Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εμετοί στον 7ο!!!!


Recommended Posts

Έχω μια απορεία είναι δυνατόν να μην έχει μια έγκυος ανακατοσούρες και εμετούς στην αρχή και τώρα στον 7ο σχεδόν που είμαι να έχω συνέχεια :?:

:?::?::?::?::?::?:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ελντα στο πρωτο τριμηνο για να μη πω τετραμηνο της εγυμοσυνης μου ειχα πολλες αναγουλες και εμετους(4 φορες τη μερα εμετο) και στον 7ο μηνα επισης αλλα χωρις εμετο, ειχα μονο αναγουλες τις πρωινες ωρες για λιγο καιρο ομως, ο γιατρος μου μου ειπε τι ειναι φυσιολογικο καποιες γυναικες που ειχαν στο 1ο τριμηνο τετοια συμπτωματα να εχουν και στο τελευταιο, εγω ειχα μονο στον 7ο ευτυχως, τωρα καλο θα ηταν να ρωτησεις το γιατρο σου αν και πιστευω οτι λογω ορμονικων αλλαγων συμβαινει αν αποκλεισουμε οτι δεν εχεις κρυολογησει για παραδειγμα!

ikfUp2.png WTMrp3.png
Link to comment
Share on other sites

Μαργαρίτα επειδή έχω απόλητη σχέση με την ιατρική και γνωρίζω πολύ καλά το πότε ένας άνθρωπος έχει κάποια ίωση ή όχι!Είμαι σίγουρη οτι δεν είμαι κρυωμένη!!!Το περίεργο είναι οτι οταν το είπα στον γιατρό μου μου απάντησε οτι εγκυος είσαι δεν θα έχεις και κανένα εμετό?Το κακό είναι οταν προυπάρχει πρόβλημα με το στομάχι και δεν μπορείς να πάρεις και τα ενδεδηγμένα φάρμακα για την καταπολέμιση των συμπτωμάτων!!!Όταν π.χ. έχεις έλκος τι κάνεις?Η απάντηση....ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!οπως εγω!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...