Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αναζήτηση συνταγής

KatFON

Recommended Posts

Υπάρχει πουθενά καμιά συνταγή για σπανακοπιτάκια με σπιτική ζύμη για τα μικρά μας; Έψαξα αλλά δεν βρήκα και δεν προλαβαίνω να ψάξω περισσότερο. Θα ήθελα κάποια που να μπορώ να παραλείψω τα τυριά και το αβγό αν είναι δυνατόν γιατί τα μικρά μου είναι αλλεργικά στα γαλακτοκομικά και ακόμη δεν τρώνε ασπράδι.

Έχουν βαρεθεί αυτά που τους δίνω μέχρι τώρα και ψάχνω απεγνωσμένα για νέες ιδέες, αλλά δυστυχώς με τους διατροφικούς περιορισμούς μας δεν έχω πολλές επιλογές.

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

1 ποτήρι νερού χυμό πορτοκαλιού, 1 ποτήρι νερού λάδι(μισό ελαιόλαδο-μισό καλαμποκέλαιο), 3,5-4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.Ταζυμώνεις όλα μαζί σε μαλακή ζύμη και την αφήνεις λίγο να φουσκώσει. Καλή επιτυχία.

Συγνώμη για την προχειρογραμμένη συνταγή, αλλά βιαζόμουνα. Αν θες διευκρινήσεις, πες. Ποικιλία απο συνταγές για φαγητά και γλυκά χωρίς γαλακτοκομικα, θα βρεις σε βιβλία για νηστήσιμα. Ένα απο αυτά είναι :Σαρακοστιανά, των Μ. Κοκκίνου-Γ. Κοφινά, εκδ. Ακρίτας.

Διαφημίσεις

KatFON και εγώ τις ίδιες απορίες έχω ψάχνω συνταγές για παιδιά με αλλεργίες (ούτε η δικιά μου τρώει ακόμα αυγό, τυριά, σπανάκι) άλλα δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί με ότι έχω βρει μέχρι τώρα.........:|:-|

Αν κάποια μανούλα μπορούσε να βοηθήσει :mrgreen::mrgreen: ή να κάνουμε ένα θέμα (ακόμα και αυτό) με συνταγές για παιδιά με αλλεργίες!!!

Φιλικά Εύα