Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!

Recommended Posts

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ???

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ????

Ο ΘΕΟΣ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΤΙΜΩΡΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ????

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΖΩΗΣ????

ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ,,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ,ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ,ΔΩΣΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ,ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΥΤΟ......ΒΟΗΘΗΣΕΤΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Η προσωπική μου άποψη είναι πως είναι λάθος να περιμένουμε από το Θεό (όποιος κι αν είναι αυτός για τον καθένα από εμάς) να αλλάξει τον κόσμο.

Πρέπει να ξεκινήσουμε εμείς την αλλαγή...

Στα χέρια μας κρατάμε το μέλλον αυτού του κόσμου που δεν είναι άλλο από τα παιδιά μας... Μέσω αυτών θα αλλάξει ο κόσμος...

Ο καθένας από εμάς μπορεί να φέρει στον κόσμο έναν άνθρωπο διαφορετικό, με όνειρα, με διάθεση για ζωή, με αγάπη για τους άλλους...

Τα παιδιά και οι αδύναμοι δεν πρέπει να έχουν μόνο από το Θεό βοήθεια - αλλά από ΟΛΟΥΣ!!! Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχουμε πάντα στο μυαλό μας.

Στη γνωστή φράση "Αντί να παραπονιέσαι για το σκοτάδι άναψε ένα κερί" θα συμπληρώσω - "Αντί να ντρέπεσαι που είσαι άνθρωπος προσπάθησε να τιμήσεις αυτή την ιδιότητα σου μέσω των έργων σου..."

Μόνος του κανείς ίσως να μη μπορεί να αλλάξει τον κόσμο - πολλοί όμως μαζί ίσως το καταφέρουν.

*

Eγω παλι τελευταια εχω σταματησει να αναρωτιεμαι σε τι κοσμο θα μεγαλωσουν. Αναρωτιεμαι αν θα υπαρχει κοσμος να τους παραδωσουμε :?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

... "Αντί να ντρέπεσαι που είσαι άνθρωπος προσπάθησε να τιμήσεις αυτή την ιδιότητα σου μέσω των έργων σου..."

Μπράβο Αννα!

;)

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Η προσωπική μου άποψη είναι πως είναι λάθος να περιμένουμε από το Θεό (όποιος κι αν είναι αυτός για τον καθένα από εμάς) να αλλάξει τον κόσμο.

Πρέπει να ξεκινήσουμε εμείς την αλλαγή...

Στα χέρια μας κρατάμε το μέλλον αυτού του κόσμου που δεν είναι άλλο από τα παιδιά μας... Μέσω αυτών θα αλλάξει ο κόσμος...

Ο καθένας από εμάς μπορεί να φέρει στον κόσμο έναν άνθρωπο διαφορετικό, με όνειρα, με διάθεση για ζωή, με αγάπη για τους άλλους...

Τα παιδιά και οι αδύναμοι δεν πρέπει να έχουν μόνο από το Θεό βοήθεια - αλλά από ΟΛΟΥΣ!!! Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχουμε πάντα στο μυαλό μας.

Στη γνωστή φράση "Αντί να παραπονιέσαι για το σκοτάδι άναψε ένα κερί" θα συμπληρώσω - "Αντί να ντρέπεσαι που είσαι άνθρωπος προσπάθησε να τιμήσεις αυτή την ιδιότητα σου μέσω των έργων σου..."

Μόνος του κανείς ίσως να μη μπορεί να αλλάξει τον κόσμο - πολλοί όμως μαζί ίσως το καταφέρουν.

Μπράβο Anna+, εμείς πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια να αλλάξουμε τα πράγματα με όποιο κόστος μπορεί ο καθένας μας να αντέξει :!: