Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σχολή Γονέων στο Μαρούσι

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

εχω κάνει άιτηση για συμμετοχή στη σχολή γονέων του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά περιμένω εδώ και 3 μήνες να μαζευτεί κόσμος για να ξεκινήσει το τμήμα.

Αν ενδιαφέρεστε, μπείτε στην παρακάτω σελίδα και βάλτε ένα χεράκι, κάνετε κι εσείς αίτηση μπας και αρχίσουμε γιατι ο καιρός περνά και τα παιδιά μεγαλώνουν και οι απορίες συσσωρεύονται.

Ευχαριστώ :?

http://www.maroussi2004.gr/grafeio_tipou/december_07/index2_nea_deltia_dec_07_07.htm

Διαφημίσεις

Μπραβο σου που το αναφέρεις!

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ και όταν το έψαχνα είχα απογοητευτεί γιατί δεν έβρισκα πουθενά κοντα κάτι τέτοιο, όπότε σταμάτησα να το ψάχνω.

Θα κάνω και εγω αίτηση, οπωσδήποτε!

πρέπει να έχει και στην κηφισιά! πήρες στον δήμο ? πριν απο κάποια χρόνια είχε νομίζω.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Μαρια, σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και την πληροφορία.

Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω τηλεφωνήσει αλλά τουλάχιστον στο site του δήμου δεν γράφει τίποτα σχετικό και ακόμα κάποια φορά που είχα μπει σε ένα site που περιείχε όλες τις σχολές γονέων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα η πιο κοντινή μου ήταν στο Χαλάνδρι (που δεν βρησκεις πάρκιν με τίποτα)

Λοιπόν την έκανα την αίτηση στο Μαρούσι και ρώτησα αν θα γίνει τελικά και πότε. Η απαντηση ήταν οτι θα με ενημερώσουν στα μέσα Φεβρουαρίου σχετικά.

Θα τηλεφωνήσω όμως και στο δήμο της Κηφισιάς και θα σας ενημερώσω και επ'αυτού.

Μαρία έχεις δίκιο.

Η σχολή γονέων έχει ξεκινήσει στο δήμο της Κηφισιάς από τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου. Λειτουργεί κάθε Δευτέρα 18h00-20h30.

Διαφημίσεις

αν τυχόν και πας, μήπως θα μπορούσες να δώσεις πληροφορίες για το αν είναι κάτι που είναι καλό, τι του λείπει, αν είναι οκ κτλ.?

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

• 4 weeks later...
Αν ενδιαφέρεστε, μπείτε στην παρακάτω σελίδα και βάλτε ένα χεράκι, κάνετε κι εσείς αίτηση μπας και αρχίσουμε γιατι ο καιρός περνά και τα παιδιά μεγαλώνουν και οι απορίες συσσωρεύονται.

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Θα πάρω και γω για το Μαρούσι.

Ο Οδυσσέας Μάξιμος, ο Αχιλλέας Ρωμανός και ο Αλέξανδρος Αδριανός μου...

είναι η ζωή μου!

• 2 weeks later...
αν τυχόν και πας, μήπως θα μπορούσες να δώσεις πληροφορίες για το αν είναι κάτι που είναι καλό, τι του λείπει, αν είναι οκ κτλ.?

Μαρία, αν και καθυστερημένα, απαντώ ότι δεν κατάφερα να πάω γιατί συνέπεφτε με ώρα που έχω άλλη υποχρέωση... όποτε τώρα περιμένουμε πότε θα δεήσει ο δήμος Αμαρουσίου ελπίζοντας ότι θα με βολεύουν οι ώρες.