Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γεια σας, εχω μια κορουλα που θα κλεισει τα δυο τελος Σεπτεμβρη και σκεφτομαι να κλεισω μια νεραιδα για να απασχολησει τα παιδακια.Θα εχουμε διαφορες ηλικιες απο 2 μεχρι και 9και θα ειναι γυρω στα 10 παιδακια.Αν καποιος εχει κανει κατι παρομοιο και εχει πληροφοριες θα με βοηθουσε πολυ.Σας ευχαριστω πολυ.

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ,θα μπορούσες να πάρεις τούλι και να στολίσεις τον χώρο σε ροζ και λιλά μπαλόνια στις ίδιες αποχρώσεις η τούρτα να έχει πάνω την τσαγερά της νεράιδας (παιχνίδι τζάμπο 30Ε) η πρόσκληση να έχει πάνω μια νεραιδουλα το κείμενο να είναι κάπως έτσι : σε προσκαλώ στο νεραιδοσπιτομου που είναι ….. για να γιορτάσουμε μαζί τα 2 νεραιδενια γενέθλια μου για σένα έχω ετοιμάσει νεραιδοεκληξεις !σε φιλώ γλυκά η νεραιδουλα ….μπορείς να πας στο τζάμπο και να αγοράσεις για κάθε κοριτσάκι ροζ φτερά και ένα ραβδάκι και για τα αγοράκια τον πιτερ-παν σε μολυβί για τους μεγάλους έχει πορσελάνινες κουκλίτσες νεραιδουλες !να τα βάλεις σε ροζ και λιλά τσαντούλες μαζί με ζαχαρωτά ,καραμέλες και σοκολάτες μικρές !πιάτα –ποτήρια ,χαρτοπετσέτες να είναι στο ίδιο θέμα η να είναι ροζ-λιλά !καλή επιτυχία !!!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Νινετα μου σε ευχαριστω πολυ αλλα εννοουσα να ερθει μια κοπελα ντυμενη νεραιδα να απασχολησει τα παιδακια.Σκεφτομουν και κλοουν αλλα ειναι μικρη και μπορει να φοβηθει.Το θεμα δεν το εχω αποφασισει ακομα μαλλον για Ντορα που της αρεσει αλλα και το θεμα της νεραιδας μου αρεσει.Παντως ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σου ειναι πολυ καλες.

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Και εμείς γιορτάσαμε τα δεύτερα γενέθλιά μας με μια νεράιδα! Λοιπόν είχε φορέσει μια στολή (αποκριάτικη) πολύχρωμή με τούλια και δεν είχε βαφτεί πολύ στο πρόσωπο για να μην φοβηθούν τα μικρά παιδάκια..Ξεκίνησε το παιχνίδι με ένα ταμπλό (το είχε φέρει εκείνη) όπου κάθε παιδάκι μόλις ερχόταν, διάλεγε κάτι που υπήρχε ζωγραφισμένο σε κάποιο παραθυράκι και σε κάποιο παραθυράκι από πίσω ήταν κρυμμένο ένα δωράκι..Μετά τα ζωγράφισε, χόρεψαν και έπαιξαν με ένα μεγάλο πανί που έβαζαν πάνω μπαλόνια και προσπαθούσαν να μην πέσει κανένα κάτω..

Τα παιδιά το διασκέδασαν!

• 3 weeks later...

Καλημέρα, (αν και καθυστερημένη η απάντηση, γιατί είμαι απ τα νέα μέλη...) αν βοηθάει πάντως στη Ελεάννα μου, έρχεται μια καταπληκτική κοπέλα ντυμένη νεράιδα, φέτος μόνο ήρθε Χιονάτη (λόγω θέματος πάρτυ) και τα έβαψε και τους έκανε και κουκλοθέατρο!

