Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γαλα μετα το μεσημεριανο???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

σωστο δεν ειναι γιατι μαθαινει να πινει μονο γαλα κ οχι να τρωει το μεσημεριανο του αλλα κ να μην χωνευει ευκολα αλλα εγω το κανω αν δεν φαει.δεν μπορω να την αφηνω νηστικη.κ μετα βλεπω οτι κοιμαται κατευθειαν.

Καλημερα!!!!!!!!!

Σωστο δεν ξερω αν ειναι αλλα στον γιο μου το εκανα αφου η ποσοτητα που ετρωγε οταν σταματησε τα αλεσμενα ηταν πολυ λιγη και δεν καλοκοιμοταν το μεσημερι γιατι πεινουσε.

Του εκανα λιγο γαλα πριν παει για τον μεσημεριανο υπνο και το επινε ολο και κοιμοταν σαν αγγελακι.

Βεβαια οταν αρχισε να τρωει κανονικα το σταματησε απο μονος του.

Μακαρι να επινε γαλα και τωρα οσο επινε πιο μικρος,μας ηρεμουσε παρα πολυ.

Κι εμένα πίνει γάλα πριν το μεσημεριανό φαγητό (φαγητό να το πει ο Θεός)

Απ' το να πέφτει νηστική για ύπνο...

Ο δικός μου ο γιατρός όμως μου είπε να της το κόψω για να αναγκαστεί να φάει...

Όντως όταν ήταν μικρότερη και της έδινα γάλα κοιμισμένη στις 12 το βράδυ για να αποφύγω να ξυπνήσει μόνη της, με το που το έκοψα αυτό το γεύμα ξεκίνησε να τρώει κανονικά.

Τώρα περνάμε πάλι τη φάση της άρνησης φαγητού, γι'α υτο και της δίνω γάλα. Βέβαια τώρα που είναι διακοπές έχει ανοίξει λίγο το αντεράκι της αλλά και πάλι πίνει μεσημεριανό γάλα.

Δεν ξέρω, βρε κορίτσια, είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι. Εγώ πάντως γυρίζοντας από τις διακοπές θα προσπαθήσω να της το κόψω (θα ταλαιπωρηθούμε λίγες μέρες) μπας και ξεκινήσει να τρώει.

Εμείς με το γάλα έχουμε σχέση πάθους, είτε έχει φάει πολύ είτε όχι δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθεί το μεσημέρι αν δεν πιει ένα γεμάτο μπουκάλι. Το βλέπει σαν ιεροτελεστία το μεσημεριανό γάλα, κρατάει με το ένα χέρι το μπιμπερό και με το άλλο είτε τρίβει τα μάτια της, είτε κρατάει το σεντόνι είτε το χέρι μου για να νανουρίζεται.

Διαφημίσεις

καλημερα.εγω δεν το εκανα ποτε στο δικο μου παιδι!η γιατρος μου εχει πει οτι το γαλα απο τη στιγμη που σταματαει να ειναι η κυρια τροφη του μωρου πρεπει να το δινεις πρωι και βραδυ...αυτη ειναι η δικη μου αποψη...το γαλα δεν πρεπει να δινεται ουτε σαν συμπληρωμα ουτε σαν γευμα το μεσημερι...οσο μπορειτε να επιμενετε στο φαγητο.ευτυχως εμενα η πεθερα μου προσπαθει να μην αφηνει ουτε μπουκια...

Η δικια μου παιδιατρος μου ειπε οτι καλο ειναι να μην μαθει να τρωει γαλα μετα το μεσημεριανο γιατι θα συνηθισει ετσι και δεν θα τρωει το φαγητο που πρεπει. Τις πρωτες μερες που ξεκινησαμε φαγητο και δεν ετρωγε πολυ και δεν τις εδινα γαλα. Την εβαζα κατευθειαν για υπνο παρ ολη την γκρινια και της εδινα το απογευμα κρεμα. Αυτο γινοταν για 3 - 4 μερες μεχρι που αρχισε να τρωει το φαγητο και τωρα δεν ζηταει γαλα.

εγώ παντως αν δεν φάει πολυ μετα απο λίγο τον θηλάζω και πίνει σαν να μην έφαγε καθόλου! Αφου νομιζω οτι και όλο να το φάγητό του να τελειώσει αν του δώσω και στηθος θα το πάρει....και δεν του δίνω γιατι ειναι ήδη 3 μήνες μπροστά σε αναπτυξη απο την ηλικία του. Ακόμα και τις πρώτες μέρες που δεν έτρωγε καλα τις στερεες του έδινα μετά γαλα γιατι δεν μου πάει η καρδιά να το αφήσω νηστικό κι ας λένε οτι θα συνηθίσει και μετά θα τρώει