Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΤΟΙΜΟ ΓΑΛΑ 1ης ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ? ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ.

Καλημερα , γιατι να μην την θηλασεις και να τις δωσεις ξενο με το μπιμπερο? Ειναι το πιο ευκολο πραμα να θηλασεις εξω αν εισαι και ντροπιαρα οπως εγω παιρνεις ενα σεντονακι και δεν σε βλεπει κανεις!!!

Υπαρχει τον nan 2 ready to drink αυτο ομως ειναι για την 2η ηλικια τωρα για την πρωτη δεν βρηκα κατι!

Οποτε σε συμβουλευω οταν ειστε εξω μαζι να την θηλαζεις με ενα σεντονακι , και στην γιαγια θα κουβαλας σκονες μπιμπερο κτλ.

η μπορεις να τη θηλαζεις και να βγαινεις βολτα καπου εκει κοντα...και αμα σε χρειαστουν επιτρεφεις αμεσα..εγω τουλαχιστον ετσι εκανα...μη το μπερδευεις το μωρο με μπιμπερο και ετοιμα γαλατα...εισαι τοσο τυχερη που θηλαζεις εκμεταλλευσου το!!!!!

1kOup2.pngTxJmp3.png

Διαφημίσεις

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΓΑΛΑ 1ης ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ?

Δυστηχως δεν υπαρχει τιποτα.το ειχα ψαξει-Ολα αυτα ειναι αποκλειστικα νοσοκομειακου τυπου και ειναι επικυνδινο να κυκλοφορησουν στο εμποριο γιατι δεν ειναι ευκολη η συντηρηση τους.εγω οταν εβγαινα κουβαλουσα θερμος και σκονη γαλα μαζι μου αλλα δενειχα αρκετο γαλα και παντα τη θηλασα με συμπληρωμα.Αν το γαλα σου ειναι αρκετο να τη θηλασεις και εξω μη κολας.Αν τωρα θες να την πας σε γιαγιαμπορεις να το βγαλεις με το θηλαστρο και να εξηγησεις στη γιαγια πως να το σηντηρησει μεχρι να το δωσει

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΘΗΛΑΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΑΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ 28 ΕΥΡΩ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ 2-3 ΦΟΡΕΣ 2 ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ. ΟΠΟΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΛΕΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΓΑΛΑ ΓΙΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

• 4 χρόνια μετά...
Ειμαι καινουργια στο φορουμ.ξερει κανεις αν μπορω να βρω το γαλα novalac 1 φθηνοτερα στο ιντερνετ;

Εμείς που πίνουμε frisolac πιο φτηνά το βρίσκουμε σε σουπερμαρκετ γνωστό.Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα.Στο ιντερνετ το είχα βρει πιο ακριβό.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...