Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βαρέθηκα να ακούω το μακρύ και το κοντό του καθενός...!

Recommended Posts

Ότι ακούμε πολλά κουφά ξεκινώντας από την περίοδο της εγκυμοσύνης για να επεκταθούν αργότερα στο θηλασμό, στο μεγάλωμα των παιδιών μας κοκ. είναι γνωστό (από το βγάζει μαλλιά το παιδί και γι'αυτό έχουμε καούρες μέχρι ότι κινδυνεύει από μύρια ψυχολογικά προβλήματα ένα παιδί έτσι και περάσει τους 6 μήνες θηλασμού...! ). Η καθεμιά το διαχειρίζεται αναλόγως και μαθαίνουμε σιγά σιγά να αγνοούμε τις διάφορες ανοησίες (ή ότι θεωρούμε εμείς ανοησία τελοσπάντων) του καθενός... Τι γίνεται όμως όταν το σχόλιο του άλλου είναι μια κακοήθεια;; Πως το αντιμετωπίζετε; Προσωπικά συνηθίζω να τους αγνοώ αλλά καμιά φορά, λες και περιμένουν απάντηση, επαναλαμβάνουν την όποια ατάκα τους ή είναι τόσο "χοντρό" αυτό που λένε που μου έρχεται να αρχίσω να κατεβάζω ότι βρισιά ξέρω και σε όποια γλώσσα την ξέρω...!

Για παράδειγμα, γειτόνισσα, με ρώτησε όταν ήμουν στον 5 περίπου μήνα αν έχω πάρει τίποτα για το μωρό... Της είπα όχι ακόμα γιατί δεν είμασταν σίγουροι για το φύλλο και μόλις μας έλεγε ο γιατρός θα ξεκινούσαμε σιγά σιγά... Μου άρχισε κάτι "Όχι!! Και μην πάρετε τίποτα μέχρι να γεννηθεί το παιδί!!! Και ένα καλάθι μόνο να πάρετε! Και μόλις γεννηθεί να στείλεις τον άντρα σου να τα πάρει όλα" κοκ. Δεν κατάλαβα τι εννοούσε στην αρχή κι έτσι, παρά το στόμφο με τον οποίο έλεγε τα παραπάνω, της είπα ότι δεν μπορώ τελευταία στιγμή να τρέχω για τέτοια πράγματα και θέλω να είναι όλα έτοιμα για το μωρό όταν γυρίσω σπίτι.... Που να ήξερα τι είχε στο μυαλό της η φαρμακόγλωσσα... Συνέχισε λοιπόν, στο ίδιο ύφος, ότι δεν πρέπει να πάρουμε τίποτα, αυτήν να ακούσουμε που ξέρει και μόνο όταν γεννηθεί με το καλό να του ψωνίσουμε γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά....!! Το έπιασα λοιπόν το υπονοούμενο αλλά συνέχισα να κάνω την κινέζα γιατί τα πήρα... Τι ρώτησα τι εννοεί και γυρνάει μ'ενα θράσος και μου λέει "ε, τώρα, δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ;; Μην με βάζεις να λέω τέτοια πράγματα τώρα..." Να τα πει δεν μπορούσε... Να τα υπενηχθεί όμως, μια χαρά μπορούσε....! Γύρισα και της είπα λοιπόν, έτσι για να την κομπλάρω γιατί μου φόρτωσε τα νεύρα, ότι "Αν τυχόν κάτι συμβεί στο παιδί μου και δεν γεννηθεί ή πεθάνει μετά, το λιγότερο που θα με νοιάξει είναι αν θα του έχω ψωνίσει... Δεν θα είναι αυτό που θα μου θυμίζει το χαμό του...!!".... Σταυροκοπιότανε 3 ώρες μετά και μου φώναζε, "σταμάτα, και μην τα λες αυτά τα πράγματα!!" κοκ.... Είμαστε σοβαροί;; Κάθεσαι να πεις σε έγκυο τέτοιες μ@λ@κίες;;; Και καλά, εγώ δεν είμαι προληπτική ούτε και πιστεύω πως αν πω κάτι θα γίνει ενώ αν δεν το πω θα προφυλαχθώ με κάποιον τρόπο, μια άλλη γυναίκα όμως μπορεί να επηρεαστεί ιδιαίτερα αρνητικά από τέτοια σχόλια και σίγουρα το ήξερε αυτό όταν ξεκίνησε την χαζοκουβέντα της...!

Άλλο, το οποίο το ακούω να επαναλλαμβάνεται από μικρές και γραίες...

"Πότε γεννάς;;"

"Οκτώβρη"

"Πω-πω!! Κακομοίρα μου.... Τι έπαθες....! Θα φας όλο το καλοκαίρι με τη ζέστη και την κοιλιά τούρλα, χωρίς να κάνεις ούτε ένα μπάνιο, ούτε θα ευχαριστηθείς διακοπές, τίποτα!!!!!"

Δηλαδή μιλάμε για την απόλυτη ανεγκεφαλιά....! Πρόσφατα, η ίδια φαρμακόγλωσσα του πρώτου σκηνικού, μου είπε τις ίδιες κουταμάρες μπροστά σε φίλη μου η οποία παλεύει χρόνια να κάνει ένα παιδάκι, δυστυχώς χωρίς επιτυχία ακόμα... Ενώ εγώ δεν αντέδρασα (δεν έχει βγει κανένα σπρέι κατά της απύθμενης βλακείας;; Μόνο για τα κουνούπια και τις κατσαρίδες ρε γμτ;;; ) η φίλη μου μόνο διαόλους δεν της κατέβασε....! Και δίκιο θα είχε αν το έκανε δηλαδή... Είναι δυνατόν, ενώ παρεπιπτώντως γνωρίζει την περίπτωση της κοπέλας διότι έχει αναφερθεί μπροστά της η ίδια για το θέμα, να κάθεται να λέει τέτοιες μπούρδες;; Δηλαδή, μήπως θα έπρεπε να αισθάνομαι δυστυχής γιατί ένα καλοκαίρι θα ζεσταθώ λίγο παραπάνω ή δεν θα κάνω τόσα πολλά μπάνια, όταν ο λόγος είναι ο επικείμενος ερχομός του παιδιού μου;; Ο άντρας μου λέει ότι το κάνουν επίτηδες... Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τον λόγο... Τη βρίσκουν;;

Πως το αντιμετωπίζετε το θέμα όταν γίνονται αγενείς;; Γιατί την αδιαφορία, ενώ είναι η συνηθισμένη μου τακτική, νομίζω ότι δεν μπορώ να την εφαρμόσω σε τέτοιες περιπτώσεις....!!

Διαφημίσεις

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!Εγω προσπαθουσα να τα αγνοωω αλλα οπως και να εχει καποια θα σε επηρεασουν!Εγω ακουφα τα χιλια κακα και απο την ιδια μου την αδερφη που ηθελε να μου το παιξει εμπειρη!!!!!!!!!!!!!!!!Το πιο χοντρο απο ολα ηταν οταν ημουν στην 20 εβδομαδα και σε 2 μερες θα εκανα την β επιπεδ0ου!ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟς στη δουλεια που εχασε το παιδι της στον 5ο μηναΙ(επινε και καπνιζε) με ρωτησε ποτε θα κανω τον μεγαλο υπερηχο και τις λεω σε δυο μερες!Και τι μου λεει:"Και εμεις ειχαμε παει οικογενειακως να δουμε το μωρο και τοτε ηταν που μαθαμε τα δυσαρεστα!!!"Το πιστευεις?Σηκωθηκα και εφυγα εκεινη την στιγμη!Μετα απο μια εβδομαδα παρουσιασα καποιο προβλημα στην εγκυμοσυνη!Τωρα ειμαι ξαπλα στον 8ο και μιλαω με πολλοι λιγους και εκλεκτους ανθρωπους!Ολους τους αλλους τους απερριψα και δεν εχω πλεον κανενα προβλημα να τους βρισω!!!!

Καλά, δεν το συζητώ... Κι εγώ κάνω διατροφή γιατί μου παρουσιάστηκε διαβήτης κυήσεως. Ακόμα δεν ξέρω αν θα κάνω ινσουλίνη κλπ αλλά δεν έχω πει τίποτα σε κανέναν εκτός από τη μαμά μου και την κολλητή μου που είναι οι μόνες που κατανοούν την κατάσταση και νοιάζονται πραγματικά χωρίς να μου λένε ιστορίες φρίκης... Φαντάσου ότι από την αρχή έχω βάλει 3 κιλά αλλά επειδή είχα περιττά κιλά από πριν είμαι σίγουρη ότι θα ακούσω πολλά κουφά... Άσχετο το ότι έχω κληρονομικότητα (μαμά, γιαγιά, θείος... )... Κάτι θα βρουν να πουν όλοι, οπότε το αποφεύγω....!

γεια σου κοπελια.μαλλον ολες περναμε το ιδιο.ειδικα αυτες οι γειτονισσες με τρελαινουν και εμενα.

με ρωτανε συνεχως πηγες στο γιατρο?τι σου ειπε?τι χαπια σου εδωσε?

ειδικα μια συνεχως κοτσανες.μια φορα μου λεει σηκωσε τη μπλουζα σου για να δω τη κοιλια σου(επειδη δεν εχω πολυ κοιλια)ετσι μου ρχοταν να τησ πω,να ανοιξω και τα ποδια για να με εξετασεις?

προσπαθω να μην τα ακουω αλλα....

δεν καταλαβαινω τη ευχαριστηση περνουν απ αυτο?

υπομονη τι αλλο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι δυνατόν να μην σε επηρεάζουν όλες αυτές οι κακοήθειες που ακους; Εγώ μπαίνω στον ογδοο και έχω καταλάβει ότι οι πιο πολλοί ζηλεύουν και θέλουν κάτι να πάει στραβά. Δεν φτάνει που τραβάς το άγχος σου καλοκαιριάτικα με τον καύσωνα ακους και τις βλακείες του καθενός.

Διαφημίσεις

αμα τρελαινεσαι με τις κουλαμαρες που ακους τωρα... κατσε να γεννησεις κι ολας... θα σου πεσουν τ αυτια... (ετριψις μι ζαχαρ τα ουλα του πιδιου?? ουοχι??? να τα τριψ.... να μη πουναει....)

Όσο μπορείτε μην ακούτε κανέναν...."κακές" γλώσσες πάντα υπάρχουν.Ειδικά κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.Είναι πολλές που ζηλεύουν,απλα μην τους δίνετε σημασία.Ενα απλο "μια χαρα ειμαι,ευχαριστώ" νομιζω ειναι αρκετο.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.Μην ενημερωνετε κανεναν για τις εξετασεις σας,εκτος απ το οικογενειακο σας περιβαλλον.Ο κοσμος ειναι κακος....(οχι ολοι) και δε χρειαζονται πολλα-πολλα.Κι εγω ειχα ακουσει διαφορα στην εγκυμοσυνη μου αλλα απ το ενα αυτι εμπαιναν και απ το αλλο εβγαιναν....Εδω μια γειτονισσα με εστειλε στο ....... οταν ημουν 6 μηνων εγκυος.Απλα αδιαφορησα.δεν ηθελα να λερωσω το στομα μου και να ασχοληθω μαζι της....Θα τα βρουν απο αλλου.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

γεια σου κοπελια.μαλλον ολες περναμε το ιδιο.ειδικα αυτες οι γειτονισσες με τρελαινουν και εμενα.

με ρωτανε συνεχως πηγες στο γιατρο?τι σου ειπε?τι χαπια σου εδωσε?

ειδικα μια συνεχως κοτσανες.μια φορα μου λεει σηκωσε τη μπλουζα σου για να δω τη κοιλια σου(επειδη δεν εχω πολυ κοιλια)ετσι μου ρχοταν να τησ πω,να ανοιξω και τα ποδια για να με εξετασεις?

προσπαθω να μην τα ακουω αλλα....

δεν καταλαβαινω τη ευχαριστηση περνουν απ αυτο?

υπομονη τι αλλο?

Χαχαχαχα!! Τώρα θυμήθηκα... Επειδή πλέον οι μπλούζες μου οι κανονικές, ακόμα και οι πιο ευρύχωρες, δεν μου κάνουν, πήγα για ψώνια (ευτυχώς άρχισαν και οι εκπτώσεις). Οι μπλούζες λοιπόν είναι, εμφανώς, εγκυμοσύνης αλλά πλέον και η κοιλιά μου είναι εμφανώς κοιλιά εγκύου...! Πετάγεται λοιπόν την περασμένη εβδομάδα μια συνάδελφος (55 χρονών περίπου) και τι μου λέει;; "Δεν φαινόταν η κοιλιά σου και είπες να πάρεις ρούχα εγκυμοσύνης μπας και δείξεις έγκυος, εε;;". Τι της απαντάς μετά;; Ότι εγώ συνηθίζω να φοράω ρούχα που μου κάνουν και να μην δεινοπαθούν οι ραφές ούτε να βογκάνε τα υφάσματα;;; Α, στα κομμάτια...!

Όσο μπορείτε μην ακούτε κανέναν...."κακές" γλώσσες πάντα υπάρχουν.Ειδικά κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.Είναι πολλές που ζηλεύουν,απλα μην τους δίνετε σημασία.Ενα απλο "μια χαρα ειμαι,ευχαριστώ" νομιζω ειναι αρκετο.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.Μην ενημερωνετε κανεναν για τις εξετασεις σας,εκτος απ το οικογενειακο σας περιβαλλον.Ο κοσμος ειναι κακος....(οχι ολοι) και δε χρειαζονατι πολλα-πολλα.Κι εγω ειχα ακουσει διαφορα στην εγκυμοσυνη μου αλλα απ το ενα αυτι εμπαιναν και απ το αλλο εβγαιναν....Εδω μια γειτονισσα με εστειλε στο ....... οταν ημουν 6 μηνων εγκυος.Απλα αδιαφορησ.δεν ηθελα να λερωσω το στομα μου και να ασχοληθω μαζι της....Θα τα βρουν απο αλλου.

Καλά, αυτό το συνήθειο το έχω κόψει προ πολλού.... Δεν λέω τίποτα και σε κανέναν.... Αλλά όταν ο άλλος θέλει να την πει την κακία του θα την πει ακόμα και με το καλημέρα....!!!

Φιστίκι την επόμενη φορά που θα σου πει το ίδιο πράγμα πες της ότι θα της τρίψεις τη ζάχαρη στη μούρη καλλίτερα για να μην πονάει αυτή.... Από τη σφαλιάρα....!!

ρε παιδιά νομίζω ότι είναι βαριά κουβέντα να λέτε ότι από ζήλια λέει ο καθένας ότι να ναι...το έχουμε πει άπειρες φορές και εδώ μέσα..παντού υπάρχουν οι ξερόλλες..τι να κάνουμε..ανάλογα με τα κέφια της στιγμής τους αντιμετωπίζουμε...

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

...Αποστόμωση γειτόνισσας χθες,....

-Αυτή: Πότε γεννάς?

-Εγώ: Οκτώβρη!!

-Αυτή: Πω πω καημενούλα θα τραβήξεις όλες τις ζέστες.......

--ΕΓώ:Ναι και ξέρετε...η ζέστη μου προκαλεί και εκνευρισμό και δεν ελέγχω και τι λέω..:lol::lol:

VxpTp3.png

lewJp3.png

ρε παιδιά νομίζω ότι είναι βαριά κουβέντα να λέτε ότι από ζήλια λέει ο καθένας ότι να ναι...το έχουμε πει άπειρες φορές και εδώ μέσα..παντού υπάρχουν οι ξερόλλες..τι να κάνουμε..ανάλογα με τα κέφια της στιγμής τους αντιμετωπίζουμε...

Ξέρεις τι... Η ξερολίαση ξεπερνιέται... Οκ, στην τελική γελάς κιόλας(πχ το ανθρακικό κουφαίνει τα μωρά)... Αλλά όταν ο άλλος γίνεται κακός τότε ειληκρινά δεν ξέρω που να το αποδώσω... Σε βλακεία, σε ζήλια, σε τι;;

...Αποστόμωση γειτόνισσας χθες,....

-Αυτή: Πότε γεννάς?

-Εγώ: Οκτώβρη!!

-Αυτή: Πω πω καημενούλα θα τραβήξεις όλες τις ζέστες.......

--ΕΓώ:Ναι και ξέρετε...η ζέστη μου προκαλεί και εκνευρισμό και δεν ελέγχω και τι λέω..:lol::lol:

Ούτε τι κάνω...!!:twisted::lol::lol: Καλό! Δεν το είχα σκεφτεί...!

Η πλάκα liv είναι ότι είναι αλήθεια...Η ζέστη με εκνευρίζει!!!!χαχαχαχαχαχα

Σε καταλαβαίνω απόλυτα...! Αλλά ρε παιδί μου και προ εγκυμοσύνης τη ζέστη δεν την πάλευα με τίποτα... Υπέφερα κυριολεκτικά... Και τώρα έτσι νιώθω, δεν έχει αλλάξει κάτι...! Ούτε καλλίτερα άλλα ούτε και χειρότερα...! :roll:

Διαφημίσεις

αχ....εγώ προ εγκυμοσύνης..ήμουν σούπερ...δεν με έπιανε η ζέστη...Αλλά και στην Αναστασία μου, που ήμουν 5 μηνών τον Αύγουστο....ήμουν πολύ καλά...Τι να πω...Αυτή η μπουμπού με παιδεύει λιγουλάκι;)

VxpTp3.png

lewJp3.png

εγώ πιστεύω ότι όταν δεν έχουμε όρεξη να μαλώνουμε "μπενακης,βγαινάκης" χα χα χα ή και το άλλο είναι καλό αποδυκνείεις ότι ναι είσαι ελέφαντας...και u.f.o...

εμένα μια γνωστή μου κάνει συνέχεια παρατήρηση γιατί αγοράζω παιχνιδάκια συχνά στο μικρό..σωστό, λάθος δεν με νοιάζει, από τη στιγμή που δείχνει ότι εκτιμάει...

τι απαντάω..: ρε συ Γεωργία είμαι σκατοχαρακτήρας? έχεις κανένα παράπονο από εμένα κτλ.

Γ.: όχι γιατί το λες αυτό, ίσα ίσα πάντα είσαι προθυμη

εγω: α, οκ ρε συ απλά ρώτησα γιατί όταν ήμουν μικρή οι γονείς μου με πέρναν συχνά παιχνίδια και φοβάμαι μήπως μου δημιουργήθηκε κανένα ψυχολογικό.

rQGhp3.png

(ετριψις μι ζαχαρ τα ουλα του πιδιου?? ουοχι??? να τα τριψ.... να μη πουναει....)

καλά, με εκανες και γέλασα....:-D:-D:-D

οντως τα καλύτερα δεν τα έχετε ακουσει ακομα...

Dalia μια χαρά σε βρίσκω...!! Άψογη!! Της χρειαζόταν της κυρίας...! Γενικά προτιμώ να κάνω την κινέζα... Δεν μου ανεβαίνει και το αίμα στο κεφάλι... Αλλά είναι ώρες που δεν μπορείς ρε γμτ... Κάνουν και οι ορμόνες πάρτι...! Άστα...!

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Dalia μια χαρά σε βρίσκω...!! Άψογη!! !

:D:D

liv παιδί μου όταν έχω κέφια πολλά τέτοια...

όταν δεν έχω απλά αδιαφορώ ή θα απαξιώσω ανάλογα πως το τραβάει ο άλλος:?

μακάρι να μπορούσα να σου δείξω τον μορφασμό μου...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ

rQGhp3.png

μα βρε κορίτσια...δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος που κάνουν όλα αυτά τα σχόλια, εγώ αυτό έχω καταλάβει...απλά δεν έχουν κάτι άλλο να ασχοληθούν..ειλικρινά δηλαδή...άμα είχαν κάτι πιο σοβαρό να απασχολήσουν αυτό το πράγμα που λέγεται εγκέφαλος θα καθόταν να κάνουν σχόλια για τους άλλους και απευθυνόμενοι προς τους άλλους? Όχι. θα ασχολούνταν με τον εαυτό τους τελεία και παύλα. Σιγά μην καθόταν να λένε ιστορίες τρόμου και να κάνουν σχόλια του τύπου "καημενούλα θα τραβήξεις όλες τις ζέστες"...ναι ρε φιλενάδα λες και δεν το ξέρω, είναι ανάγκη να μου το υπενθυμίσεις κιόλας...χώρια που όταν μένεις έγκυος τόοοοοοτε σε θυμούνται όλες οι άσχετες θείες χαχαχα. Εμένα όταν ήμουνα έγκυος μου έλεγε η μάνα μου "πάρε την τάδε θεία κάτι θέλει να σου πει" και η απάντησή μου ήταν "ααα δεν μπορώ να ακούσω τίποτα τώρα, θα με βγάλουν απο τη νιρβάνα μου".

εσεις τουλαχιστον εχετε τις γειτονισσες και οχι την σκυλα την πεθερα μου...στην 1εγκυμοσυνη μου γυρω στον 4μηνα περνουσα εξω απο ενα μαγαζι με μωρουδιακα και δεν ξερω πως μου εκατσε μπαινω μεσα και παιρνω ενα φορμακι για νεογεννητα unisex γιατι δεν ηξερα ακομα φυλο..οταν πηγα σπιτι το εδειξα στον αντρα μου χαρηκε και ειπε τι μικρο που ειναι..οταν το εδειξα στην βλ@@@νη πεθερα μου αρχισε την γρουσουζια..τι ειναι αυτο και γιατι πηρες τοσο νωρις ρουχα και εχεις καιρο μπροστα σου και δεν ξερεις τι θα συμβει μεχρι να γεννησεις και αλλες καταρες.η γιαγια του αντρα μου ω ναι και μανα της πεθερας μου(το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει)..επειδη μεχρι 5μηνων ειχα απιστευτες ζαλαδες ωπου εβρισκα καθομουν γιατι θα σερνομουν κατω..και γυρναει και μου λεει το κορυφαιο μια μερα που καθομουτν στο καναπε,σηκω και περπατα λιγο ολη μερα καθεσε μεγαλο παιδι θα κανεις και δεν θα ειναι καλο αυτο...τωρα στην 2εγκυμοσυνη μου ολο καταρες ειναι παλι η παλιογρουσουζα...δεν την αντεχω κοριτσια..αλλα τωρα σε οτι και να λεει της απανταω καταλληλως και το ταπωνει το στομα της..

-Εχεις αγορασει τίποτα για το μωρό;

-Μια κοκκινη ferarri για οταν μαθει να οδηγει !

(θα σε κοιταξει περιεργα,θα σε βαλει να το πεις 3 φορες και μετα θα εγκαταλειψει με απορημενο υφος)

-Πότε γεννάς;

-Οταν το αποφασισει ο μεγαλος Αλαχ

(αποχωρει εντρομη και παει να αναψει το καντηλι).

-Πότε γεννάς;

-Οκτωβρη

-Θα τραβηξεις ολες τις ζεστες!

-Καμια δεν θα "τραβηξω",με τον συζυγο θα παμε στο ημισφαιρο που εχει χειμωνα

(Ζηταει να το ακουσει αλλη μια φορα...ρωταει για το ημισφαιριο...τελικα αποχωρει με σκεπτικισμο...)

-Σηκωσε τη μπλουζα σου για να δω τη κοιλια σου

-Εγω λεσβία δεν γίνομαι,εσυ στο σπιτι σου κανε οτι θες.

(Ζηταει να το ακουσει αλλη μια φορα...αποχωρει σταυροκοπιώμενη)

-Στον γιατρο πηγατε;

-Οχι,ειμαστε κατα των γιατρων.

(Πιανει το υπονοουμενο,χαζογελαει και αποχωρει ,εαν επιμενει της λεμε οτι παμε σε γιατρο-μαγο απο την Βραζιλία).

-Σηκω και περπατα λιγο ολη μερα καθεσε μεγαλο παιδι θα κανεις και δεν θα ειναι καλο αυτο.

-Θα κανω μπασκετμπολιστα,το αποφασισαμε απο κοινου με τον συζυγο.Εσυ αληθεια αρκεισαι στο πτυχιο ιατρικης τοσο καιρο,δεν πας να κανεις κανα master;