Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μήπως???

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας, είμαι καινούργια στο φόρουμ.Είμαι 27 χρονών και αποφάσησα ναμείνω έγκυος.Αυτό το μήνα δεν είχαμε και πολλές επαφές και νομίζω δεν ήταν καν τις γόνιμες μέρες(????), αλλά η περίοδος μου θα με τρελλάνει. Κάθε μήνα 3-4 μέρες πριν μου έρθει με κύκλο από 28-32 μέρες είχα καφέ εκκρίσεις. Πήγα στην γυναικολόγο πριν 10 μέρες και μου είπε να κάνω έλεγχο προγεστερόνης η οποία και βγήκε φυσιολογική.

Καφέ εκκρίσεις όμως αυτό το μήνα τίποτα, καθυστέρηση 4 μέρες, έκανα τεστ την 2 μέρα της καθυστέρισης και βγήκε αρνητικό και συνεχίζω να έχω πόνους περιόδου και πρισμένο στήθος χωρίς κανένα σημάδι από περίοδο ή καφέ εκκρίσεις και χωρίς κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης.Λέτε να είμαι έγκυος???? Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε καμία?????

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες μέλλουσες μανούλες!!!:P

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας, είμαι καινούργια στο φόρουμ.Είμαι 27 χρονών και αποφάσησα ναμείνω έγκυος.Αυτό το μήνα δεν είχαμε και πολλές επαφές και νομίζω δεν ήταν καν τις γόνιμες μέρες(????), αλλά η περίοδος μου θα με τρελλάνει. Κάθε μήνα 3-4 μέρες πριν μου έρθει με κύκλο από 28-32 μέρες είχα καφέ εκκρίσεις. Πήγα στην γυναικολόγο πριν 10 μέρες και μου είπε να κάνω έλεγχο προγεστερόνης η οποία και βγήκε φυσιολογική.

Καφέ εκκρίσεις όμως αυτό το μήνα τίποτα, καθυστέρηση 4 μέρες, έκανα τεστ την 2 μέρα της καθυστέρισης και βγήκε αρνητικό και συνεχίζω να έχω πόνους περιόδου και πρισμένο στήθος χωρίς κανένα σημάδι από περίοδο ή καφέ εκκρίσεις και χωρίς κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης.Λέτε να είμαι έγκυος???? Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε καμία?????

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες μέλλουσες μανούλες!!!:P

Κοριτσακι τρεχα για χοριακη και μην εμπιστευσαι τα τεστ!!!Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!....περιμενουμε νεα σου!!!

χρισακι καλως ηρθες! Σου ευχομαι να μεινεις συντομα εγκυουλα! Εγω θα σου ελεγα αν δεν αδιαθετησεις μεχρι αυριο να πας να κανεις μια εξεταση χοριακης! Πολλες κοπελες εδω εγκυες και με μερες καθυστερησης τους εβγαινε αρνητικο το τεστ!

Καλη επιτυχια σου ευχομαι και να ερθει γρηγορα το πολυποθητο!

κια γω ειμαι υπερ στην χοριακη απο την στιγμη που εχεισ καθυστερηση.χωρισ να θελω να σε βαλω σε σκεψεισ η αδερφη μου και στισ δυο εγκυμοσυνεσ τα τεστ τησ βγαινανε αρνητικα και μονο η χοριακη εδιχνε το σωστο αποτελεσμα.ευχομαι να εισαι εγκυουλα...

z3hWp3.png

Διαφημίσεις