Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΠΤΙΣΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ANDEDANTINOS

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΓΙΝΟΜΑΙ ΝΟΝΑ ΣΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ? ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ Ή ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ

ΤΟ ΜΩΡΟ , ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ ...ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΓΙΑ 2 ΕΤΩΝ Ή ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ 1 ΕΤΟΥΣ?

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΒΕΛΟΥΤΕ ΚΛΠ ( ΜΑΚΡΙΑ ...ΜΑΚΡΙΑ)

ΕΑΝ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΩ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ Ή ΝΑ ΠΑΩ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Διαφημίσεις

Εγω θα ελεγα να παρεις χειμερινα κι οχι πολυ μεγαλα.Δεν ειναι οπως τα αγοριστικα να μπορεις να τα διπλωσεις και τα μεγαλα θα φαινονται σαν τσουβαλι πανω στο μωρο.Καλυτερα χειμερινα και τοσο ωστε να τα βαλει αυτο το χειμωνα.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Θα ελεγα να προτιμήσεις κατι που να ταιριαζει με την εποχή, ό,τι θα επαιρνες αν βαπτιζες την ανοιξη, δηλαδη καλοκαιρινο με ενα ζακετακι, αλλωστε και ο Οκτωβριος ειναι ζεστός μηνας, στην Ελλαδα μένουμε :)

Θα βαπτίσουμε τη μικρή μας τον Οκτώβριο και κάνω τις ίδιες σκέψεις με εσένα σχετικά με το ρούχο που θα την πάμε στην εκκλησία. Αποφάσισα να της πάρω τώρα στις εκπτώσεις καλοκαιρινό φορεματάκι μαζί με ένα μπολερό ή ζακετάκι. Τώρα ο νονός με τη νονά τι θα μας πάρουν δεν ξέρω, αλλά είμαι σίγουρη πως ξέρουν τι θα είναι καλύτερο αφού και το δικό τους κοριτσάκι είναι μωρούλι και τώρα βαπτίσθηκε

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Και εγώ πιστεύω ότι ένα καλοκαιρινό φορεματάκι με ένα μπολερό θα είναι ότι πρέπει. Μην ξεχνάς ότι το μωρό ταλαιπωρείται με την βάπτιση, και ένα "βαρύ" ρούχο θα το εκνεύριζε περισσότερο. Με τα λάδια...τα εσώρουχα...και χειμωνιάτικο!!! Θα σκάσει. Όσο για το νούμερο, θα έλεγα ότι για 18-24 μηνών θα είναι ότι πρέπει. Θα του είναι μεγάλο στην βάπτιση, αλλά θα είναι για μια ώρα. Το επόμενο καλοκαίρι που θα στέκεται στα πόδια της, θα δείχνει πιο ωραίο. Τόσα λεφτά δίνουμε για βαπτιστικά, κρίμα να μην τα χαρούν! Τουλάχιστον εγώ αυτό το σκεπτικό είχα στα βαπτιστικά που αγόρασα για αγοράκι για τις 20 Σεπτέμβρη. Καλοκαιρινά με μπουφανάκι...για 18 μηνών.

Διαφημίσεις