Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

5 μέρες καφέ κηλίδες - αρχίζω ν' ανησυχώ

Recommended Posts

Καλησπέρα στα κορίτσια.

Έχω κύκλο 30 - 33 ημερών. Τελευταία περίοδος 1 Αυγούστου. Από τις 22 του μήνα (22η μέρα του κύκλου) έως και σήμερα (26/8), έχω καφέ στο σερβιετάκι (μιλάω για μικρή ποσότητα).

Να αναφέρω πως όλο τον Αύγουστο πήγαινα στη θάλασσα και βρίσκομαι σε προσπάθεια σύλληψης.

Σήμερα πήρα τηλ. τον γιατρό μου, αλλά δεν τον έχω βρει ακόμα. Πάνε πέντε μέρες όμως με αυτά τα συμπτώματα κι έχω πλέον ψιλο-πανικοβληθεί. Ουρολοίμωξη δεν είναι, έχω περάσει αρκετές και δυνατές και θα το καταλάβαινα. Θα μπορούσε να είναι κάποια μόλυνση? Θα μπορούσε να είναι κρύωμα? Πιθανότητα εγκυμοσύνης υπάρχει?

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ορμονικό λες, ε? Τι στο καλό να συμβαίνει με τις ορμόνες:) είναι κάτι που μου τυχαίνει πρώτη φορά...

Μπορεί να είναι απο την θάλασσα κρύωμα.Δεν νομίζω ότι πρεπει να ανησυχείς

YUfSp2.png

Πώς αντιμετωπίζεται το κρύωμα? Τι κάνω? Περιμένω ν' αδιαθετήσω κανονικά? Αχ! βρε γιατρέ πού είσαι! Και ντρέπομαι να πάρω στο κινητό που δίνει ο τηλεφωνητής του!

Διαφημίσεις

Πώς αντιμετωπίζεται το κρύωμα? Τι κάνω? Περιμένω ν' αδιαθετήσω κανονικά? Αχ! βρε γιατρέ πού είσαι! Και ντρέπομαι να πάρω στο κινητό που δίνει ο τηλεφωνητής του!

Βρε μην ανησυχείς.Το εχω πάθει παρα πολλές φορές.Θα σου ερθει περιοδος.Ε και αμα δεν ερθει τελικα ίσως να υπάρχει λόγος;);)Αλλα να μην ντρέπεσαι να τον πάρεις στο κινητό.Γιατρός είναι

YUfSp2.png

Σε καταλαβαίνω..κι εγώ αν δεν τον ξέρω καλά ντρέπομαι να πάρω στο κιν. πάντωςαν αργεί να επιστρέψει καλύτερα να ξεπεράσεις τις ντροπές και να το τηλ. Πολλά μπορεί να είναι, δε νομίζω κάτι σοβαρό αλλά ο γιατρός θα σου πει.

Πήρα και βρήκα τις κοπελιές του. ΆΦησα το τηλέφωνό μου και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν ώς το βράδυ για να μιλήσω με τον γιατρό. Για να δούμε!...

katarxin douleia tou giatrou einai na mporei na se voi8isei ana pasa stigmi. min agxwnesai, mporei na einai apla ena kruwma alla mporei na perimeneis kai mwraki!!!protimotero to deutero e???pantws opws kai na exei to agxos de voi8aei, oti einai na ginei, 8a ginei...iremise, perimenoume nea sou!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

katarxin douleia tou giatrou einai na mporei na se voi8isei ana pasa stigmi.

Ναι' date=' τσάμπα τον "κακολόγησα" τον καημένο:), τον βρήκα! Θα με πάρει τηλ. ώς τις 9 μου είπε η κοπελιά του!

min agxwnesai, mporei na einai apla ena kruwma alla mporei na perimeneis kai mwraki!!!protimotero to deutero e???

Ax! Ναι!:)

Διαφημίσεις

Σημερα εμαθα οτι η καλυτερη μου φιλη ειναι εγκυος και ειχε το ιδιο συμπτωμα καφε σταγονες και το ιδιο ειχα και εγω στην εγκυμοσυνη μου. Σου ευχομαι να σου συμβαινει το ιδιο!!!!! Η κολλητη μου ειχε χασει ενα αλλο μωρακι πριν απο 4 χρονια διοτι στον τριτο μηνα βρηκαν οτι ειχε διπλη σπονδυλικη στηλη λογω ελλειψης της βιταμινης που εχει το φιλισιν. Ο γιατρος δεν της ειχε πει να το παρει. Γιαυτο και η χαρα μου ειναι μεγαλη που σημερα εμαθα οτι θα κανει παιδακι!!!!!!

koritsia ti na pw,uparxoun polloi kompogianites!!!egw alla3a treis giatrous stin egkumosuni mou mexri pou vrika ton teleio kai me auton 8a gennisei k i kolliti mou!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Λοιπόν! Τον πήρα τηλ., και με ρώτησε πόσους μήνες μου συμβαίνει αυτό. Του είπα ότι συμβαίνει πρώτη φορά και μου είπε να μην ανησυχώ, είναι νορμάλ. Τώρα ως προς τι είναι νορμάλ δεν μου εξήγησε γιατί ήταν φίσκα το ιατρείο σε κόσμο και έπηζε. Αλλά δεν τον ανησύχησε.

Λέω κι εγώ: αν είναι κρύωμα, είναι νορμάλ. αν είναι εγκυμοσύνη, πάλι νορμάλ είναι! Ας περιμένω να δω... θα αδιαθετήσω? Και πότε? Κι αν δω πρόβλημα κλείνω ένα ραντεβού και πηγαίνω.

Τεστάκι πήρα προχθές, αλλά από μια σύντομη κουβεντούλα με τα κορίτσια στο chat και σε σχετικό "καφέ" αποφανθήκαμε πως είναι νωρίς. Το τεστ λέει ότι ανιχνεύει εγκυμοσύνη από την 5η μέρα της σύλληψης και ότι η σύλληψη μπορεί να γίνει και 3 μέρες μετά την τελευταία επαφή. Σήμερα είναι λοιπόν η κατάλληλη μέρα για να γίνει, αλλά εγώ το αφήνω για αύριο, για πιο σίγουρα...

ΜarcoPolo πόσες μέρες είχες έτσι καφέ? Και ήσουν έγκυος, ε?:) Σε αναμμένα κάρβουνα κάθομαι!

Διαφημίσεις

κοριτσάκι μου μήπως τα καφέ είναι λόγω ωορηξίας? Με τέτοιο κύκλο που έχεις νομίζω πως είναι πιθανόν

Ωορρηξία με αίμα δεν είχα ποτέ βρε Ιωάννα... και τόσες μέρες?

Καλημέρα κοριτσάκι ,η κουμπάρα μου και η κολλητή μου καφέ κηλίδες είχανε γιατί το πιάσανε σε μέρες περιόδου δεν είχε προλάβει να κατεβεί όλο το αίμα και μετά κατέβηκε σιγά-σιγά η δε κολλητή μου 2 είχε !άντε με το καλό αν είσαι !!!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Καλημέρα κοριτσάκι ,η κουμπάρα μου και η κολλητή μου καφέ κηλίδες είχανε γιατί το πιάσανε σε μέρες περιόδου δεν είχε προλάβει να κατεβεί όλο το αίμα και μετά κατέβηκε σιγά-σιγά η δε κολλητή μου 2 είχε !άντε με το καλό αν είσαι !!!

:) Μακάρι... Ευχαριστώ!

Αστο προς το παρόν,μην το σκέφτεσαι κι αν συνεχίσει κ στον επόμενο κύκλο,τότε πήγαινε να σε εξετάσει.Μπορεί να είναι ωχρονική ανεπάρκεια,δηλ σε αυτό τον κύκλο να μην είχες καλή ωορρηξία ή η προγεστερόνη σου να μην είναι σε καλά επίπεδα σε αυτό τον κύκλο.

Αστο προς το παρόν,μην το σκέφτεσαι κι αν συνεχίσει κ στον επόμενο κύκλο,τότε πήγαινε να σε εξετάσει.Μπορεί να είναι ωχρονική ανεπάρκεια,δηλ σε αυτό τον κύκλο να μην είχες καλή ωορρηξία ή η προγεστερόνη σου να μην είναι σε καλά επίπεδα σε αυτό τον κύκλο.

Ααα εσύ είσαι προχωρημένη! Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό...

Λοιπόν τελικά αδιαθέτησα. Βέβαια δεν έχω κανονική ροή, αν κι είναι δυο μέρες που συνέβη αυτό, αλλά περιμένω. Τι ανωμαλία είναι αυτή, περιμένω να δω τι θα γίνει!

Εγω ειχα τουλαχιστον μια εβδομαδα καφε με ολα τα συμπτωματα της περιοδου. Και ειχα κανει τοτε τρια τεστ αρνητικα. Τελικα ημουν εγκυος και μετα απο λιγες ημερες σταματησε. Ηρθε κανονικη περιοδος τωρα??? η λιγο αιμα???

Λίγο παιδί μουυυυυυυυυυ! Πολύ λίγο! Λίγο περισσότερο από τις κηλίδες που περιέγραφα πιο πάνω, και τις είχα περίπου 6-7 μέρες! Όπως την πρώτη μέρα της περιόδου που έχουμε λίγο και καφέ! Και συνεχίζεται σήμερα για δεύτερη μέρα κι όπως πάει το θέμα κι αύριο έτσι θα είμαι! ΑΦού αν ξυπνήσω αύριο και δεν έχω την... κοσμοπλυμμήρα που έχω συνήθως, θα κάνω το τεστάκι που έχω πάρει... Πολύ παράξενος αυτός ο τωρινός μου κύκλος...

Μακαρι καλη μου να ειναι εγκυμοσυνη η αιτια, στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!!

Αν στο παρελθον δεν ειχες τετοιες ανωμαλιες στο κυκλο και δεν εχεις κρυωσει απο την θαλασσα τοτε ειναι πολυ πιθανο!!!!!! Να κανεις το τεστ αυριο για να σου φυγει η αγωνια. Ετσι και η κολλητη μου ειχε επιστρεψει απο διακοπες και ειχε καφε υγρα και νομιζε οτι ειχε κρυωσει απο την θαλασσα. Εγω της εβαλα την ιδεα γιατι δεν το πιστευε μετα απο 4 χρονια.

Και τελικα ολα ωραια ειναι 6 εβδομαδων εγκυος!!!!!! Ακομα δεν μπορει να το πιστεψει!!!!!!

Να το κανεις αυριο. Ποσες ημερες πριν θα επρεπε να εχει ερθει κανονικα????