Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ?

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες σας !

Είμαι καινουργια εδω και θα ήθελα να με βοηθήσετε .

Προσπαθούμε εδώ και τρεις μήνες να μείνω έγκυος κάνοντας ελεύθερα τις γόνιμες ημέρες αλλά ακομά τίποτα .

Μετά απο πόσες ανεπιτυχείς προσπαθειες θα πρέπει μία γυναίκα να επισκεφτεί τον γυναικολόγο της ?

Σας ευχαριστώ πολύ :)

Διαφημίσεις

Καλωσήρθες! 3 μήνες είναι ελάχιστος χρόνος. Σε γενικές γραμμές οι γιατροί λένε μετά από ένα χρόνο εκτός και αν οι ηλικίες είναι μεγαλύτερες οπότε ο χρόνος μειώνεται σε 6 μήνες. Κι εγώ πάντως είχα αυτή τη σκέψη και είχα ρωτήσει τα κορίτσια εδώ. Εμείς προσπαθούμε περίπου ένα εξάμηνο και απόφάσισα να κάνω μια πρώτη συζήτηση με τον γιατρό μου από Σεπτέμβρη.

Καλωσήρθες! 3 μήνες είναι ελάχιστος χρόνος. Σε γενικές γραμμές οι γιατροί λένε μετά από ένα χρόνο εκτός και αν οι ηλικίες είναι μεγαλύτερες οπότε ο χρόνος μειώνεται σε 6 μήνες. Κι εγώ πάντως είχα αυτή τη σκέψη και είχα ρωτήσει τα κορίτσια εδώ. Εμείς προσπαθούμε περίπου ένα εξάμηνο και απόφάσισα να κάνω μια πρώτη συζήτηση με τον γιατρό μου από Σεπτέμβρη.

Σ'ευχαριστώ Dimela για καλωσορισμα !

Εγώ είμαι 33 και ο αντρασ μου 40 τι λες πρέπει να πάμε να κάνουμε μία επίσκεψη ?

Σ'ευχαριστ'ω

Κοίταξε 3 μήνες όλοι οι γιατροί θα σου πουν ότι είναι πολύ λίγος καιρός..και έχουν και δίκιο. Βέβαια κμια επίσκεψη για τεστ παπ και έναν γυναικολογικό υπέρηχο αν δεν έχει ήδη γίνει, σίγουρα χρειάζεται. Εγώ είχα πάει πριν ξεκινήσουμε τις προσπάθειές μας για τεστ παπ και αφού είχε βγει εντάξει τον είχα ρωτήσει αν θεωρεί σκόπιμο να γίνουν κάποιες εξετάσεις και μου είχε πει όχι. Μάλιστα τότε μου είχε πει "σου εύχομαι σε ένα εξάμηνο να μου έρθεις έγκυος" κι εγώ είχα αναφωνήσει ε όχι και εξάμηνο! Σιγά μην άργήσω τόσο! Αλλά το εξάμηνο πέρασε, χα χα! Η αλήθεια είναι πως έχω και κάποιες ενοχλήσεις τελευταία οπότε θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς...αλλά θα του θέσω και το φλέγον ζήτημα!

Α κι εγώ 33 είμαι

Διαφημίσεις

κι εμείς προσπαθούμε λίγο καιρό (2 περιόδους τώρα) και ακόμα τίποτα.

Δηλαδή έχουμε καθυστέρηση ολιγοήμερη αλλά ακόμα δεν κάναμε τεστ (το καλοκαίρι μπορεί και να παίζει ρόλο).

εμείς προ γάμου (3 μήνες πριν) επισκεφθήκαμε τον γιατρό (για να τον γνωρίσει και ο σύζυγος), έκανα τεστ παπ, εξετάσεις ορμονικές (ορμονικού άξονα που λένε) και υπέρηχο, οπότε διαπίστωσα ότι όλα πάνε καλά (είμαι 29 ετών και ο σύζυγος 33).

για τον σύζυγο δεν κάναμε κάτι ακόμα. ο γιατρός συνέστησε να προσπαθήσουμε για 6 μήνες και μετά να ξαναπάμε αν δεν καταφέρουμε κάτι...

καλή επιτυχία σε όλες μας!!!!!!

eroica αυτόν τον ορμονικό άξονα γιατί τον έκανες? είχες κάποιες ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά ή απλά ο γιατρός σου το συστήνει μέσα στο πλαίσιο του ελέγχου πριν τις προσπάθειες?

