Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΑΛΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟ

ioannanip

Recommended Posts

Καλησπέρα! Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το θέμα γιατί δυσανασχέτησα με το "ξενοδοχείο" που έμεινα στις Σπέτσες. Πως είναι δυνατόν να πουλάνε αποθήκες για δωμάτια. Ενδεικτικά θα σας πω ότι έμεινα 5 μέρες. Δε μας αλλάξανε σεντόνια και πετσέτες, μύριζε πάρα πολύ άσχημα το a/c και μας το καθάρισαν μετά από 2 μέρες και ύστερα από δικά μας παράπονα. Οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει στο ιντερνετ είναι για να γελάς! Μάλλον άλλο ξενοδοχείο έδειχναν. Μέσα στο site γράφει οτι έχει nova (μόνο 1 κανάλι nova, ant1, alpha), στεγνωτήρα μαλλιών (της κακιάς ώρας), mini bar (1 μπουκάλι νερό), μπαλκονόπορτα που βγαίνει στην αυλή (δεν υπάρχει αυλή αλλά ο απέναντι ένοικος) και παντόφλες μπάνιου (εννοείται ότι αυτές δεν υπάρχουν καν). Και όχι μόνο αυτά. Το χειρότερο ήταν ότι από εκεί απείχε εντελώς η έννοια της καθαριότητας... Αν λοιπόν πάτε στις Σπέτσες προσέξτε πολυυυυυ. Ο απόλυτος εξευτελισμός και εκμετάλλευση!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μας εχει τυχει στην Ερμιονη.απο ανθρωπο που ξεραμε κι ολας και πηγαιναμ,εκει καθε χρονο-Οχι το χαλι που περιγραφεις βςβαια αλλα μια υπογα με μισο παραθυρο..Ασε.καποιοι ανθρωποι ειναι τρελοι απατεωνες-

A14gp2.png

XEMvp2.png

ioannanip καλησπερα,

ειλικρινα κριμα που σου ετυχαν ολα αυτα στις διακοπες σου,

αλλα δυστυχως συμβαινουν συχνα και ειδικα οταν οι κρατησεις γινονται μεσω καποιου site,δεν μιλαω βεβαια για ολα τα ξενοδοχεια,ουτε βεβαια μπορουμε και να κρινουμε μια περιοχη απο ενα και μονο ξενοδοχειο...

''...for those about to rock we salute you...''

ουτε βεβαια μπορουμε και να κρινουμε μια περιοχη απο ενα και μονο ξενοδοχειο...

Φυσικά και όχι. Το νησί ήταν υπέροχο και περάσαμε πολύ καλά. Απλά το ανέφερα.

Είναι όμως αυτό το ρημάδι το γιατί τόση "απάτη" από τις φωτογραφίες...

Εγώ ανάλογο περιστατικό έχω να σας πω από ξενώνα στην Εύβοια.

Στην Εύβοια πηγαίνουμε τα τρία τελευταία χρόνια, λόγω παιδιού (μια έγκυος, μία 5 μηνών...πού να το πας???), στο πατρικό σπίτι της μαμάς μου, το οποίο παρέχει τα πάντα και μας γλιτώνει από το γνωστό σενάριο "κουβαλάω το μισό μου σπίτι".

Έχω δει ένα Site τυχαία με έναν σούπερ μα ΣΟΥΠΕΡ ξενώνα σε κοντινό χωριό, και αποφάσισα να τον δω από κοντά, τόσο που με είχε ενθουσιάσει!

Κορίτσια, τί *$*@ ήταν αυτή???

Καινούργιο, ολοκαίνουργιο μεν αλλά...

...τελεία! Μέχρι εκεί. Ούτε οι κήποι, ούτε τα τεράστια δωμάτια και οι κήποι... Μια φόλα και μισή! Αφού περάσαμε 3 φορές από έξω μέχρι να αναγνωρίσω ότι αυτό ήταν αυτό που διαφήμιζαν!

