Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πολυ ανησυχος υπνος

jenny_v

Recommended Posts

Θα ηθελα να ζητησω την γνωμη σας..Εδω κ ενα μηνα εχω ξεκινησει να κοιμιζω την μικρη στο δωματιο της. Κ αυτο γιατι ενω μεχρι τωρα κοιμοταν αναμεσα μας εκανε πολυ ανησυχο υπνο,γυρναγε δηλ μια δεξια,μια αριστερα μια το κεφαλι κατω μια καθετα κ φυσικα ξυπναγε κ μας ξυπναγε.Ετσι κοιμομαστε στρωματσαδα στο δικο της.Ακομα δεν εχω παρει στρωμα κ στρωνω διαφορα κατω.Αλλα κ εκει οταν την βαζω στο στρωμα της για κοιμαται καλυτερα,χτυπαει παντου.Απο την εξωτερικη σεν εχει καγκελο κ το στρωμα της με τηις ταβλες ειναι στο δαπεδο τελειως.Χτυπαει στο κεφαλαρι,κυλαει απο το κρεβατι στα στρωσιδια κ γενικα η μικρουλα μου απο τις 4-5 φορες που ξυπναει οι 3 θα ειναι γιατι κανει ανησυχο υπνο.Ευτυχως με το που παω κ πιασει το στηθος ξανακομαται αλλα σκεφτομαι πλεον οτι μηπως ειναι καλυτερη ιδεα το επομενο κρεβατι,μετα τους 18 μηνες να ειναι διπλο ! Δεν βρισκω αλλη λυση..Εχει καμια παρομοια εμπειρια;

Διαφημίσεις

Κι ο δικός μου τα κάνει αυτά στο κρεβατάκι του. Να σκεφτείς ότι δεν του έχω βγάλει ακόμα την πάντα γιατί νομίζω ότι ή θα ξυπνάει με μελανιές από τα χτυπήματα στα κάγκελα ή θα μπλέκει εκεί τα χέρια κ τα πόδια του. Κι ο άντρας μου αναρωτιέται αν υπάρχει "διπλό παιδικό κρεβάτι"!!!

vChmp3.png IkwYp3.png

K θηλαζεις κ τον κοιμιζεις στο κρεβατι του..Εμενα με το που παω...να την σηκωσω ξυπναει ΑΜΕΣΩΣ.Εισαι μαλλον απο τις τυχερες που κοιμουνται κατευθειαν.Ααααχχ! που θα παει.Θα γινει κ με εμας.

Εννοείται το κρεβάτι του είναι δίπλα μου γιατί ξύπναει από 2 ως 7 φορές!!! Απλά ξανακοιμάται πολύ γρήγορα. "Δυστυχώς" δεν βολεύεται να κοιμηθεί μαζί μας αν και κάποιες φορές θα ήταν για μένα πιο ξεκούραστο, πχ αν ξυπνήσει πάνω από 3 φορές.

vChmp3.png IkwYp3.png

Διαφημίσεις

Αχ και εμένα τα ίδια βρε κορίτσια, ευτυχώς κοιμάται στο δωμάτιο του γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να κοιμόμασταν εάν βρισκόμασταν όλοι στο ίδιο δωμάτιο.Αφού μερικές φορές αναρωτιέμαι κοιμάται ή παλεύει μέσα στον ύπνο του. Το χειρότερο δε είναι αν τύχει και ξυπνήσει κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά έχει όρεξη για παιχνίδι και δεν θέλει να ξαπλώσει με τίποτα.Ευτυχώς έχουμε κρεβατάκι μονό δίπλα στη κούνια του και την πέφτουμε όταν ξυπνήσει περιμένοντας μέχρι να τον πάρει ο ύπνος (μπορεί να περάσει και μία ώρα).

Πότε θα έρθει ο καιρός βρε κορίτσια που θα πηγαίνει μόνος του για ύπνο και δεν θα χρειάζεται όλη αυτή η διαδικασία και ο φόβος μη τυχόν και ξυπνήσει μέσα στη νύχτα;

wobz4vsv31g4fym5.png

κοριτσια εμενα εκτος του οτι για να κοιμηθει θελει κουνημα και ξυπναει και τα βραδια (ειναι 1,5 χρονων) και στριφογυριζει στο κρεβατι του, του αρεσει να βαζει τα ποδια του αναμεσα στα καγκελα και αμα του τα βγαλω προσπαθει να τα βαλει παλι. Απορω πως μπορει και κοιμαται ετσι. Τον εχω βρει να κοιμαται καθετα στο κρεβατι του και τα ποδια του αναμεσα στα καγκελα και να κρεμονται απο εξω.....

Σημειωση: στο δικο μας το κρεβατι δεν μπορω να τον βαλω για να τον κοιμησω, μου δειχνει το δικο του το δωματιο και κατεβαινει. Δεν μπορω καν να τον ακουμπησω στο δικο μας το κρεβατι αμα ειναι για υπνο. Και αυτο ξεκινησε απο τοτε που του εκανα δικο του δωματιο. Ηταν σχετικα μεγαλος 14 μηνων και μολις ειδε το δωματιο του εκανε πω πω πω και απο τοτε εχει τρελα με το δωματιο του και με το κρεβατι του. Ελα μου που οταν ειναι για να κοιμηθει θελει αγκαλια (τοτε τα ξεχναμε τα πω πω πω και θελουμε αγκαλια)