Διαφημίσεις

• 3 months later...
Καλημέρα, (αν και καθυστερημένη η απάντηση, γιατί είμαι απ τα νέα μέλη...) αν βοηθάει πάντως στη Ελεάννα μου, έρχεται μια καταπληκτική κοπέλα ντυμένη νεράιδα, φέτος μόνο ήρθε Χιονάτη (λόγω θέματος πάρτυ) και τα έβαψε και τους έκανε και κουκλοθέατρο!

Καλή μου άν σου είναι εύκολο να μου στείλεις το τηλέφωνό της γιατί ψάχνω κάτι σε κουκλοθέατρο για τα γενέθλια του γιού μου.

Ευχαριστώ

καλησπερα και χρονια πολλα με υγεια για την οικογενεια σου !θα ηθελα και εγω το τηλ της κοπελας!αν μπορουσες να μου το στειλεις με πμ !

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

μια φοβερη νεραιδα ειχαμε και εμεις στη βαφτιση της μικρουλας μας....τα μικρα ξετρελλαθηκαν, εκανε μαγικα κολπακια, μοιρασε μπαλονοκατασκευες, τους εκανε face painting και επαιξαν ενα σωρο παιχνιδια παρολο που ηταν διαφορετικης ηλικιας τα πιτσιρικια!!να φανταστειτε δεν ηθελαν να φυγουν αλλα και εκεινη εκατσε περισσοτερο για να ευχαριστησει...πολυ γλυκια κοπελα και μειναμε ολοι ευχαριστημενοι...καποιοι γνωστοι μας ακομη το συζητουν......οποια θελει στελνω στοιχεια της!

μια φοβερη νεραιδα ειχαμε και εμεις στη βαφτιση της μικρουλας μας....τα μικρα ξετρελλαθηκαν, εκανε μαγικα κολπακια, μοιρασε μπαλονοκατασκευες, τους εκανε face painting και επαιξαν ενα σωρο παιχνιδια παρολο που ηταν διαφορετικης ηλικιας τα πιτσιρικια!!να φανταστειτε δεν ηθελαν να φυγουν αλλα και εκεινη εκατσε περισσοτερο για να ευχαριστησει...πολυ γλυκια κοπελα και μειναμε ολοι ευχαριστημενοι...καποιοι γνωστοι μας ακομη το συζητουν......οποια θελει στελνω στοιχεια της!

Στείλε μου τα στοιχεία της όποτε μπορείς..

Σ'ευζαριστώ και Καλη Χρονιά.

Διαφημίσεις

• 4 months later...

λιγο καθυστερημενα βεβαια αλλα θα ηθελα κι εγω τα στοιχεια της!!!:-P

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

εαν ενδιαφερετει καποια κοπελα εχω πολυ καλο ταχυδακτυλουργο...ηρθε στα γενεθλια της μικρης μου κι εμειναν μικροι μεγαλοι αφωνοι!!!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

την κοπελια για οποια ενδιαφερεται την κλεισαμε απο τις Σφυριχτρουλες, την λενε Κατερινα....αυτην να ζητησετε...η κουμπαρα μου εκλεισε αλλη κοπελια παλι απο τις Σφυριχτρουλες και απογοητευτηκε παρα πολυ-ηταν στη βαφτιση μας και ειχε ενθουσιαστει...

• 1 month later...

κοριτσια θα κνω και εγω τα 2α γενεθλια της κορης μου με θεμα τη νεραιδα.μηπως μπορειτε να μου πειτε που θα βρω στολη για τη μικρη μιας και οι αποκριες εχουν περασει?

• 3 months later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΟΥΛΕΣ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΧΙΟΝΑΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ ΝΕΡΑΙΔΑ!! ΝΤΑΝΙΑ ΤΗ ΛΕΝΕ , ΕΙΧΕ ΓΛΥΚΕΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ KAI ΟΡΕΞΗ.

ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΙΜΑΤΕΡ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.....:-/

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΠΩΣ ΠΗΓΑΝ?

• 1 year later...

θα κάνεις τον κόπο να στείλεις στοιχεία της? έχουμε βάφτιση στις 15 σεπτεμβρίου και ψαχνόμαστε!!