Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

kyklo....asta na pane!!!!

Recommended Posts

Prin 3 mines eixa apoboli/apoksesi kai apo tote o kyklos mou einai poli astatos!! Prin htan 28-30 ntang stin wra tous!!! O protos periodos meta apo tin apoksesihtan htan meta apo 30 meres!!! Xara pou ekana giati nomiza oti o kyklos kai to swma mou eixe girisi sta kononika tou!!! Apo tote mia 35 meres kai auto to mina tis 37!! To allo mina leme na ksekinisoume tis prospa8ies alla me tetoio kyklo POS??? Den 8elw na parw tests giati nomizo oti einai pyxofora!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου κοαλαλου...κι εγώ πριν απο 9 μήνες είχα μια βιοχημική εγκυμοσυνη(μένεις έγκυος και το αποβάλει η μήτρα πολυ γρήγορα)...μετά από αυτο ο κύκλος μου έχει γίνει χάλια και εκτος απο αυτο τις περισσότερες φορες δεν μπορω να καταλαβω την ωορρηξια...μπορει να έχω κυκλο απο 28 μέρες μέχρι 32...κι ετσι δεν ξέρω ούτε πόσες μέρες να υπολογισω τίποτα....φαντασου ότι προσπαθουμε τόσο καιρό και δεν έχουμε καταφερει τιποτα

Και εγώ κοριτσάκια μετά την απόξενση είδα περίδο στις 29 μέρες. Η δεύτερη περίοδος ελπίζω να μην έρθει. Αλλά απο΄ότι είδα΄η ωορηξία μου ήταν φυσιολογικά οπόταν πιστεύω πως αν έρθει η ακατονόμαστη θα έρθει στην ώρα της

BjNEp3.png

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Κάντε αγκαλιές κάθε δύο μέρες, μια του κλέφτη δύο τρεις και θα τον τσακώσετε...

Εν ανάγκη πάρε και τεστ ωορηξίας (ληστεία οι τιμές τους έτσι?) και παρακολούθα την ωορηξία σου. Κάνε και θερμομέτρηση και στην ωορηξία πέρνα μια βόλτα από γυναικολόγο να κάνεις ένα υπέρηχο να δεις τι γίνεται.

Κουράγιο κοριτσάκι μου και θα έρθει!

Prin 3 mines eixa apoboli/apoksesi kai apo tote o kyklos mou einai poli astatos!! Prin htan 28-30 ntang stin wra tous!!! O protos periodos meta apo tin apoksesihtan htan meta apo 30 meres!!! Xara pou ekana giati nomiza oti o kyklos kai to swma mou eixe girisi sta kononika tou!!! Apo tote mia 35 meres kai auto to mina tis 37!! To allo mina leme na ksekinisoume tis prospa8ies alla me tetoio kyklo POS??? Den 8elw na parw tests giati nomizo oti einai pyxofora!!!

ΟΚ, είχαμε μιλήσει για το θέμα που αδιαθέτησες στις 30 ημέρες, θυμάσαι? Όπως και εγώ στις 32 ημέρες και χαιρόμουν.

Η eirinitas έχει απόλυτο δίκιο! Σεξάκι κάθε 2 ημέρες και να παραγγείλεις τεστάκια ωορρηξίας από το εξωτερικό που είναι φθηνά. Να τα δοκιμάζεις κάθε ημέρα το μεσημεράκι και αν βρεις σκούρα γραμμούλα μην χάσετε εκείνη την ημέρα και την επόμενη (και την παραεπόμενη μην σου πω :-D ).

Και εμένα η 2η περίοδος ήταν να μου έρθει στις 37-38 ημέρες και το βρήκε πρώτα το τεστάκι (ωορρηξία στην 20η μέρα!!), μετά από κάποιες ώρες την κατάλαβα και εγώ... Και πέτυχε...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Nai Clelia se 8umamai!! Auto pou les mallon 8a to akolou8iso!!! Apo pio site na kanw paragelia ta test oriksias??? Kai poses meres kanei na er8ei??? Sou euxomai mia kali egkumosini!!!

Εγώ παρήγγειλα από το http://www.homehealth-uk.com/ και μου κόστισαν τα 100 τεστ ωορρηξίας και τα 10 τεστ εγκυμοσύνης 22 ευρώ περίπου. Τα παρήγγειλα Τετάρτη και την ερχόμενη Τρίτη τα παρέλαβα.

Είναι απολύτως ασφαλές το site, την πρώτη φορά που παρήγγειλα χρησιμοποίησα πιστωτική κάρτα και δεν είχα πρόβλημα. Την δεύτερη φορά που παρήγγειλα για μια φίλη μου έκανε 7 μέρες και χρησιμοποίησα paypal.

Το πακετάκι που θα λάβεις είναι πολύ διακριτικό.

Δεν είμαι πλέον έγκυος... :-(

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κατα την γνωμη μου αφηστε το τεστ ωρεξησιασ χαρειτα τον ερωτα με τον συντροφο σασ και αν ειναι να ερθει θα ερθει....συνηθωσ οταν εχουμε ωρεξια θελουμε πολυ να ερθουμε σε επαφη και εχουμε πονακια χαμηλα στην κοιλια...πιστευω να βοηθησα εστω και λιγο...

z3hWp3.png