Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βαφτιστίρι 3 μηνών!!!

Agapi6

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Μετά από καιρό ξαναέρχομαι στο τόπικ "βάφτιση", αυτή τη φορά ως νονά!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας! Το κοριτσάκι που θα βαφτίσω θα έιναι τον Οκτώβριο 3 μηνών. Τι ρουχαλάκια - βαφτιστικά να αγοράσω; Θυμάμαι στο γιο μου που ήταν 6 μηνών με το ζόρι είχε βρει η νονά του. Μια σκέψη μου ήταν να πάρω απλά ρουχαλακια για 3 μηνών και τα πιο καλά για μεγαλύτερη ηλικία για να τα φορέσει και λίγο. Τι λέτε;;;;

Διαφημίσεις

πολυ καλη σκεψη.

ποσο να τα φορεσει τα καλα ενα μωρω 3 μηνων και ειδικα μεσα στον χειμωνα που οι εξοδοι του ειναι περιορισμενες.

Εγω θα τα επερνα μεγαλυτερα για να τα χαρει κι¨ολας .

Εγώ νομίζω πως πρέπει να είναι τα ρουχαλάκια του όμορφα και ιδιαίτερα στη βάφτιση. Ευκαιρίες για να του αγοράσεις καλά ρουχαλάκια θα σου δωθούν πολλές φορές στο μέλλον. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι για κλασικά βαφτιστικά θα δυσκολευτείς να βρεις! Είναι αγοράκι ή κοριτσάκι; (έχω κάτι υπόψη μου)

Κι εγώ πιστεύω ότι τα βαπτιστικά πρέπει να είναι όμορφα και ξεχωριστά. Τι και αν δεν τα φορέσει πολλές φορές? Μήπως έχουν λίγα ρουχαλάκια τα παιδιά μας πλέον?

Θα είναι ωραία να τα κρατήσει όμως και να τα έχει πάντα ως ενθύμιο. Μία φορά βαφτίζεται. Ρουχαλάκια για να φορέσει μπορείς να πάρεις και αργότερα.

Υπαρχουν μαγαζια που εχουν πολυ ωραια φουστανακια ..που θα μπορουσαν να ειναι και βαφτιστηκα απο πολυ μικρα νουμερα..και σαφως πολυ πιο φτηνα..

Εαν το ρουχαλακι ειναι πολυ μεγαλο ..οσο ομορφο και να ειναι...θα ειναι σακι..

Βρες απλα ενα φουστανι σουπερ για την ηλικια της..

Διαφημίσεις

Συμφωνώ ότι τα βαφτιστικα πρέπει να είναι ιδιαίτερα και ξεχωριστά αλλά εγώ προσωπικα 4 φορες εγινα νονα τοσο μικρα δεν εχω δει

rQGhp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Την μικρή μου την βαφτίσαμε 4 μηνών στις 19/10/2008 τα βαπτιστικά τα είχα πάρει εγώ γιατί ο νονός μας είναι αδελφικός φίλος και πολύ άσχετος με ΠΑΙΔΙΚΑ ρούχα. Της πήρα κανονικό φουστάνι για 9 μηνών και όλα τα άλλα (καπέλο, λαδόπανα) τα βρήκα ψάχνοντας από δω και από κει. Παντός σε βαφτιστικό βαφτιστικό τόσο μικρό θα δυσκολευτής να βρεις!!!

http://i279.photobucket.com/albums/kk140/ioannyo/CIMG3752.jpg

http://i279.photobucket.com/albums/kk140/ioannyo/CIMG3747.jpg

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Εμεις την βαφτιασαμε 4 μηνω και η νονα της της πηρε κανονικα βαφτιστικα τα οποια τα φοραει φετος και μαλον θα της κανουν και του χρονου γιατι ειναι λεπτουλα.Βεβαια της κολυμπουσαν αλλα ηταν ομορφη ας ηταν μεγαλα και νομιζω οτι τωρα τα χαιρεται!!Πανω απο ολα εσυ αποφασιζεις

Διαφημίσεις

Έχει κάποια πολυ καλά!! Έχει στο mall μαγαζί monson;

Δίπλα (τα χωρίζει ένα μαγαζί) στα Accesorize (είναι η ίδια εταιρεία) στο δεύτερο όροφο.