αν και το τριμηνο ειναι ελαχιστος χρονος για να αρχισεις να εχεις ανησυχια οτι κατι δεν παει καλα,θα μπορουσε ο συζυγος σου να κανει ενα σπερμοδιαγραμμα και εσυ μια επισκεψη στο γυναικολογο σου για εναν απλο και πρωτο ελεγχο...μετα θα ηρεμησετε και οι δυο και θα ερθει το μωρακι...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

eroica αυτόν τον ορμονικό άξονα γιατί τον έκανες? είχες κάποιες ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά ή απλά ο γιατρός σου το συστήνει μέσα στο πλαίσιο του ελέγχου πριν τις προσπάθειες?

επειδή ο κύκλος μου παίζει από 21 σε 24 ημέρες και ποτέ δεν είναι ακριβής.

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΤΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ. ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.

ΜΑΡΙΑ

o3DBp3.png

mariaser, έτσι μου είχε πει και ο γιατρός της μαμάς μου από την 10η μέχρι την 20η μέρα παρα μέρα. Βέβαια έχρι στιγμής λόγω επαγγελματικών ταξιδιών κτλ δεν το έχουμε καταφέρει ακόμη.

Eri μόλις σήμερα αγόρασα τεστ ωορηξίας για πρώτη φορά και λέω να τα χρησιμοποιήσω σε αυτόν το κύκλο.

Eroica δηλ. αυτό που ανησύχησε τον γιατρό σου είναι ότι ο κύκλος σου είναι μικρός ή ότι είναι ασταθής? Γιατί κι εμένα είναι ασταθής, από 28 έως 32 μέρες (μου έχει τύχει και περισσότερο) αλλά ο γιατρός μου είχε πει ότι είναι απολύτος φυσιολογικός.

Γεια σας κοριτσια!!Κι εγω δεν κρατηθηκα...ειμαι στον εκτο μηνα προσπαθειων και ενω αλλοι γιατροι μου ειπαν να περασει χρονος και μετα βρηκα εναν που καταλαβε τις ανησυχιες μου και μπαινω σε εντατικο ρυθμο εξετασεων,Βεβαια εγω ομως ειμαι 30 ετσι?Αν ημουν νεοτερη δεν θα μπαινα σ αυτη τη διαδικασια και θα περιμενα να περασει ενας χρονος!Λοιπον υπομονη και θα ρθει μωρε το μπεμπε... στο χερι του ειναι?

363122t20zgo6mme.gif you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Γεια σας κοριτσια!!Κι εγω δεν κρατηθηκα...ειμαι στον εκτο μηνα προσπαθειων και ενω αλλοι γιατροι μου ειπαν να περασει χρονος και μετα βρηκα εναν που καταλαβε τις ανησυχιες μου και μπαινω σε εντατικο ρυθμο εξετασεων,Βεβαια εγω ομως ειμαι 30 ετσι?Αν ημουν νεοτερη δεν θα μπαινα σ αυτη τη διαδικασια και θα περιμενα να περασει ενας χρονος!Λοιπον υπομονη και θα ρθει μωρε το μπεμπε... στο χερι του ειναι?

30? Ε παραμεγάλωσες!!! Εγώ είμαι για την ακρίβεια 32 μισό! Πάντως για να πω την αλήθεια και οι εξετάσεις αγχωτικές είναι και οι μη εξετάσεις αγχωτικές είναι! Υπομονή!

Διαφημίσεις

30? Ε παραμεγάλωσες!!! Εγώ είμαι για την ακρίβεια 32 μισό! Πάντως για να πω την αλήθεια και οι εξετάσεις αγχωτικές είναι και οι μη εξετάσεις αγχωτικές είναι! Υπομονή!

Ο,τι πει το dimelaki!!!Σεβασμος στους μεγαλυτερους:mrgreen::mrgreen:.Περα απο την πλακα δεν μας μενει και τιποτα αλλο παρα υπομονη!

363122t20zgo6mme.gif you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Καλημέρα κορίτσια!Γκρέτα μου τι εξετάσεις σε έβαλε να κάνεις?

YUfSp2.png

Υπομονή και πολλές προσπάθειες!

Ναι!!!Το μονο καλο ειναι οι προσπαθειες!!!:lol:

Καλημέρα κορίτσια!Γκρέτα μου τι εξετάσεις σε έβαλε να κάνεις?