Όσο για τις αγαπημένες Σπέτσες, είναι γνωστό το πουλάω φύκι για μεταξωτή κορδέλα...

Πληρώσαμε 3 χρόνια πριν, ΑΡΧΕΣ ΜΑΪΟΥ, 110 ευρώ για το δίκλινο του τρόμου, στο και καλά καλό ξενοδοχείο που έβγαζε στον μπουφέ του πρωινού 3 φρυγανιές και 2 φέτες κέικ και νόμιζε ότι κάτι έκανε!

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια, μια και δυο τετοιες περιπτωσεις νομιζετε πως υπαρχουν? Εγω πιστευω οτι απο τη στιγμη που μπηκε το internet στη μεση διαφημιζοντας τετοιες επιχειρησεις, εφοσον δεν εχεις τη δυνατοτητα να τις ελεγξεις απο κοντα, μπορουν καλλιστα καποιοι λοποδυτες να σε εξαπατησουν!!! Ακομη και φωτογραφιες κι αν εχουν να σου δειξουν, μπορει κι αυτες να αντιστοιχουν σε ουτοπικα μερη! Θεμα τυχης ειναι τελικα το να "πεσεις" σε τιμιο και σωστο επαγγελματια!Τι αλλο να πω? Απλα το μονο που ισως μπορουμε να κανουμε, οπως και βλεπω οτι γινεται σε αρκετα μεγαλο βαθμο μεσω του parents.gr, ειναι να ανταλασσουμε τις προσωπικες μας εμπειριες και να καταγγελουμε ή να εξυμνουμε καποια μερη που εχουμε δει απο κοντα, ετσι ωστε να τα αποφευγουμε και οι υπολοιποι ή αντιθετως να τα τιμουμε. Εγω ας πουμε που εχω τετοιους ξενωνες, πελατες των οποιων ειναι μελη του parents.gr, δεν εχω να φοβιθω κατι απο μια πιθανη καταθεση εμπειριων σχετικα μ΄αυτους, γιατι αντιστοιχουν και στα λεγόμενά μου αλλα και στις φωτογραφιες που επισυναπτω. Περα απο μενα, ομως, γιατι να μην ανοιξουμε ενα νεο topic κατηγοριοποιημενο σε περιοχες της Ελλαδας με καταλυμματα που ευχαριστησαν αλλα και που δυσαρεστησαν μελη? Ετσι, θα ειναι πιο ευκολο πιστευω για καποιον να καταληξει σε ενα ξενοδοχειο ή ξενωνα...Αυτο εχω να προτεινω απο μερους μου...Εσεις τι λετε γι΄αυτο?

Και καλα, τι νομιζουν, η ασχημη εμπειρια ειναι επτασφραγιστο μυστικο; Και θα μαθευτει και δε θα δουλεψει καλα η επιχειρηση και η απατη δε θα διαρκησει και πολυ. Καλα, εντιμοτητα δεν εχουν. Λιγο μυαλο δεν εχουν;

Πηγε ο αντρας μου για ελεγχο ως αρμοδιος σε ξενοδοχεια στην περιοχη μας, ειδε ποσο καλα ειναι και παντου το λεμε. Ποιοι χανουν και ποιοι κερδιζουν; Να οργανωθουμε!

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Κι εμένα μου αρέσει σαν ιδέα. Το αστείο με το δικό μου ξενοδοχείο είναι ότι πέρυσι πήρε και επιχορήγηση!!!!!!!!! Ήθελα να 'ξερα ποιος το ενέκρινε για να πάρει και επιχορήγηση. Μα έλεος...

Κι εμένα μου αρέσει σαν ιδέα. Το αστείο με το δικό μου ξενοδοχείο είναι ότι πέρυσι πήρε και επιχορήγηση!!!!!!!!! Ήθελα να 'ξερα ποιος το ενέκρινε για να πάρει και επιχορήγηση. Μα έλεος...

