Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΠΑΚΙ


Recommended Posts

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ Ή ΜΙΣΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΠΑΚΙ. ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγώ πάντα με κλειστό καπάκι μαγειρεύω (με εξαίρεση όταν βράζω μακαρόνια βεβαίως). Έτσι δεν εξαφανίζονται οι "χυμοί" που βγάζουν το κρέας, τα λαχανικά κτλ και είναι πιο θρεπτικό και πιο νόστιμο, δεν χρειάζεται να προσθέτω νερό και μαγειρεύω σε χαμηλότερη θερμοκρασία, αφού με κλειστό καπάκι δεν έχω απώλειες σε θερμότητα, κάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...