Προς το παρον ειδε σ αυτο το κυκλο οτι υπαρχει μη συγχρονισμος του παχους του ενδομητριου με την ωορρηξια και θα κανω εξεταση προγεστερονης.Αν δεν εβρισκε κατι μαλλον θα εκανα καμια σαλπιγγογραφια,φανταζομαι!Γεια σου Ολγιτσα!Αυτο επρεπε να πω πρωτα!:mrgreen:

Ναι!!!Το μονο καλο ειναι οι προσπαθειες!!!:lol:

Προς το παρον ειδε σ αυτο το κυκλο οτι υπαρχει μη συγχρονισμος του παχους του ενδομητριου με την ωορρηξια και θα κανω εξεταση προγεστερονης.Αν δεν εβρισκε κατι μαλλον θα εκανα καμια σαλπιγγογραφια,φανταζομαι!Γεια σου Ολγιτσα!Αυτο επρεπε να πω πρωτα!:mrgreen:

Μην ανησυχείς Γκρέτα μου.Σύντομα θα είσαι εγκυούλαΤα πάντα λύνονται σήμερα.Και γω αντιμετώπισα ένα προβληματάκι αλλα δόξα το θεό όλα πήγαν καλά!Αρκει ο γιατρός να είναι καλός και να μην μας βλέπει σαν πορτοφόλι μόνο

YUfSp2.png

Αρκει ο γιατρός να είναι καλός και να μην μας βλέπει σαν πορτοφόλι μόνο

Άλλ μεγάλο θέμα αυτό..να βρεις έναν καλό γιατρό που να σου ταιριάζει, να σε καταλαβαίνει να τον εμπιστεύεσαι και όπως λές όλγα να μη σε βλέπει σαν πορτοφόλι...

Μην ανησυχείς Γκρέτα μου.Σύντομα θα είσαι εγκυούλαΤα πάντα λύνονται σήμερα.Και γω αντιμετώπισα ένα προβληματάκι αλλα δόξα το θεό όλα πήγαν καλά!Αρκει ο γιατρός να είναι καλός και να μην μας βλέπει σαν πορτοφόλι μόνο

Nομιζω οτι σε τετοιον επεσα γιατι καποιες κοπελες μου ειπαν οτι το παχος του ενδ.ειναι μια χαρα!:confused:Παντως πηγα σ αυτον για να προλαβω το οποιο κακο,μακρια απο δω,γρηγορα!Σ ευχαριστω ολγιτσα και ευχομαι να χουμε ευχαριστα μαζι!!!Να κανουμε παρεα!:D

Άλλ μεγάλο θέμα αυτό..να βρεις έναν καλό γιατρό που να σου ταιριάζει, να σε καταλαβαίνει να τον εμπιστεύεσαι και όπως λές όλγα να μη σε βλέπει σαν πορτοφόλι...

Μονο ο ενδοκρινολογος μου ειναι για μενα αυτο που ζηταω σε εναν γιατρο...υπομονετικος,σκυβει πανω στο προβλημα σου,σου εξηγει τα παντα και παιζει και ρολο ψυχιατρου πολλες φορες!Και απο λεφτα δεν παιρνει τιποτα λογω Τεβε...ενω αλλοι,κι ας ηταν στο Τεβε με γδαρανε!!!:evil:

Γκρέτα διάβασα το άλλο τόπικ και νομίζω κι εγώ πως μια χαρά είναι το ενδομήτριο...όπως λένε οι άλλες κοπέλες το ενδομήτριο μεγαλώνει στην ωορρηξία...αλλά βέβαια γιατροί δεν είμαστε.

Εγώ πάντως είμαι στο ψάξιμο γιατρού..σε έναν που πήγα νομίζω πως εμπίπτει στην κατηγορία "πορτοφόλι"..

Ευχομαι μέσα απο την ψυχή μου να έρθει γρήγορα ένα μωράκι ή και δυο!.Γιατί όχι.Δεν ξέρω να απαντήσω αν το πάχος του ενδομητρίου ηταν καλό ή όχι αλλα θα σου πω ένα πράγμα.Με το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε και αναγκαστικαμε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική έμαθα αρκετά πράγματα απο τον γιατρό μου.Εδώ λοιπόν έχει τύχει να διαβάσω συμβουλές και γνώμες απο κοπέλες που μόνο σωστές δεν είναι.Προς θεού οχι οι κοπέλες που σου ειπαν για το ενδομητριο γιατι δεν ξερω καν την περίπτωση αλλα άλλες περιπτωσεις.Θα ακους λοιπόν μόνο τον γιατρό που εμπιστεύεσαι και κανέναν αλλον.Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή

YUfSp2.png