Μα αυτός που πήρε ένα ωραιότατο φακελάκι βέβαια... μα καλά κάθεσαι και αναρωτιέσαι κιόλας?:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κι εγώ μπορώ να πω φέτος για την ατυχή μου εμπειρία με ξενοδοχείο της Ρόδου. Κλείσαμε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο διότι ανήκει σε αλυσίδα ξενοδοχείων που είναι φιλική προς τα παιδιά, και διότι τα τελευταία τρία χρόνια που έχουμε πάει διακοπές σε ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα της συγκεκριμένης εταιρίας , είχαμε μείνει κατευχαριστημένοι (αν εξαιρέσεις βέβαια τις τιμές!!!). Όταν λοιπόν αποφασίστηκε ο προορισμός δεν ψάξαμε για πολύ, απευθυνθήκαμε κατευθείαν εκεί που ξέραμε...

Και έρχεται η ώρα που φτάνουμε στο ξενοδοχείο.... παρκάρουμε στο πάρκινγκ και κοιτάζοντας το κτίριο διαπιστώνουμε ότι οι σοβάδες κρέμονται απέξω έτοιμοι να σου πέσουν στο κεφάλι. Μπορεί επειδή είναι η πίσω πλευρά του κτιρίου να μην το έχουν προλάβει να το σουλουπώσουν σκέφτομαι. Μπαίνουμε μέσα (σημειωτέον πηγαίνουμε διακοπές μαζί με κάτι φίλους με παιδιά στην ηλικία των δικών μας) και περιμένουμε να μας πάνε στα δωμάτια. Η υπεύθυνη μας ενημερώνει ότι θα μας βάλει στην καλή-νέα πτέρυγα του ξενοδοχείου γιατί είμαστε τόσα χρόνια πελάτες...Φτάνουμε τελικώς στα δωμάτια αφού έχουμε αλλάξει 3 διαφορετικά ασανσέρ για να πάμε και μπαίνουμε μέσα... Τι να δούμε, κάτι δωμάτια από την δεκαετία του εξήντα , κάτω παντού μοκέτα (βρώμικη βέβαια) και κάτι έπιπλα από τον καιρό που γύριζε η Βουγιουκλάκη το Δόλωμα στη Ρόδο. Δεν λέω τίποτα και πάμε για μπάνιο... η παραλία μπροστά στο ξενοδοχείο απαίσια, γεμάτη πίσσες.Γυρνάμε το μεσημέρι στο δωμάτιο για ύπνο και ανάβουμε τον κλιματισμό. Με το που τον ανάβουμε αρχίζει και αναδύεται στο δωμάτιο μία μυρωδιά μούχλας και ποδαρίλας. Σηκωνόμαστε , εκνευρισμένοι, πάμε να πάρουμε καφέ (αφού δεν μπορέσαμε να κοιμηθούμε) στο κεντρικό μπαρ του ξενοδοχείου, όπου εκεί μας λένε ότι δεν μπορούμε να παραγγείλουμε καφέ γιατί δεν έχει πάει έξι η ώρα και αν θέλουμε να πάμε στο μπαρ της παραλίας να πάρουμε σε πλαστικό:evil::evil::evil::evil:.

Γυρνάμε πίσω στο δωμάτιο και περιμένουμε να περάσει η ώρα να πάμε να ρημαδοπιούμε τον καφέ μας. Βγαίνουμε λοιπόν έξω στο μπαλκόνι να χαζέψουμε τουλάχιστον τη θέα. Από πίσω μας ακολουθούν τα μικρά ... κάνει ο μικρός να πιαστεί από το κάγκελο(ξύλινο άβαφτο παρακαλώ!!!!) και το κάγκελο αρχίζει και κουνιέται (στον 5ο όροφο το δωμάτιο). Έντρομοι κλειδωνόμαστε και πάλι μέσα. Το βράδυ τρώμε όλοι μαζί (και οι φίλοι μας) στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, και μετά αποφασίζουμε να πάμε μία βόλτα στην πόλη. πριν φύγουμε αναφέρουμε ότι το κλιματιστικό βρωμάει και να κάνουν κάτι για αυτό, όπως επίσης και ότι το λούκι της μπανιέρας είναι βουλωμένο. Γυρνώντας στο δωμάτιο βλέπουμε ότι έχουν βγάλει εντελώς τη βάνα από το λούκι και έχουν ρίξει και αποσμητικό στο κλιματιστικό...:evil::evil::evil::evil::evil:

Την επόμενη μέρα το πρωί συναντιόμαστε με τους φίλους μας στο πρωινό όπου βρισκόμαστε στην εξής κατάσταση: ο γιος μου τρέχει κάθε 10 λεπτά στην τουαλέτα με διάρροια, εγώ σε λίγο καλύτερη κατάσταση και ο σύζυγος σε κατάσταση αποσύνθεσης διότι έχει ήδη κάνει 2 φορές εμετό. Οι δε φίλοι μας και αυτοί στην ίδια κατάσταση!!!

Δεν προλαβαίνουμε να κάτσουμε και ο μικρός φωνάζει ότι θέλει ξανά τουαλέτα, ρωτάω λοιπόν και μου λένε ότι ακριβώς από κάτω από το εστιατόριο έχει τουαλέτες. Πηγαίνουμε τρέχοντας και εκεί έντρομη συναντώ 4 κατσαρίδες τεραστίων διαστάσεων να περπατάνε στους τοίχους.

Αυτό ήταν λέω... φεύγουμε τώρα αμέσως.Πήγαίνω επάνω λέω στους υπόλοιπους τα καθέκαστα και πηγαίνω μαζί με τη φίλη μου να πληρώσουμε και να φύγουμε. Όπου εκεί η υπεύθυνη προκειμένου να μου πουλήσει πνεύμα μου λέει ότι η γαστρεντερίτιδα που προφανώς πάθαμε οφειλόταν σε ίωση που είχαμε κολλήσει όλοι μαζί, και ότι λάθος είδα και δεν υπήρχαν κατσαρίδες , ούτε υπάρχει δυνατότητα οι συγκεκριμένες τερέζες να υπήρχαν και στην κουζίνα που ήταν ακριβώς από πάνω.:evil::evil::evil::evil::evil:

Εκεί λοιπόν πια (ενώ μέχρι τότε δεν είχα πει κουβέντα απλά είχα ζητήσει το λογαριασμό) αρχίζω και φωνάζω ότι θα τους στείλω το υγειονομικό να δούμε που θα βρουν τις τερέζες, και θα πάω και σε γιατρό να κάνουμε 6 άτομα εξετάσεις και αν βγει ότι έχουμε πάθει γαστρεντερίτιδα από το φαγητό θα τους κάνω και μήνυση. Τρελλάθηκε η κυρία και άρχισε και μου έλεγε ότι το ξενοδοχείο θα αναλάβει όλα τα έξοδα να μας στείλει σε γιατρό ή νοσοκομείο αν χρειαστούμε ....(να πας εσύ σε νοσοκομείο κυρά μου , εγώ διακοπές ήρθα να κάνω):evil::evil::evil::evil::evil::evil: Μου ζήτησαν συγνώμη και δεν ξαναείπαν τίποτα....

Ευτυχώς φεύγοντας βρήκαμε ένα άλλο ξενοδοχείο και περάσαμε τις ωραιότερες διακοπές μέχρι σήμερα...:P:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

'Ετσι ειναι βρε κοριτσια, οπως τα λεμε...Το θεμα ειναι να δρασουμε ουσιαστικα!Αν μπορει να μας επιβεβαιωσει και ο admin οτι μια τετοια κινηση που προτενω δεν θα δημιουργησει προβλημα (π.χ. μηπως θεωρηθει διαφημιση π.χ. για καποιες επιχειρησεις) και μας δωσει το ok, τοτε να ανποιξουμε αμεσως το topic!Γιατι, οχι?Το καλοκαιρι δεν εχει τελειωσει ακομη και μπορει πολυς κοσμος να γλυτωσει απο δυσαρεστες εμπειριες!Admin για πες μας κι εσυ τη γνωμη σου.....

