Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ--SΟS

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΜΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ . ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ?????? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..

Διαφημίσεις

Καλησπερα κ παλι! Τι θα τραβηξεις ακομα δεν ξερω..

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1515 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΓΑΜΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΣΚΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΤΕ Η ΓΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΕΙ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥΣ Η ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.

Ο πατερας εχει το δικαιωμα να ζητησει μερος αυτης ΜΟΝΟΝ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΝΑΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ. ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

Αυτα εγραψε καποια, πιστευω να σε βοηθησα. Απο οτι λεει μπορεις να μη συνεναισεις στη γονικη μεριμνα εχεις αυτο το δικαιωμα. Ποτε σου ηρθε αυτη η αγωγη σημερα?

Ναι και οπως καταλαβαινεις ταραχτηκα παρα πολυ....μου δημιουργει πολλα προβληματα τωρα που δεν την εχει φανταζεσαι να παρει μεροσ αυτης τι θα τραβηξω????

Αν δε συνεναισεις δε νομιζω να παρει αλλα αμα παρει μετα νομιζω θα εχει κ περισσοτερα δικαιωματα. Ποτε εχει οριστει η δικασιμος?

Αν δε συνεναισεις δε νομιζω να παρει αλλα αμα παρει μετα νομιζω θα εχει κ περισσοτερα δικαιωματα. Ποτε εχει οριστει η δικασιμος?

Στις 19 Φεβρουαριου 2010

Διαφημίσεις

Α μαλιστα εχεις καιρο ακομα, ως συνηθως αυτα δικαζονται γρηγορα αλλα επειδη ηδη εχει επικοινωνια μαζι του γι αυτο πηγε αργα. Εμενα το δικαστηριο για δικανυκτερευση οπως σου ειπα εγινε μαρτιο η απριλιο δεν θυμαμαι καπου εκει κ ακομα δεν εχει βγει αποφαση, βεβαια τα δικαστηρια ειναι τωρα κλειστα αλλα αργησε η αποφαση γιατι εχει ηδη επικοινωνια ο γεννητορας.. Τι θελει κ αυτος κ τα ανακατευει τα πραγματα περισσοτερο?

Α μαλιστα εχεις καιρο ακομα, ως συνηθως αυτα δικαζονται γρηγορα αλλα επειδη ηδη εχει επικοινωνια μαζι του γι αυτο πηγε αργα. Εμενα το δικαστηριο για δικανυκτερευση οπως σου ειπα εγινε μαρτιο η απριλιο δεν θυμαμαι καπου εκει κ ακομα δεν εχει βγει αποφαση, βεβαια τα δικαστηρια ειναι τωρα κλειστα αλλα αργησε η αποφαση γιατι εχει ηδη επικοινωνια ο γεννητορας.. Τι θελει κ αυτος κ τα ανακατευει τα πραγματα περισσοτερο?

Τι να σου πω απο οτι καταλαβαινουμε ολοι που ζουν κοντα μου θελει να με εκδικηθει.Εχει βαλει αρκετους να με πλησιασουν να τα βρουμε δεν μου εξηγει τι ακριβως εννοει και εγω δεν δεχομαι χωρις να μου εξηγησει. Τον ρωτω τι ακριβως εννοει και η απαντηση "αν δεν τα βρουμε θα σε τρεχω συνεχεια!! " Δεν μπορω να καταλαβω γιατι και η δικηγορος του επιμενει οτι ειναι χαμενο παιχνιδι αλλα εκεινος επιμενει φαντασου οτι δεν ηθελα ουτε διατροφη μονο να μην τον βλεπω μπροστα μου ηθελα....

Ακου να σου πω κατι σημαντικο που ειπαν κ σε εμενα. Αμα σου στελνει μυνηματα με απειλες οτι θα τρεχει κ δεν ξερω κ εγω τι αλλα θα σου κανει. Σβησε απο της επαφες το ονομα του σε πρωτη φαση να φενεται μονο ο αριθμος του στα εισερχομενα, στη συνεχεια περνεις μια ψηφιακη μηχανη κ βγαζεις φωτο πρωτα το νουμερο υστερα ημερομηνια κ ωρα κ υστερα το μυνημα που σου εστειλε. Αυτα πας τα εμφανιζεις κ μετα τα παρουσιαζεις στο δικαστηριο οτι δεχεσαι απειλες. Αυτα μετρανε δεν ειναι μουφα. Το εκανε μια φιλη μου ανυπαντρη μητερα κ εκεινη κ κερδισε ενα δικαστηριο που της ειχε κανει αυτος. Τα παρουσιασε ολα τα μυνηματα του εκει.

Καλό κουράγιο, είναι κατά πάσα πιθανότητα χαμένο παιχνίδι γι αυτόν, αλλά το κάνει για να σου σπάσει τα νεύρα, υπομονή.

