Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

FORM AND SHAPE

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟ FORM AND SHAPE ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ.ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ?

• 2 months later...

Διαφημίσεις

το συγκεκριμενο δεν το έχω δοκιμασει αλλα επειδη έχω πεταξει κατα καιρους λεφτα

σε διαφορα μαγικα λαστεξ,χαπια, κρεμες κτλ θα σου πω το μπαναλ περα απο διαιτα ασκηση και καμια φορα και...νυστερι ,τιποτε αλλο δε φερνει ουσιαστικο αποτελεσμα

Κι όμως υπάρχει κατι που κάνει δουλειά.δεν θυμάμαι το όνομα του αλλά αφού το περιγράψω κ συνεχίσεις να το θέλεις μπορώ να μάθω όνομα.

Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη για την περιγραφή που θα κάνω.

Λοιπόν η κανονική τιμή του είναι γύρω στα 90ευρώ αλλά αν έχεις κάποιο δικό σου γιατρό κ στο γράψει πληρώνεις κάπου 20 ευρώ κ σου φτάνουν για ένα μήνα.

Μπορείς να παίρνεις μέχρι 3 την μέρα, νομίζω , μισή ώρα πριν φας κύριο γεύμα.μπορείς να φας ότι θέλεις εκτός από γλυκά.πως δουλεύει;διασπά τα λίπη απ το φαγητό που καταναλώνεις κ τα αποβάλει απ τον οργανισμό σου κατευθείαν.(εδώ κολλάει η συγνώμη που ζήτησα)δηλαδή πας τουαλέτα κ βγάζεις λάδι.τρέχει κανονικό λάδι από την γνωστή έξοδο!αυτό σημαινει πως θα τρέχεις τουαλέτα 5-6 φορές την μέρα κ αν ζοριστείσ με κάποια κίνηση έστω κ λίγο θα έχεις ατυχήματα στο εσώρουχο!είναι ακίνδυνο.το γράφουν οι γιατροι σε ασθενείς με χοληστερίνη νομίζω.πάντως κιλά χάνεις σίγουρα αλλά ΠPEΠEI να μην τρως ενδιάμεσα.αν δουλεύεις ΞΕΧΝΆ ΤΟ εκτός κ αν φοράς σερβίετα καθημερινά για να μην έχεις ατυχήματα μέσα στον κόσμο.εγώ όταν το δοκίμασα ήμουν δυσκοιλια σε τεράστιο βαθμό κ δεν μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα.ίσως κ γιατί έπαιρνα 1 την μέρα μόνο μεσημέρι.

αυτο που γραφεις ειναι φαρμακο και ονομαζεται xenical!συνταγογραφειται απο γιατρους

και οντως λενε οτι βοηθαει αν είσαι διατεθειμενος να εφαρμοσεις πιστα τις οδηγιες και να υπομεινεις και τις συνεπειες!

ωστοσο δε νομιζω οτι η κοπελα μιλαει για τετοια πραγματα,μιλαει γι ειδος που διαφημιζεται απο την τηλεοραση με telemarketing τροπο, σε στυλ ''ειχα δοκιμασει τα παντα αλλα αυτες οι διπλες στην κοιλια επεμεναν, μεχρι που ανακαλυψα το...ανακαλυψτε το κι εσεις με 100 ευρω συν εξοδα αποστολης.''...

αυτο που γραφεις ειναι φαρμακο και ονομαζεται xenical!συνταγογραφειται απο γιατρους

και οντως λενε οτι βοηθαει αν είσαι διατεθειμενος να εφαρμοσεις πιστα τις οδηγιες και να υπομεινεις και τις συνεπειες!

ωστοσο δε νομιζω οτι η κοπελα μιλαει για τετοια πραγματα,μιλαει γι ειδος που διαφημιζεται απο την τηλεοραση με telemarketing τροπο, σε στυλ ''ειχα δοκιμασει τα παντα αλλα αυτες οι διπλες στην κοιλια επεμεναν, μεχρι που ανακαλυψα το...ανακαλυψτε το κι εσεις με 100 ευρω συν εξοδα αποστολης.''...

Ναι για το ξενικαλ λέω!ααα τώρα κατάλαβα που μου θύμισες την διαφήμιση!λοιπόν το δοκίμασα εγώ αυτό!πριν πολλά χρόνια.πράγματι όταν μετρας στο τέλος βλέπεις 2-3 πόντους διαφορά.βέβαια ΠPEΠEI να μείνεις ακίνητη για μια ώρα γιατί αλλιώς μαζεύονται οι ζελατίνες.το έκανα μερικές φορές μόνο.την μια ήθελα να παω τουαλέτα,την άλλη να πιω νερό κτλ κ κατάφερα ελάχιστες φορές να το κρατήσω.πάντως η μεζούρα έδειχνε λιγότερους πόντους!τότε δούλευα νύχτα κ δεν μπορούσα να ελέγξω την διατροφή μου.πχ μπορεί να σχολουσαμε στις 5 κ να πηγαίναμε σε ταβέρνα που διανυκτερεύε για φαΐ σαν να ήταν μεσημέρι.ίσως όμως οι μείον πόντοι να ήταν μείον γιατί επί μια ώρα είχα ζουλιγμενη την κοιλιά μου στην ζελατίνα.

Διαφημίσεις

Πιστεύω ότι οι λιγότεροι πόντοι που μέτρησες στην περιοχή ήταν λόγω της εφίδρωσης που προκαλούν τέτοιου είδους τεχνικές με αποτέλεσμα να αποβάλλονται τα υγρά από τον οργανισμό. Και αυτό είναι και το μόνο που κάνουν με αποτέλεσμα με το που σταματήσεις να το φοράς , το σώμα σου να επαναπροσλαμβάνει τα υγρά που του χρειάζονται και να γυρνάς πάλι στα ίδια .

[sIGPIC][/sIGPIC]