Nαι κορπιτσια συμφωνω οτι θα ήταν πολύ καλή ιδέα η ανταλλαγή απόψεων για ξενοδοχεία γιατι μας περνάνε για πολύ βόδια ....

Η δική μου εμπειρία είναιι η εξής:

Αποφασίσαμε με τον καλό μου να πάμε Κρήτη πριν 2 χρόνια και να πάρουμε μαζί και την μόλις 5 χρόνων κόρη μου.Κλείσαμε μέσω τουριστικού γραφείου σ ένα τέλειο φανταστικό ξενοδοχείο 5 αστέρων(κομητών θα έλεγα)με σελίδα στο ίντερνετ ,πισίνες,γκόλφ ,σάουνες ,δελεαστικότατο.....Ημουνα σίγουρη οτι θα περνούσα τις ωραιότερες διακοπές της ζωής μου!

Με το που φτάνουμε και βλέπουμε τον εν λόγω κ@λ^*%νιο δεν το αναγνωρίσαμε είπαμε πλάκα μας κάνουν αποκλείεται να είναι αυτη η τρώγλη αυτο που βλέπαμε στο ίνετρνετ.Το δωμάτιο χάλια υμιυπόγειο(βλέπετε τους ξένους τους είχανε στους επάνω ορόφους)με μάπα στρωμένη μοκέτα και επίπλωση απο τότε που γύριζε η Ρένα Βλαχοπούλου το ""Η θεία μου η χίππισα'' ,το δε μπάνιο μες στη μπίχλλλλα (με πολλά λλλ για έμφαση στο θέμα της μπίχλας)οι αρμοί μεσα στη μούχλλλλα στην κυριολεξία,το μπαλκονι απο τη σκόνη δεν φαινότανε άστα να πάνε...Πάει ο άντρας μου στη ρεσεψιόν να παραπονεθεί και τί του λέει η τύπισσα??????in english please(στα αγγλικα παρακαλώ) και μάλιστα με πολύ υφάκι......και της λέει ο άντρας μου ιν κρίκ μωρή που θα με(το με το τονιζω λόγω Σαλονικης)πεις να μιλήσω και αγγλικά βλαμένη!(εδω γελάμε και κλαίμε ταυτόχρονα)τεςπα μας αλλάζουν δωμάτιο μας πάνε σε ένα λίγο πιο ψηλά και το ίδιο μπίχλλλλα!

Εντωμεταξύ οι ξένοι όλοι να έχουν τα καλά δωμάτια, να τους έχουνε με το βραχιολάκι ολ ινκλούσιβ και να έχουν και τρελό υφάκι παρακαλώ.Και όταν απο περιέργεια ρώτησα μια εγγλέζα να μου πει πόσο πλήρωσε μου είπε ΑΚΡΙΒΩΣ τα μισα απο τι εγώ εκεί φρίκαρα(το ήξερα βέβαια οτι έτσι γίνεται).

Μετά όλο το γκρουπ παραπονεθήκαμε στον 70χρονο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ο οποιος εν ολίγοις μας έβρισε και μας είπε οτι είμαστε και τσίπιδες και οτι δνε ξέρουμε την τύφλα μας απο ξενοδοχεία...