Ρώτα και το δικηγόρο σου, αλλά όλα αυτά που σου κάνει όταν έχει το παιδί και εξαφανίζεται, να τα χρησιμοποιήσεις εναντίον του.

Άμα το κάνει από καπρίτσιο, κάποια στιγμή θα κουραστεί και θα σταματήσει ν' ασχολείται.

Οσο για το αμα θελει να τα βρειτε να ερθει μονος του να σε βρει να σου τα πει απο κοντα αμα ειναι αντρας, οχι να βαζει τριτους στη μεση. Κ εμενα ολα οσα ηθελε να μου πει εβαζε τη μανα του να τα κανει μεσω τηλεφωνου αλλα εγω της ελεγα δεν καταλαβαινω τιποτα αμα θελει ας ερθει ο ιδιος, που ποτε δεν ερχοταν να μου πει τιποτα, τι να πουνε ετσι που τα εχουν κανει..

Διαφημίσεις

Ακου να σου πω κατι σημαντικο που ειπαν κ σε εμενα. Αμα σου στελνει μυνηματα με απειλες οτι θα τρεχει κ δεν ξερω κ εγω τι αλλα θα σου κανει. Σβησε απο της επαφες το ονομα του σε πρωτη φαση να φενεται μονο ο αριθμος του στα εισερχομενα, στη συνεχεια περνεις μια ψηφιακη μηχανη κ βγαζεις φωτο πρωτα το νουμερο υστερα ημερομηνια κ ωρα κ υστερα το μυνημα που σου εστειλε. Αυτα πας τα εμφανιζεις κ μετα τα παρουσιαζεις στο δικαστηριο οτι δεχεσαι απειλες. Αυτα μετρανε δεν ειναι μουφα. Το εκανε μια φιλη μου ανυπαντρη μητερα κ εκεινη κ κερδισε ενα δικαστηριο που της ειχε κανει αυτος. Τα παρουσιασε ολα τα μυνηματα του εκει.

Δεν μου τα στελνει με μυν στο κινητο -λεκτικα- αλλα επειδη με απειλησε καποια στιγμη για την ζωη μου αρχισα να τον ηχογραφω καθε φορα που μιλουσαμε το αντιληφθηκε και ενω το μαγνητοφωνακι ηταν πολυ καλα κρυμμενο ....μαντεψε....μου το εξαφανισαν απο εκει που το ειχα χωρις παραβιαση χωρου.......και χωρις να παρουν αρκετα χρηματα που ειχα εκει

Οσο για το αμα θελει να τα βρειτε να ερθει μονος του να σε βρει να σου τα πει απο κοντα αμα ειναι αντρας, οχι να βαζει τριτους στη μεση. Κ εμενα ολα οσα ηθελε να μου πει εβαζε τη μανα του να τα κανει μεσω τηλεφωνου αλλα εγω της ελεγα δεν καταλαβαινω τιποτα αμα θελει ας ερθει ο ιδιος, που ποτε δεν ερχοταν να μου πει τιποτα, τι να πουνε ετσι που τα εχουν κανει..

Οχι εμενα δεν βαζει την μανα του γιατι αυτη ηταν η αιτια του χωρισμου μας.. βαζει αλλα ατομα και μου το εχει πει και ο ιδιος αλλα οταν τον ρωταω τι εννοει κανει την παπια. Του εξηγω οτι δεχομαι καθε συζητηση που αφορα το παιδι αλλα δεν δεχομαι να μιλησουμε για μας......και τοτε καταλαβαινεις αλλαζουν τα παντα.......

Καλό κουράγιο, είναι κατά πάσα πιθανότητα χαμένο παιχνίδι γι αυτόν, αλλά το κάνει για να σου σπάσει τα νεύρα, υπομονή.

Ρώτα και το δικηγόρο σου, αλλά όλα αυτά που σου κάνει όταν έχει το παιδί και εξαφανίζεται, να τα χρησιμοποιήσεις εναντίον του.

Άμα το κάνει από καπρίτσιο, κάποια στιγμή θα κουραστεί και θα σταματήσει ν' ασχολείται.

Καλησπερα Ζετα σ ευχαριστω για την ευχη σου την χρειαζομαι... Απο οτι μου ειπε η δικηγορος μου επρεπε απο μονος του να με ενημερωσει που θα βρισκοταν το παιδι γιατι η ηλικια του δεν επιτρεπει να μου πει μονο του αλλα εκεινος αρνιοταν. Πως ομως μπορω να το αποδειξω οτι αρνιοταν????

Στη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου με περνανε αγνωστες φωνες με αποκρυψη κ με βριζανε χοντρα, τυχαιο ηταν? Αλλα εγω δεν ηξερα οτι το κινητο μπορει να ηχογραφησει κ εισερχομενες αλλα κ εξερχομενες κλησεις, το ανακαλυψα πολυ αργα. Δεν ξερω αν το εχει αυτο κ το δικο σου. Παρε καπου τηλ κ μολις το σηκωσουν δες αριστερα που λεει επιλογες η προσθετα που λεει το δικο μου κ εχει ενεργοποιηση μεγαφωνου, αναμονη κλησης κ αλλα κ δες αν λεει καπου ηχογραφηση.

