Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ!

Recommended Posts

θα ηθελα να ευχαριστησω παρα πολυ τον αγαπημενο μου περικλη! ηταν παντα διπλα μου και στην εγκυμοσυνη αλλα και ειδικα στη γεννα μου! πραγματικα τον αγαπω και τον ευχαριστω για ολαααα! με εκανε να νιωσω ηρεμια οταν το ειχα αναγκη και δεν ξερω αν θα καταφερνα να γεννησω με την ηρεμια που γεννησα χωρις εκεινον! να σαι παντα καλα! αν υπαρχουν και αλλες παπαχριστοδουλιτσες εννοθειτε!

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

και αφου ευχαριστησα τον γιατρο μου, να ευχαριστω και το προσωπικο του λητω που ηταν πραγματικα ΟΛΟΙ παρα πολυ καλοι και την προισταμενη μαια και τις μαιες ολους!!! πραγματικα να στε καλα!!!!

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

• 1 month later...
θα ηθελα να ευχαριστησω παρα πολυ τον αγαπημενο μου περικλη! ηταν παντα διπλα μου και στην εγκυμοσυνη αλλα και ειδικα στη γεννα μου! πραγματικα τον αγαπω και τον ευχαριστω για ολαααα! με εκανε να νιωσω ηρεμια οταν το ειχα αναγκη και δεν ξερω αν θα καταφερνα να γεννησω με την ηρεμια που γεννησα χωρις εκεινον! να σαι παντα καλα! αν υπαρχουν και αλλες παπαχριστοδουλιτσες εννοθειτε!

Xara52 είχα ακούσει πολλά κ απο πολλούς/πολλές για τον Περικλή κ πριν μερες εκανα την πρωτη μου επισκεψη στο ιατρειο του( αλλαξα γυναικολογο γιατι δεν ημουν ικανοποιημενη).Του ανεφερα οτι μια πελατισσα του εχει γραψει για εκεινον σε ενα site κ εννοειται χαρηκε. Χωρις ακομα να εχω γινει μαμα μπορω να πω με σιγουρια οτι ειμαι πια μια Παπαχριστοδουλιτσα!!!!! Πολυ εξυπνο xara52 αυτο που εγραψες!!!!! Ειναι επιστημονας & ανθρωπος!:wink:

4usdp3.png

• 1 year later...

Emeis pigenoume ston perikli apo lefkada.Einai para ma para poly kalos giatros.Kai sthn genna ths ginekas moy to 2009 htan apsogos, ka8os kai sto 9mhno eggumosinis me tis exetaseis, thn psixologia pou soy eftiaxne ktl.Gia soy re perikli me to fan sou anamesa tous kai egw.

• 7 months later...

Πηγα πρώτη φορά στο Κο Παπαχρηστόδουλο και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη απο τη συμπεριφορά του.Δεν ξαναπατάω....

Edited by celebre

Διαφημίσεις

celeste γιατι το λές αυτό? τι ήταν αυτό που σε ενοχλησε στη συμπεριφορά του?σε ρωτάω γιατί και εγώ αυτόν έχω γυναικολόγο και ειμαι πάρα πολυ ευχαριστημένη....με βοήθησε πάρα πολύ γιατι ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ απο προηγούμενους γιατρούς!