Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ενέσεις Λαδιού

Recommended Posts

Γεια σε όλους,

Θα ήθελα να με βοηθήσετε αν ξέρετε φυσικά τι είναι ακριβώς οι ενέσεις λαδιού. Έχω ακούσει ότι τις έκαναν παλιά σε περιπτώσεις αποκόλλησης. Τι ακριβώς είναι, ορμόνες και μια άλλη απορία μου είναι αν αυξάνουν το βάρος του σώματος. Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Δε ξέρω να σε διαφωτίσω αλλά θυμάμαι στο κεντρο που έκανα την εξωσωματική σε μια κοπέλα ο γιατρός μετά την εμβρυομεταφορά της είχε πει να κάνει ενέσεις λαδιού. Προφανώς βοηθούν στην εμφύτευση και ίσως και αυτό που λες για πιθανή αποκόλληση.

Το μόνο που μου είχε πει αυτή η κοπέλα χωρίς να θέλω να σε προκαταβάλλω είναι ότι πονάνε αρκετά αυτές οι ενέσεις...

Ναι όντως έτσι είναι πονάνε πάρα πολύ, δεν πρόκειτε για μένα απλώς θέλω να διασταυρώσω αυτά που έχω μάθει. Δεν ξέρω επίσης κατά πόσο επηρεάζουν το βάρος και τι ακριβώς είναι. Πς μπορεί να βοηθάει το λάδι?

• 5 weeks later...
Ναι όντως έτσι είναι πονάνε πάρα πολύ, δεν πρόκειτε για μένα απλώς θέλω να διασταυρώσω αυτά που έχω μάθει. Δεν ξέρω επίσης κατά πόσο επηρεάζουν το βάρος και τι ακριβώς είναι. Πς μπορεί να βοηθάει το λάδι?

Τις λένε ενέσεις λαδιού όχι γιατί περιέχουν λάδι ελαιόλαδο :lol: αλλά γιατί το ενέσιμο φάρμακο είναι σε ελαιώδη μορφή.

Πονάνε αρκετά :cry: . Ενα tip για λιγότερο πόνο είναι να βγούνε από το ψυγείο για μια ώρα περίπου πριν την εφαρμογή ώστε να έρθουν σε πιο ανεκτή θερμοκρασία και επίσης καλό τριψιμο μετά της περιοχής της ένεσης για να διαλυθεί το φάρμακο.

1aLup3.png

BtUIp3.png

Μια φιλη μου η οποια προσπαθει να μεινει εγκυος τις ειχε δωσει

ο γιατρος της ενεσεις λαδιου....η οποιες οντως πονανε τρομερα απο οτι ελεγε κ η ιδια!

Διαφημίσεις

Έκανα 4 ενέσεις λαδιού αν θυμάμαι καλά τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης, τον οποίο είχα και αιμοραγία. Αυτο που μου είπε και εμένα η γυναικολόγος μου είναι οτι βοηθάνε στην αποκόλληση. Τώρα τι ακριβώς κάνουν δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έκανα ένα υγιέστατο μωρακι. Όσο για τον πόνο, η αλήθεια είναι ότι πονάει αλλα όχι τίποτα τρομερο και φοβερό.

dev277pr___.png