Απο οτι μου ειπε η δικηγορος μου επρεπε απο μονος του να με ενημερωσει που θα βρισκοταν το παιδι γιατι η ηλικια του δεν επιτρεπει να μου πει μονο του αλλα εκεινος αρνιοταν. Πως ομως μπορω να το αποδειξω οτι αρνιοταν????

Μία επιλογή είναι ν' αρχίσεις να του στέλνεις εξώδικα κάθε φορά που κάνει κάτι στο οποίο δεν συμφωνείς (π.χ. δεν σου λέει που είναι), έτσι δημιουργείς προηγούμενο και θα έχεις τα εξώδικα σαν σχετικά στη δίκη για την γονική μέριμνα. Μπορείς να το αποδείξεις και με μάρτυρα. Συζήτησέ το με τη δικηγόρο σου και εν όψει δικαστηρίου, μήπως να ζήταγες αλλαγή στον τρόπο επικοινωνίας του με το παιδί, να σκληρύνεις τη στάση σου? Βέβαια, η σφοδρή αντιδικία είναι πολύ ψυχοφθόρα και πραγματικά δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω, αφού δεν γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί δικαστήριο που θα πάρει το παιδί από τη μάνα. Διατροφή σου δίνει?

Διαφημίσεις

Στη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου με περνανε αγνωστες φωνες με αποκρυψη κ με βριζανε χοντρα, τυχαιο ηταν? Αλλα εγω δεν ηξερα οτι το κινητο μπορει να ηχογραφησει κ εισερχομενες αλλα κ εξερχομενες κλησεις, το ανακαλυψα πολυ αργα. Δεν ξερω αν το εχει αυτο κ το δικο σου. Παρε καπου τηλ κ μολις το σηκωσουν δες αριστερα που λεει επιλογες η προσθετα που λεει το δικο μου κ εχει ενεργοποιηση μεγαφωνου, αναμονη κλησης κ αλλα κ δες αν λεει καπου ηχογραφηση.

θα το κοιταξω γιατι το κινητο μου ειναι καινουργιο και δεν το εχω ψαξει ακομα. Πως σταματησαν οι φαρσες?? εκανες κατι γι αυτο??

Μία επιλογή είναι ν' αρχίσεις να του στέλνεις εξώδικα κάθε φορά που κάνει κάτι στο οποίο δεν συμφωνείς (π.χ. δεν σου λέει που είναι), έτσι δημιουργείς προηγούμενο και θα έχεις τα εξώδικα σαν σχετικά στη δίκη για την γονική μέριμνα. Μπορείς να το αποδείξεις και με μάρτυρα. Συζήτησέ το με τη δικηγόρο σου και εν όψει δικαστηρίου, μήπως να ζήταγες αλλαγή στον τρόπο επικοινωνίας του με το παιδί, να σκληρύνεις τη στάση σου? Βέβαια, η σφοδρή αντιδικία είναι πολύ ψυχοφθόρα και πραγματικά δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω, αφού δεν γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί δικαστήριο που θα πάρει το παιδί από τη μάνα. Διατροφή σου δίνει?

Εξωδικα εχω στειλει και ξαναστειλει και μαρτυριες και οτι θελεις υπαρχει στον φακελο μου... με τρομαζουν οι γνωριμιες του....

Οσο για την διατροφη του ηρθε συγκοπη!!! οταν ακουσε το ποσο ετριβε τα ματια του...................κοντευε στην κυριολεξια να παθει εγκεφαλικο...........

θα το κοιταξω γιατι το κινητο μου ειναι καινουργιο και δεν το εχω ψαξει ακομα. Πως σταματησαν οι φαρσες?? εκανες κατι γι αυτο??

Οι φαρσες σταματησανε οταν μου εστελνε πια ο ιδιος μυνηματα κ με απειλουσε. Αλλα τοτε δεν ειχα μπει ακομα στο φορουμ για να μαθω πραγματα για το τι να κανω, οταν αρχισε ο δικαστικος αγωνας κ ξεκινησα να ψαχνω νομους κ σ@@@τα, τοτε βρηκα το παρεντ τυχαια οταν πατησα ανυπαντρες μητερες κ δικαιωματα.

• 3 weeks later...

κοπελίτσα μου τώρα τα είδα αυτά...

είναι εντελώς @@@#΅Σ΅##Σ... δεν έχω λόγια...

το παιδί δεν μπορεί να στο πάρει.. έτσι απλά... μην τον αφήνεις να σε ταράζει..

μόνο την ασφάλεια του παιδιού να σκέφτεσαι...

είχαμε άλλες εξελίξεις ?