Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

διαρροια με αιμα ......

Recommended Posts

Περασαμε μια ελαφρια γαστραντεριτιδα πριν 2 μερες

και σημερα η κορη μου ξανακανε διαρροια με αιμα.

Πηρα το γιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω οτι ειναι

λεει φυσιολογικο να βγαλει αιμα οταν εχει κανει τοσες κενωσεις.

Σας εχει συμβει κατι αναλογο???????

Διαφημίσεις

όταν λες "έβγαλε αίμα" εννοείς μέσα από το έντερο? ήταν κόκκινο σκούρο ή κόκκινο ανοιχτό? πολύ ή λίγο? έχει σταματήσει τώρα?

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Τι έγινε τελικά; Ξανάκανε διάρροια;

Οχι καλη μου δεν ξανακανε. δεν ξερω αν πρεπει να ανυσηχω.

Μου το εχει ξανακανει βεβαια και παλιοτερα μετα απο μια γαστραντεριτιδα

παντως ειναι μια χαρα. Δεν την παω σχολειο γιατι της κανω διατροφη ξερεις. Αραγε ποσες μερες να την κρατησω φοβαμε μη μου ξανακανει!!!

Διαφημίσεις

Ευτυχώς! Περαστικά της μωρέ!

Αν έχεις τη δυνατότητα κράτα την εώς την Κυριακή γιατί οι ιώσεις είναι στα πάνω τους! Εμένα κάποια στιγμή το μωρό πέρασε 2 ιώσεις μαζί...!!!!

• 1 χρόνο μετά...

και η μικρη μου το επαθε αυτο πριν απο 2 εβδομαδες

μου εκανε ενα 24ωρο πυρετο μαζι με διαρροια που ακολουθουσαν και βλεννες με αιματακι ή σταγονιτσες οχι ομως σε ολες τις κενωσεις

και ηταν πολλες..............η αληθιεα ειναι οτι φοβηυηκα πολυ .εκανα και καλλιεργεις αλλα μια χαρα .τελικα η γιατρος μου ειπε να της δωσω zinadol για 10 μερες (αλλα εγω το εδωσα 6) και μαζι με διατροφη περασε.εδινα και γαλα χωρις λακτοζη.και ολα δοξα το θεο καλα.λυπαμαι που το λεω αλλα σαν πρωτη φορα μανα χαιρομαι που συμβαινουν και σε αλλες το ιδιο γιατι νομιζω οτι ειμαι μονο εγω στον κοσμο που τα περναω αυτα .γενικα πανικοβαλλομαι ευκολα και τωρα που ειμαι και 5 μηνων εγκυος καταλαβαινετε πως τα περνω ευκολα.

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

η κορη μου ειναι 2 χρωνων ειχε 5 μερες διαροια χωρισ τιποτα αλλο ουτε πυρετο και χτες ειδα στα κακα της βλενες κοκκινες σαν ζελε.και σημερα το πρωι τι μπορει να ειναι?παιρνει χιντρασικ αλλα δεν την βοηθαει..

PrEjp2.png

knDrp2.png

Να πας αμεσα να κάνεις καλλιεργεια αφου μαζέψεις κακά στο ειδικό δοχείο που πουλάνε στα φαρμακεία. Υπάρχει περίπτωση να εχει κάπιο μικρόβιο όπως η σαλμονέλα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...