Τις επόμενες μέρες ο Μ@λ@κ$ ερχότανε στην τραπεζαρία την ώρα που τ΄τρώγαμε πάνω απο τα κεφάλια μας για να το παίξει καλός και έλεγχε το πόσο τρώμε και αν έχουμε πάρει δεύτερη μερίδα καθότι ο μπουφές ήτανε σελφ σέρβις.Ετσι λοιπόν κι εμείς πηγαιναμε πολλές φορές και τρώγαμε έξω στο μικρό χωριο των γουβών όπου και διαμέναμε όπου φυσικά ούτε ένας ξένος δέν υπηρχε να τα στάξει στα μαγαζια που βαρούσανε μύγες...χαζοί ήτανε αφου στο ξενοδοχείο ήταν όλα στα πόδια τους

Αυτα κι αλλα πολλα που αν τα θυμηθώ θα βγάλω φλύκταινες

Και ναι θα πώ τωρα που φούντωσα και το όνομα του ξενοδοχείου κι ας το βγάλει κι αντμίν δε με νοιάζει το λένε Aphrodite beach hotel ουφ!

με([/b]το με το τονιζω λόγω Σαλονικης)πεις να μιλήσω και αγγλικά βλαμένη!

καλά η ατάκα της χρονιάς αυτή του άντρα σου!!!! Ζηλεύω που δεν ήμουν από μια μεριά να τον ακούσω. Άπαιχτος λέμε.....

[/url] 0002014C.gif

sig.asp?img=ad1

[sIGPIC][/sIGPIC]

χανια ετσι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ετσι και εγω κοριτσια το καλοκαιρι που εμεινα εγκυος πηγαμε χανια το δωματιο απο το ιντερνετ σουπερ και η πισινα σουπερ(κολλημα του αντρα αν δεν εχει πισινα δεν το κλεινουμε) και η θαλασσα 50 μετρα ελεγε:rolleyes:

φτανουμε στο ξενοδοχειο μετα απο ταξιδι γιατι πηγαμε ηρακλειο με καραβι και απο εκει οδικως....ηταν αναμεσα στην πολη των χανιων και στον πλατανια ...παρκαρουμε απο την πισω πλευρα θαλασσα δεν βλεπαμε πουθενα παμε να πουμε στην ρεσεψιον μασ υποδεχεται ο πορτιερης :confused: μια ωραιοτατη κατσαριδα καφε γυαλιστερη στα φορτε της......καγκελο εγωωωωωωω:mad:...

ελα μωρε λεει ο αντρας απεξω ειναι οχι μεσα....

μιλαμε με την κυρια δινει ο αντρασ μου την ταυτοτητα αρχιζουν ενα παραληρρημα απο που ειστε καταγωγη και τετοια βγαινουν και σοι μακρινο:oops:

μας λεει

εχετε πολλα πραγματα;;;

ναι!!!!

εεε θα ταλαιπωρηθειται λιγο γιατι το δωματιο ειναι στον τριτο οροφο και ασανσερ δεν εχουμε!!

χαλασμενο;;;

οχι δεν εχουμε καθολου!!!

δευτερη ψυχρολουσια γιατι κουφαλαω την αρτα και τα γιαννενα απο αποσκευες...ανεβαινουμε με τα χιλια ζορια μπαινουμε δωματιο και με παιρνει η μποχα του νοσοκομειου βρε παιδια το δωματιο καμια σχεση ασοβατιστο περασμενο με ασβεστη κρεβατι απο τον κολοκοτρωνη και το σουπερ τησ υποθεσης η τουλετα τρισαθλια με πορτα σαν αυτεσ που εχουν στα αποδυτηρια που βγαζει κεφαλακι ο αλλος απο πανω η απο κατω και σε παιρνει ματι....

για να μην τα πολυλογω ειχαμε πληρωσει 3 διανυκτερευσεις μπροστα για να παρουμε αυτο το κελεπουρι 150 ευρω .......για να παει ο ενασ τουλετα ο αλλος επρεπε να βγει στο μπαλκονι για να μην ακουει τα ηχητικα εφε....

