Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ?

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΝΝΑΩ (ΣΤΟ ΛΗΤΩ), ΡΩΤΑΩ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ? 4 ΚΑΙ ΤΗΝ 5η ΒΓΑΙΝΩ? Ή 3 ΚΑΙ ΤΗΝ 4η ΒΓΑΙΝΩ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΎ :-P:razz::-P

Διαφημίσεις

Με το καλο να γεννησης gwgw και να χαιρεσε το μωρακι σου!!!!!!!!!!!!

Αναλογος , οι κοπελες που γεννουν φυσιολογικα 3-4 μερες ,αν κανει οικτερο το μωρακι τους παραπανω

αυτες που γεννανε με καισαρικη 4-5 και παλι αν κανει οικτερο το μωρο παραπανω

δεν νομιζω να κανω λαθος...................

βεβαια εγω γεννησα πριν 17 μηνες με φυσιολογικο τοκετο και εκατσα 3 μερες γιατι η φανη δεν εκανε οικτερο

αν εχουν αλλαξει τα πραγματα τωρα αυτο δεν το ξερω

ΕΙΣΑΙimage.php?type=sigpic&userid=18571&dateline=1250847646 ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ έπαθα λοίμωξη και ανέβασα πυρετό οπότε έμεινα 7 μέρες (το μωρό ΄κανονικά όλα).

Στην πλειοψηφία όμως, και όταν δεν συντρέχει άλλος λόγος, συνήθως μένουμε μέσα 3 μέρες για ΦΤ και 5 για ΚΤ

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

ΕΠΑΘΑ ΧΟΡΙΟΑΜΝΙΟΝΙΤΙΔΑ.

ΜΠΗΚΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ, ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ!

Διαφημίσεις

σε μας στο γενεσις καποιες κοπελες που γεννησαν με καισαρικη εφυγαν την 4η μερα το ζητησαν ενω κανονικα μενεις 5.που σημαινει φανταζομαι οτι αν εισαι καλα μπορεις να φυγεις και πιο νωρις...:!:

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Εγω γεννησα στο Μητερα πριν 4 μηνες.Εκει πλεον μενουν 4 μερες μεσα και οι καισαρικες και οι φυσολογικοι τοκετοι,ετσι μου ειπε ο γυναικολογος μου.Με το καλο το μωρακι σου!

U7Uip3.pngT7alp3.png

εγω στο ΙΑΣΩ παντως γεννησα Δευτερα και βγηκαμε Παρασκευη μεσημερι,με Φ.Τ. γεννησα.Με το καλο το μωρακι σου..

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και με το καλό το μωράκι.

Εγώ γέννησα στο Ιασώ Παρασκεύη μεσημέρι με καισαρική και Τρίτη πρωί ήμουν σπίτι μου .(Το μωρό έιχε κάνει ίκτερο και ήταν στη λάμπα για 2μέρες)

Κορίτσια εγώ γέννησα Σάββατο απόγευμα στο Μητέρα με ΦΤ και Τρίτη πρωί τα ετοιμασα όλα και φύγαμε. Είχα πρήξει τον γιατρό μου οτι αν όλα είναι καλά με το μωρό και με εμένα να μη μείνω τις 4 μέρες όπως και ειναι το σύνηθες.

Ευτυχώς το μωράκι μου δεν ειχε καθόλου ίκτερο και φύγαμε νωρίτερα.Πραγματικά αν ήταν στο χέρι μου θα έφευγα απο την επόμενη μέρα.

WDWSp2.png

TAlMp2.png

εγω εκανα καισαρικη, γεννησα 11 το βραδι, πηγα στο δωματιο στη 1 τα μεσανυχτα και εμεινα συνολο 4 νυχτες, ουσιαστικα η πρωτη κουτση, ειπα το γιατρο οτι θελω να φυγω, αν μπορω και ειπε ΟΚ

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις