Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ Κ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ

Recommended Posts

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ...ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Κάποια μέρα του Ιουλίου ,ενώ ήταν σε δουλεια στη Γλυφάδα ,βρήκε του αυτοκινήτου την κλειδαρια παραβιασμενη !!! ( αυτοκινητο εταιρικό - χωρίς συναγερμό)

Κοιτάει στο σημείο που είχε το πορτοφόλι , το ανοίγει , μέσα τα χρηματα , μεσα οι πιστωτικές ...αααα ωραια λέει τυχερός ήμουν , δεν το βρίκανε !!

Πάει σημερα στη τράπεζα να βγάλει λεφτα από το ΑΤΜ!

1, 2 λάθος pin , στην 3η κρατάει το μηχάνημα την καρτα.

Μπαινει μεσα , ενημερώνει μια υπαλληλο για το γεγονος και του λέει (θα χρησιμοποιήσω τυχαίο επίθετο για ευνόητους λόγους)

-Ναι κυριε Βλαχάκη , η καρτα σας ......

-Βλαστάκης ...λεει ο φίλος μας

-Βλαχάκης ...λεει η υπάλληλος κ του δειχνει την καρτα ..

-Βλαστάκης ..λεει αυτος

Τι είχε γινει ? Ειχαν παρει τις καρτες του (εκτων οποίων στη μια είχε κ το pin μαζι) και τις είχαν αντικαταστήσει με αλλες ιδίων τραπεζων !!!!

τωρα για το όνομα και την τόσο ομοιότητα ...δεν ξερω τι και πως !!!

το αποτέλεσμα ?? 700 ευρω ανάληψη από την μία κάρτα και μεχρι την ώρα που μάθαμε για το συμβάν , ακομα δεν ειχε ενημερωθει αν εχουν γινει αγορές με τις αλλες !!!!

ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΙΑ !!

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Διαφημίσεις

:confused:

Δηλαδή αφού του ανοίξαν το αυτοκίνητο οι ληστές δεν αρκέστηκαν στο να του πάρουν τα χρήματα, αλλά του αντικατέστησαν τις κάρτες με άλλες με παρόμοιο όνομα, για να του κάνουν φάρσα;

Chain letter μου μυρίζεται. :evil:

.....δε νομίζω τάκη....

δεν πηραν το πορτοφολι , ουτε τα λεφτα .....για να πιστεψει ο ανθρωπος οτι απλα παραβιασαν το αμαξι , αλλα δεν βρηκαν το πορτοφολι!!!!!!

μονο φαρσα δεν ηταν αυτο !!!

αντικατεστησαν τις καρτες του με πλαστες που εγραφαν ενα ονομα παρομοιο με το δικο του ...

αν εσυ εβλεπες οτι δεν λειπουν τα χρηματα ...θα πηγαινε ο νους σου να τσεκαρεις τις καρτες , εφοσον κ αυτες ειναι μεσα στο πορτοφολι ??

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Αγαπητη μου οπως λες στο αρχικό σου ποστ πραγματικά συνεβει σε φιλο σου ή ετσι σου ηρθε το μαιλ????

Γιατι μου κανει καπως περιεργο να εσπασαν το αυτοκινητο

πηραν τις καρτες

πηγαν "καπου"

ειχαν ιδιων τραπεζων πλαστες

τυπωσαν το νεο ονομα το "παρεμφερες"

τις ξαναβαλαν στην θεση τους...

Αγαπητη μου οπως λες στο αρχικό σου ποστ πραγματικά συνεβει σε φιλο σου ή ετσι σου ηρθε το μαιλ????

Γιατι μου κανει καπως περιεργο να εσπασαν το αυτοκινητο

πηραν τις καρτες

πηγαν "καπου"

ειχαν ιδιων τραπεζων πλαστες

τυπωσαν το νεο ονομα το "παρεμφερες"

τις ξαναβαλαν στην θεση τους...

Λες να μου ηρθε με mail και να αναφερω οτι εγινε σε φιλο μου ??

τι εχω να χασω η κερδισω?

δλδ για να γινει πιστευτο πρεπει να ποσταρω κ αποδειχτικα στοιχεια ?

αν δεν το πιστευεις , δεν με αφορα .....

μα τοση καχυποψια πια ?ελεος...

Διαφημίσεις

Γιατι αν ειναι οπως τα περιγραφεις αγαπητη μου που δεν εχω λογους να αμφιβαλλω

2 τινα συμβαινουν

για τους λογους που ανεφερα ειναι ολο το σεναριο μια παραμυθα ή

( αυτο που υποψιαζομαι ) για να εχει γινει οοοοολη αυτη η προετοιμασια του την ειχαν στημενη του συγκεκριμενου ανθρωπου και δεν ειναι καθολου τυχαιο γεγονος..

οποτε κατα την ταπεινη μου γνωμη πες του φιλου σου να εχει το νου του γιατι μαλλον τον εχουν βαλει στο ματι...

( κλειδαριες πχ στο σπιτι του αλλαξε??? αν προλαβαν κι εφταξαν καινουργιες καρτες στα κλειδια θα κολλάγαν?? ενα αποτυπωμα σε πλαστελινη θες τροπος του λεγην)

Μα αν εγω δω οτι οι καρτες ειναι απειραχτες, δ ε θα τις ακυρωσω, αφου το μονο που θα σκεφτω ειναι ποσο τυχερη ειμαι που παρελειψαν λογω καποιας αγνωστης σε εμενα αιτιας, να παρουν τις καρτες μου.

Επομενως, ο κλεφτης εχει ολη την ανεση να βγαλει λεφτα σταδιακα ή αμεσα.

Μαλλον αυτος ηταν ο σκοπος τους ή σκεφτομαι λαθος;

Παντως απιθανους τροπους σκαρφιζονται οι αθεοφοβοι.

...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Κορίτσια δεν ξερώ αν η ιστορία της κοπέλας είναι αληθινή αλλά συνέβη το εξής στον πατερά μου Πέρση του παραβιάσανε το αυτοκίνητο και του πήραν ταυτότητα και το μπλοκ των επιταγών από το ταμείο ανεργίας και πήγαν και του πήραν ανενόχλητη 2 μήνες ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ………..

Ο μπαμπάς μου είναι δασεργατης και τον χειμώνα δεν εργάζεται και στο χωριό δεν χρησιμοποιούν ταυτότητα συχνά δεν κατάλαβε ότι του άνοιξαν το αυτοκίνητο νόμισε ότι το ξέχασε ξεκλείδωτο

ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ

.....