Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

HARD MOM CAFE ...season II

Recommended Posts

ΝΑ ʽΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ!

Είναι Δεκαπενταύγουστο και είμαι μόνη στο σπίτι, στην πολυκατοικία, στην γειτονιά…

Έρημα τα πάντα, και μόνη συντροφιά τα βιβλία – τραχανάς που λέει και ο καλός μου…

«Μη διαβάζεις από πολλά βιβλία. Μην κάνεις το γραφείο τραπέζι με τραχανά! Απλώνονται τα …π@π@ρ#συγγράμματα του κάθε ______ σε όλο το γραφείο, τα κοιτάζεις και δε ξέρεις τι να πρωτοδιαβάσεις!»

Δεν έκανα πολύ τραχανά εγώ. Έχω το ένα βιβλιαράκι μου (των 2500 σελίδων), τον υπολογιστή μου με τα απαραίτητα CD-ROM, τo καφεδάκι που μετά αλλάζει σε Coca-Cola (έχει την απαραίτητη καφεΐνη, χωρίς το συνοδό τρέμουλο), και το ρολόι – ημερολόγιο να μου σπαράζει την καρδιά!

Ο καλός μου εφημερεύει… Άλλες 2 εφημερίες του έμειναν μέχρι να πετάξει την άλλη Κυριακή.

Μου λείπει ήδη… Σκέφτομαι το Ελ. Βενιζέλ την άλλη εβδομάδα και νομίζω ότι θα επέλεγα αντʼ αυτού τη φάλαγγα!

Κι εγώ, να μένω πίσω προσωρινά με το παιδί, στη μαμά μου. Την Παρασκευή μετακομίζουμε, ή μάλλον κάνουμε κάτι που μοιάζει με μετακόμιση, αλλά είναι μάλλον άτακτος φυγή!

Δηλαδή… μεταφορική θα έρθει και θα πακετάρει τη μία μέρα και την επόμενη θα μεταφέρει στο πατρικό του καλού μου… Καπάκι ο Δημήτρης πετάει για τα ξένα, και μάνα-κουράγιο-αμάρτησα για το παιδί μου μαζί με παιδί, πηγαίνουμε στο πατρικό μου μέχρι να τελειώσω από τα μαρτύρια εξετάσεων, χαρτούρας, διαδικαστικών κ.λπ.

Μισά πράγματα στην πεθερά, μισά στη μαμά μου, άλλα στην Αγγλία… ΜΠΑΧΑΛΟ!

Με βλέπω να φοράω pampers easy-up διότι ούτε το βρακί μου δε θα βρίσκω.

(…Ναι, easy-up! Δεν σας έχω γράψει τα νέα… εδώ και 2 μήνες ζητάμε να πάμε τουαλέτα! Μεγάλη υπερηφάνεια! Βέβαια, βράδυ βάζουμε κανονικά πάνα, όπως κα στις εξόδους μας, αλλά μεγάλη υπόθεση!)

Η Νικόλ στον παππού και τη γιαγιά ξανά. Το έχω στερηθεί το παιδάκι μου… Κάθε πρωί το ξυπνάμε, το ετοιμάζουμε και …τσουπ πακέτο στη γιαγιά. Το βράδυ, μόνο αν είναι ο Δημήτρης εδώ επιστρέφει. Αλλιώς –όπως σήμερα- έχει διανυκτέρευση. Με χαιρετάει στην πόρτα, και όλο χαρά αναχωρεί… Ξεσαλώνει εκεί. Παιχνίδια μέσα στη μέση, ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ και ΜΑΖΟΟ & ΤΗΕ ΖΟΟ στο CD, γατάκια στην αυλή, "όχι" δεν ακούει από κανέναν… Παράδεισος!

Σήμερα δεν άντεξα! Βάρεσε “TILT” το μηχάνημα… και πουθενά ψυχή, ούτε για έναν καφέ, να πεις μια κουβέντα.

Πήρε κατά λάθος ο καλός μου το κινητό μου μαζί του… Με έχει αποκλείσει από τον κόσμο όλο!

ΑΚΟΥΤΕ ΜΑΡΙΕΣ?

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ!

Κι έτσι, πού καλύτερη παρηγοριά ? Αλλά το καφέ μας έχει πάει για ανακύκλωση, και είπα να το κάνω λίγο sequel… Εδώ τα σαγόνια του καρχαρία έφτασαν τα 500 (που λέει ο λόγος), το "hard mom café" θα αφήναμε έτσι???

ΛΟΙΠΟΝ… είναι καμμία εδώ, ή τζάμπα γράφω?

Διαφημίσεις

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είμαι και εγώ με τον άντρα μου να έχει βάρδια και εγώ με το παιδί στο σπίτι τώρα κοιμήθηκε και δεν ξέρω τι να κάνω...Από ότι βλέπω βαρέθηκες και εσύ και βγήκες...

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Διαφημίσεις

ενα χρόνο και τίποτα ακόμα; με βάζεις σε σκέψεις...Λέγαμε να πάμε και εμείς για δεύτερο και συνέχεια το αναβάλλω μήπως κάνω λάθος γιατί είδα ότι αρκετές δυσκολευτήκανε με τα δεύτερα.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

...καλά, εγώ δεν είμαι και σημείο αναφοράς!

Και στη Νικόλ δυσκολευτήκαμε, και γενικώς η ιστορία μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα δεν ήταν και ιδιαίτερα λαμπρή!

εγω τι να σας πω κορίτσια..ξεκινάω εξωσωματική τέλος του μήνα...

ice tea κι απο δω αν είναι ευκολο...πίναμε κρασιά και μπύρες.Μπούκωσα!

maria.jpg

Διαφημίσεις

Γιορτάζω σήμερα(Μαρία)

Το κοριτσάκι μου είναι από τον 1ο μου γάμο.

Με τον δευτερο δυσκολευόμαστε να κάνουμε φυσιολογικά παιδάκι.

maria.jpg

Διαφημίσεις

Χωρίς δεν γίνεται..και πάλι λέω δόξα τον θεό που υπάρχει και αυτή η διαδικασία για να κάνουμε παιδάκι κι εμείς με τα προβλήματα.

maria.jpg

Μπαινω σφηνα αλλα σε πετυχα!!! Μπορω να ευχηθω οτι καλυτερο στη leykh μας που γιορταζει????

επειδή είναι για καλό σκοπό, να τις πεις τις ευχές σου, και πάρε πολυθρόνα!

Αυτό Μαρία μου ξαναπέσ'το! Σημασία είναι να έρθει, το πώς, δεν το μετράει κανείς!

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πανε ολα καλα..Μονο ετσι μπορουν να πανε! Ενταξει..ισως ειναι λιγο ταλαιπωρια η ολη διαδικασια αλλα εσυ το ξερεις καλυτερα οτι αξιζει τα παντα!

Έτσι είναι.ρενάκι μαζί τα έχουμε συζητήσει.Είμαι στην τελική ευθεία πλέον!υπολογίζω μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου να έχω κάνει εμβρυομεταφορά και τέλος να ξέρω και αποτελέσματα!

και αν το θέλεις τόσο όσο εμείς τίποτα δεν είναι ταλαιπωρία.

maria.jpg