και οσο για την θαλασσα ηταν 50 μετρα απο το ξενοδοχειο αν εμπαινεσ μεσα απο την πιστα για αυτεσ τισ μηχανεσ που κανουν τα αλματα στα χωματα δεν θυμαμαι πωσ τισ λενε και που καθε μεσημερι ειχαν προπονηση:twisted:

μετα απο αυτο πηγαμε σε ξενοδοχειο στο ηρακλειο για να βγαλλουν το αχτι και πληρωσαμε 145 την βραδια αλλα μασ ειχαν αρχοντεσ γιατι ειμασταν οι μοναδικοι ελληνες.....

καπου ανεφερθηκε για ξενωνα ευβοια ειμαι απο εκει πεστε για να σασ πω:shock:

Διαφημίσεις

Μου έχει σηκωθεί η τρίχα κάγκελο με αυτά που γράφετε?

Δεν υπήρχε τουριστική αστυνομία? Προστασία καταναλωτή ή κάτι τελοσπάντων να απευθυνθείτε?

Φίλοι μου κάναν το εξής: κατά το πάσχα πάνε σε υποψήφιο μέρος για καλοκαιρινές διακοπές, βλέπουν τα δωμάτια κλείνουν τιμές και αφήνουν τον ακριβή χρόνο διακοπών ανοικτό. Βέβαια δεν αναφέρομαι σε νησιωτικές περιοχές αλλά σε κοντινές στον τόπο μόνιμης κατοικίας ή τουλάχιστον σε ανεκτή ώρα προσβάσιμες.

Φέτος εμείς είχαμε κλείσει σε ξενοδοχείο που είχαμε ξαναπάει, μας φέρθηκαν χάλια στην αρχή παρόλες τις συνενοήσεις(μέχρι και τηλέφωνο μας είχαν πάρει να μας πουν ότι όλα οκ όπως τα ζητήσαμε, κι όταν πήγαμε μας το ρίξαν στην τρέλα ότι ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο, ούτε τους είχαμε πει κάτι), έβαλα τις φωνές και ψάχνοντας τα διπλανά βρίσκαμε μια χαρά στην ίδια τιμή, ωραιότατα δωμάτια. Τελικά δεν αλλάξαμε αφενός γιατί βαρέθηκα να ξεκουβαλήσω την προικα μου αφετέρου γιατί η τουαλέτα αντικαταστάθηκε αμέσως(σπασμένη), η τηλεόραση μπήκε (δεν υπήρχε) και η σφηκοφωλιά από το παράθυρο εξολοθρεύτηκε.Το μονόκλινο που είχε μετατραπεί σε τετράκλινο και χωρίς επίσημα χαρτιά ήταν λίγο στενό αλλά είπα δεν πειράζει αφού δεν έχει χώρο ούτε να περπατήσω αναγκάζομαι να αφήσω τις βαλιτσούλες μου πάνω στο κρεβατάκι τους, κι αν δεν τους νοιάζει μία, δεν με νοιάζει δέκα. Βέβαια όροφο μας άλλαξαν μετά από 3 μέρες και ασανσέρ παρόλο που υπήρχε το είχαν θέσει εκτός λειτουργίας(τουλάχιστον εμάς δεν μας πείραζε, γυμναστική να καίμε τα παγωτάκια),όμως υπήρχαν και οικογένειες με μωρά παιδιά!

Την έπαθα μια φορά αλλά σε ξενοδοχείο του εξωτερικού. Τελικά άντεξα μόλις δυο βράδυα και μετά μετακόμισα σε άλλο που πλήρωσα μόνο 15 ευρώ επιπλέον για τις 10 ημέρες που θα μέναμε και είχα και του πουλιού το γάλα σε ένα δωματιο τεραστίων διαστάσεων. Έτσι από τότε κάνω ένα γρήγορο έλεγχο στο ίντερνετ για να δω τις εντυπώσεις άλλων πελατών για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Δυο πολύ καλές σελίδες είναι το

http://www.holidaycheck.com/state-travel+information_Greece-lid_7.html (στα αγγλικά) και το

http://www.holidaycheck.de/ (στα γερμανικά)

