρι δεν χρειαστηκαμε την κουκουλα αλλα επειδη και σε μας επεφτε την βιδωσα και σταθηκε μια χαρα.

6. την φορουσα απο 2 μηνων.ηταν και καλοκαιρι και μπορουσα να δαγκωνω πιο καλα αυτα τα μικρα μπουτακια...-κοκαλακια...γιατι ειναι και αδυνατη.

7. η αληθεια ειναι οτι επειδη γεννηθηκε μικρουλα στην αρχη φορουσε μονο το 0 του τζαμπο και της ηταν και μεγαλο.αναλογα το μαγαζι ειναι. παρε 2 απο το ενα και 2 απο το αλλο και απο οτι σε βολεψει παρε και αλλα.αλλα αν της ειναι και μεγαλυτερα δεν πειραζει.εμεις φοραμε ακομη και τωρα καποια 3 μηνων που απορω πως τα βαφτισαν 3 μηνων και φαντασου οτι ειναι 15 μηνων σημερα!!!

με το καλο και το δευτερο μωρακι σου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σας.

1. Θα φόραγα τα ίδια. Τι πειράζει; Βέβαια σίγουρα θα θέλεις να πάρεις και κανένα κοριτσίστικο που είναι τόσο ωραία!

2. Εγώ είχα καμια 20αρια φανελακια και καμια 12αρια φορμακια και να σου πω δεν το μετάνιωσα γιατί στην αρχή τα άλλαζα πολύ συχνά και έτσι δνε αναγκαζόμουν να β'αζω πλυντήριο κάθε μέρα.

3. Είναι μικρούλης και α χρησιμοποιεί το καρότσι του για άλλο ένα εξάμηνο ακόμα. Γιατί δεν δοκιμάζεις να πάρεις αυτή την πλατφόρμα που μπαίνει στις πίσω ρόδες και μπορεί να σταθεί το μεγαλύτερο παιδάκι;

4. Έμένα με βόλεψε πάρα πολύ το ριλαξ. Αν και με σύσταση του παιδιάτρου το χρησιμοποίησα όταν το μωρό ήταν 2 μηνών. Αλλά μέχρι τους 6 μήνες καθόταν συνεχώς εκεί. Μάλιστα πήρα ένα δεύτερο για το σπίτι της μαμάς μου. Συστήνω της Chicco. Σχετικά καλή τιμή (50 ευρώ) και αρκετά ανατομικά σε σχέση με άλλα στην αγορά που είτε είναι πολύ ακριβά είτε έχουν μεγάλο βαθούλωμα και δεν είναι καλά για την πλατούλα. Τώρα που θα έχεις και τον μικρό να τριγυρνάει πρόσεχε μην αφήνεις το ριλαξ πάνω στον καναπέ.

5. Δεν ξέρω

6. Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυβολεύουν σε μικρό μωράκι που δεν στέκεται αλλα΄δεν μπορείς να αντισταθείς. Τώρα που είναι χειμώνας μπορείς αν της έχεις κανένα με χοντρο καλτσονάκι. Θα είναι τρέλα.

7. Εγώ έίχα πάρει μια εξάδα του Mothercare (για μένα από τα καλύτερα φορμάκια) 0-3 αλλά η δικιά μου βγήκε 2200 και έτσι αυτά της ήταν πολύ φαρδιά. Δες πόσο θα γεννηθεί το μωρό και πάει κάποιος να σου πάρει. Εμένα με βόλευε να είναι στο σωστό νούμερο το φορμάκι αλλιώς ποδαράκια και χεράκια χάνονταν.

A6s2p3.png

Κορίτσια, αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να αγοράσετε τα ρούχα του mothercare από το http://www.mothercare.com. Όλα σχεδόν στη μισή τιμή από τα αντίστοιχα καταστήματα της Ελλάδας. Κι έτσι μπορείτε να πάρετε και κανένα παραπάνω και να καμαρώνετε τα μωράκια σας πάντα καλοντυμένα. Συμφέρουν πολύ και τα ρούχα εγκυμοσύνης και τα είδη για το μαιευτήριο. Μόνο που δε στέλνουν ογκώδη αντικείμενα στην Ελλάδα (π.χ. καρότσια κτλ). Τα μεταφορικά πολύ καλά.

5054526de0.png[/url]

Διαφημίσεις

MARILI μου

1. Ασφαλως και θα φορεσεις τα ρουχαλακια του πρωτου στο δευτερο! Εφοσον ειναι σε καλη κατασταση. Τα φορανε για τοσο λιγο που δεν αξιζει. Βεβαια αφου το 2ο ειναι αλλο φυλο καλο θα ηταν να παρεις και κανα δυο ροζ!!! Ετσι για το αλμπουμ!:D

2. 10 και 10 τα βρισκω αρκετα.

3.

4. Εγω που ειχα relax δεν καθοταν με τπτ η κορη μου! Ειναι στο παιδι. Αν ειναι ζωηρουλα μπορει και να μην κατσει. Στην κουμπαρα μου που της πηρα το relax που εχει και βαση ωστε να λειτουργει και σαν κουνια με τραγουδακια και μηχανισμο που κουναει και νανουριζει το μωρο, σωθηκε!

5.

6. Απο νεογεννητο φορουσα στην κορη μου φουστανακια αλλα επεσε καλοκαιρι και δεν ειχε καλσον που μπορει να ειναι και ενοχλητικα.

7. Καλυτερα για 3. Ας ειναι και λιγο μεγαλα δεν πειραζει. Αν ειναι μικρα, ε αυτο θα πειραζει.

Φιλια και με το καλο να υποδεχθειτε την πριγκηπισσα σας!

Marili me to kalo na upodexteis tin koroula sou!Polu sosta ola auta pou sou eipan oi kopeles alla den skeftikame kati simantiko gia ta rouxalakia..An ton gio sou ton eixes gennisei xeimona mporeis aneta na foreseis stin mikri ta rouxalakia tou(sigoura omos tha pareis kai kapoia "koritsistika")..An omos ton gennises kalokairinous mines nomizo oti tha prepei n agoraseis kainouria rouxalakia gia tin mikri sou..