το καλό με τα συγκεκριμένα είναι ότι εκτός από τις εμπειρίες άλλων πελατών στο ίδιο ξενοδοχείο, έχεις τη δυνατότητα να δεις φωτογραφίες και περιγραφές σύμφωνα με ταξιδιωτικούς πράκτορες του εξωτερικού, που εκεί είναι υποχρεωμένοι να λένε την αλήθεια (αποστάσεις, υπηρεσίες κτλ) και δεν μπορούν με τίποτα να γράψουν ψέματα, καθώς μετά πληρώνουν τους πελάτες που θα κάνουν παράπονα χρυσάφι.

Επίσης έχει μηχανές σύγκρισης τιμών ώστε να δεις τι πληρώνουν για το αντίστοιχο δωμάτιο οι ξένοι και να πιέσεις αναλόγως για καλύτερες τιμές/υπηρεσίες.

Καλά ε..φετος την πάτησα..πήγαμε στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής τον Ιουνίο και βρήκαμε δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο από έξω κουκλι..γιατί από μέσα άστα να πάνε!! Ένα σας λέω..πάει ο άντρας μου να σκουπιστεί με την πετσέτα που υποτίθεται ότι ήταν καθαρή και τι βλέπω?? Πάνω στο κεφάλι του δυο άσπρες τρίχες ΝΑ!!!!!Ευτυχώς που έιχα πάρει και δικές μου και κάπως σώθηκε η κατάσταση..καλά δεν το συζητώ για τα σεντόνια και το μπάνιο...μια μπόχα και μισή..και το πληρώσαμε και 80 Ευρω...! Αλλά πού να πας???Ήταν και τριήμερο Αγίου Πνεύματος και αναγκαστικά μείναμε εκεί!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Ένα σας λέω..πάει ο άντρας μου να σκουπιστεί με την πετσέτα που υποτίθεται ότι ήταν καθαρή και τι βλέπω?? Πάνω στο κεφάλι του δυο άσπρες τρίχες ΝΑ!!!!!

Έλεος δηλαδη!!!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό άνοιξα αυτό το θέμα κορίτσια. Για να πει ο καθένας την εμπειρία του. Εκμεταλλεύονται την ανάγκη μας για 5 μέρες ξεκούρασης και ηρεμίας. Ξυνό μας το βγάζουν... Ας μας πουν οι admin αν μπορούμε να ανακοινώνουμε ξενοδοχεία που μας άρεσαν και που δε μας άρεσαν. Εγώ γι' αυτό δεν αναφέρω παραπάνω το όνομα του ξενοδοχείου που έμεινα στις Σπέτσες.

Ναι γιατί είναι κρίμα να μη μπορεί ο ένας να βοηθήσει τον άλλον. Ειδικά στις διακοπές μας που όλοι έχουμε ανάγκη για ξεκούραση και όχι για εκνευρισμό...

Είδα ένα ρεπορτάζ στην τηλεόραση για τις παραπλανητικές πληροφορίες που δίνουν τα επίσημα sites των ξενοδοχείων το οποίο συμβούλευε τα εξής : Αν δεν είναι όπως τα περιγράφουν δηλαδή με θέα, καθαρά κλπ τότε μπορείς να ζητήσεις όλα τα χρήματα που έχεις δώσει προκαταβολή πίσω και να φύγεις, επίσης να κάνεις καταγγελία στον ΕΟΤ και αυτοί θα αναλάβουν να "τους συνετίσουν" νομίζω πως έχει σχέση με την άδεια λειτουργίας τους. Δεν ξέρω στην πράξη αν ισχύουν όλα αυτά αλλά από το τίποτα........

Βέβαια πάμε για να ξεκουραστούμε όχι να εκνευριστούμε και να μας χαλάσει η διάθεση αλλά κάποια πράγματα πρέπει κάποτε να μπουν στην θέση τους.

a40Vp3.pngGchMp2.png